Hírek > Könnyített CSOK >

Könnyített CSOK

2016.01.25 00:44
A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a legutóbbi kormányülésen meghozott döntéseknek köszönhetően könnyebb lesz igényelni a családok otthonteremtési kedvezményét.
Könnyített CSOK

Dömötör Csaba az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában hangsúlyozta, hogy az erről szóló szabályok pár héten belül elkészülnek és január 1-jével, visszamenőleges hatállyal lépnek életbe.

 

Kifejtette, egy- és kétgyermekes családoknál nem lesz tulajdoni korlát az új lakások esetében és abban az esetben is igénybe lehet venni az államilag támogatott hitelt, amikor az ingatlanon nincs teljesen kiépítve a közműhálózat egyebek mellett saját fúrt kút miatt. Dömötör Csaba hangsúlyozta, a kormány célja, hogy minél többen élhessenek a lehetőséggel és az új támogatási rendszernek köszönhetően több gyermek szülessen. (MTI)


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák