Hírek > 5 év alatt milliókat hozó cég tulajdonosává válhat! >

5 év alatt milliókat hozó cég tulajdonosává válhat!

2016.01.30 06:02
Ha valaki igazán szeretné, akkor akár 5 év alatt is egy milliókat hozó saját cég tulajdonosává is válhat - legalábbis ezen a véleményen van az amerikai milliomos vállalkozó Daniel Ally, aki 24 évesen már felért a csúcsra és tanácsaiból nemrégiben új könyvet is megjelentetett.
5 év alatt milliókat hozó cég tulajdonosává válhat!

Ally elmondása szerint az út nem igazán volt könnyű, azonban a szerző azt is elmondja, hogy a számtalan nehézség és megpróbáltatás segítette őt abban, hogy igazán kiemelkedő teljesítményt tudjon nyújtani és céljait megvalósítsa. A cél elérése érdekében azonban a vállalkozóknak szükségük van olyan készségekre és képességekre, amelyek alapvető fontosságúak. A milliomos vállalkozó-cégvezető és szaktanácsadó meglátása szerint a sikeres vállalkozó egyik legfontosabb tulajdonsága az, hogy kellő önbizalommal tudja irányítani cégét.

 

Az önbizalom emellett igen fontos az emberekkel - más cégvezetőkkel, beszállítókkal, munkatársakkal - való kapcsolattartásban is. Emellett a vállalkozónak arra is számítania kell, hogy egyes esetekben a környezete, illetve akár saját családtagjai is rossz szemmel fogják nézni próbálkozásait, sőt bátorítás helyett akár negatív hozzáállásukat is kinyilvánítják. Ally szerint ebben az esetben igen fontos az, hogy tudni kell megbocsátani, hisz a sikeres vállakozót elért eredményei mindenképpen igazolják és megerősítik.

 

A vállakozás szempontjából továbbá igen fontos az is, hogy a cégvezető a pénzügyi helyzetet minden esetben pontosan átlássa és irányítása alatt tartsa. A szaktanácsadó szerint az önbizalom azért is igen fontos, mivel egy vállalkozás esetében többször előfordulhatnak előre nem látott helyzetek, sőt a vállakozónak gyakran meg kell küzdenie olyan nehéz időszakokkal is, amikor cégének nincs meg a megfelelő tőkéje. Azonban Ally szerint ekkor is mindig előre kell tekinteni és nem szabad meghátrálni, ezeket a problémákat minnél hamarabb át kell hidalni.

 

Egy vállalkozás vezetésében az is igen fontos, hogy a cégvezető ráérezzen arra, mikor kell segítséget igénybe vennie. Ebben az esetben az ego-t háttérbe kell szorítani, hisz a szerző elmondása szerint: "sok olyan esetről tudok, amikor a vállalkozást kifejezetten hátráltatta az, hogy a cégvezetőnek olyan félelmei voltak, amelyeken nem tudott átlépni, így vállalkozását is igen nehéz helyzetbe hozta. Aki sikeres szeretne lenni, annak meg kell tanulnia bízni embertársaiban, viselkedésén és önbizalmán pedig állandó jelleggel javítania kell. Itt igen fontos az, hogy a vállalkozó saját hibáit kielemezze és ezekből tanuljon. A kulcs ebben az esetben az, hogy kudarcainkért ne másokat okoljunk, hanem azt nézzük meg, mi hol hibáztunk."

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

A cégvezetők-vállakozók sikeréhez továbbá igen nagy mértékben hozzájárul a folyamatos tanulás és az új képességek elsajátítása. Ebben az esetben igen fontos a "think big" - "merj nagyot álmodni" és a "maradj hű önmagadhoz" szemlélet. Emellett az is igen fontos, hogy a vállakozónak fegyelemmel kell bírnia és esetekben kompromisszum nélküli áldozatokat is kell hoznia vállakozása érdekében. Ally szerint: "ezen tanácsokat figyelmbe véve igen közel kerülhetünk ahhoz, hogy pár éven belül egy sikeres, jólmenő cég tulajdonosának mondjuk magunkat."

 

forrás: http://hu.sofortgmbh.eu/


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák