Hírek > Humán bomba ketyeg Európában >

Humán bomba ketyeg Európában

2016.03.02 22:45
A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint "humán bomba" ketyeg Európában.

Bakondi György ezzel arra utalt az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában, hogy tisztázatlan személyazonosságú és szándékú migránsok nagy tömege jutott be a kontinensre. Azt mondta, hogy ilyen körülmények között nehéz az emberek biztonságáról beszélni. Azt is megemlítette, hogy a görög-macedón határon agresszíven viselkedő, dobálózó migránsokról kevéssé mondható el, hogy a menekültjog hatálya alá tartoznak.

 

A lakóhely szabad megválasztásának joga európai uniós vívmány, amely az EU állampolgáraira vonatkozik - mondta arra reagálva, hogy több migráns azt hangoztatja: ő akarja eldönteni, hol telepedik le a kontinensen. Bakondi György kijelentette, a magyarországi befogadótáborok - egyes híresztelésekkel ellentétben - nagyon messze állnak attól, hogy megteljenek. A belbiztonsági főtanácsadó emlékeztetett arra is, hogy Magyarország újabb rendőri kontingenst küld Macedóniába márciusban.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák