Hírek > A titkosszolgálatok együttműködése nem >

A titkosszolgálatok együttműködése nem

2016.03.25 22:01
Horváth József titkosszolgálati szakértő szerint sokan "csodafegyverként" tekintenek az európai titkosszolgálatok közötti terrorellenes együttműködésre, azonban szerinte elsőként minden szolgálatnak a saját országában kellene a lehető legmagasabb színvonalon végeznie munkáját.

Horváth József az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában elmondta: együttműködés, információcsere csak akkor lehetséges, ha konkrét információkat cserélhetnek ki, és nem csak általánosságban tárgyalnak az együttműködésről. Hozzátette: a bizalom hiánya alapvető problémát jelent a szolgálatok együttműködésében.

 

A szakértő kitért arra is: nem lehet kizárni, hogy bármelyik európai országban feltűnjenek terroristák.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák