Hírek > Megint visszaeső olajkészletekről árulkodik az API >

Megint visszaeső olajkészletekről árulkodik az API

2016.06.08 09:40
A legutóbbi Amerikai Petróleum Intézet által kiállított tanulmány szerint 3.56 millió hordóval estek vissza a heti készletek Amerikában.

Nagyon közel volt az adat a várt -3.5 millió hordóhoz és jelenleg is 2.35 milliós visszaesést várnak. A nyersolajpiacokon láthatunk egy kisebb profit kivét hullámot, de a WTI simán tudja magát tartani az 50 dolláros érték környékén.

 

 

A működésben lévő olajfinomítók teljesítménye is visszaugorhatott 1.30 millió hordóval, amely nagyobb, mint a Genscape által mért adatok, legutóbb csak 1.08 milliós kiesést mértek.

 

A gázolaj raktáraknál emelkedtek a tárolók kapacitásai 0.76 millióval.

 

forrás:tradebeat.hu


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák