Hírek > Magánszemélyeknek szóló flottakezelést vezet be a Skoda >

Magánszemélyeknek szóló flottakezelést vezet be a Skoda

2016.12.08 03:30
Magánszemélyek számára nyújtott flottakezelési programmal jelent meg a Skoda elsőként a magyarországi újautó-piacon, a konstrukció iránt már a tesztidőszakban nagy az érdeklődés - közölte a Porsche Hungaria szerdán.
Magánszemélyeknek szóló flottakezelést vezet be a Skoda

Dalnoki Balázs márkaigazgató tájékoztatása szerint a válság után újraéledő autópiacon ismét nő a magánvevők vásárlási kedve, akik közül sokan vállalnák az előre kalkulálható fix  törlesztőrészleteket, hogy önerő nélkül 3-4 éves időszakra új autóhoz jussanak.
   
A Skoda a lízingszerű szolgáltatáscsomag keretében voltaképp bérletet nyújt meghatározott futamidőre és futásteljesítményre, a fix havi díj egyebek között szervizszolgáltatást, biztosítási díjakat is tartalmaz.
   
A programba egyelőre a Skoda legnépszerűbb modelljeit vonták be, de Dalnoki Balázs szerint később, a tapasztalatok alapján nemcsak a többire, hanem a Volkswagen konszern más márkáira is kiterjedhet a konstrukció.  
   
A programra már több mint 500 ajánlatkérés érkezett a márkaigazgató tájékoztatása szerint, aki az első évben 250-400 ügyfélre számít.
    

A konstrukciót már elindították Csehországban, Szlovákiában és Ausztriában is.
   
A Skoda 39 magyarországi márkakereskedése az idén várhatóan 8500 új autót ad el.
   
A Volkswagen konszern márkáinak magyarországi importőre, a Porsche Hungaria 2015-ben mintegy 27 500 személyautót és kisteherjárművet értékesített a magyar piacon. A Porsche Hungaria Kft. árbevétele elérte ebben az évben a 280 milliárd forintot.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák