Hírek > Tavaly 20 százalékkal nőtt a védjegybejelentések száma >

Tavaly 20 százalékkal nőtt a védjegybejelentések száma

2017.02.14 05:35
Tavaly mintegy 20 százalékkal nőtt az előző évihez képest a védjegy-, illetve formatervi minta oltalmi bejelentések száma Magyarországon - közölte Jókúti András, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala munkatársa hétfő este az M1 aktuális csatornán.

Elmondta: nemzeti és uniós védjegybejelentés létezik, utóbbit azok választják, akik az unió más területein is védelmet szeretnének szerezni, nem csak Magyarországon. Ebből a bejelentésből sokkal több érkezik, mint nemzetiből - tette hozzá.
   
Megemlítette, hogy Magyarország jó helyezést ért el az amerikai kereskedelmi kamara által készített szellemi tulajdon indexen, de konkrét helyezést nem említett.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák