Hírek > Csökkent a bűnözés Spanyolországban >

Csökkent a bűnözés Spanyolországban

2017.02.15 00:05
Spanyolországban 1,2 százalékkal csökkent a bűnözés az elmúlt évben - közölte Juan Ignacio Zoido, spanyol belügyminiszter ismertetve a dél-európai ország 2016-os bűnügyi jelentését.
Csökkent a bűnözés Spanyolországban

Az adatok szerint tavaly összesen több mint kétmillió bűncselekményt követtek el Spanyolországban, a bűnözési ráta - amelyet ezer lakosra vetítve számolnak - 43,2 százalékos.
   
Juan Ignacio Zoido ígéretet tett arra, hogy ebben az évben kétmillió alá csökkentik a bűnesetek számát, ami mintegy 12 ezerrel kevesebb bűncselekményt jelentene a múlt évhez képest.
    

Mint mondta, az Európai Unióban Ausztria után Spanyolországban követik el a legkevesebb emberölést. Tavaly 292-en lettek gyilkosság áldozatai, 3,3 százalékkal kevesebben mint 2015-ben.
   
"A csökkenés ellenére minden adat mögött egy tragédia van. Ezért sosem lehetünk elégedettek, és meg kell dupláznunk az erőfeszítéseket" - mondta a miniszter, hangsúlyozva, hogy a halálos áldozatok 15 százaléka nő volt.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


Megjegyezte, hogy közülük mindössze 16-an jelentették fel korábban bántalmazás miatt a férfiakat.
   
A politikus felhívta a figyelmet arra nők ellen irányuló erőszakos cselekmények megfékezésének fontosságára, és emlékeztetett, hogy ennek érdekében a parlamenti pártok egyeztetésbe kezdtek egy nemzeti paktum elfogadásáról.
    

2017-ben már tíz nő vesztette életét családon belüli erőszak miatt Spanyolországban.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák