Hírek > 500 millió forintos fejlesztés a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban >

500 millió forintos fejlesztés a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban

2017.02.15 23:30
A Duna-Ipoly Nemzeti Parkban mintegy 350 millió forintból fejlesztenek 3 természetvédelmi bemutatóhelyet Budapest vonzáskörzetében, és további 220 millió forintot fordítanak a Budai-, illetve a Pilis-hegységben található barlangok helyreállítására - közölte a nemzeti park igazgatósága szerdán az MTI-vel.

A projektek az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alap és a magyar kormány hozzájárulásával 100 százalékos támogatási intenzitással valósulnak meg 2017 és 2019 között - ismertették.
   
A természetvédelmi bemutatóhelyeket - Visegrádi kilátó, Pilisi Len Látogatóközpont Pilisszentivánon, a Tápió-Hajta Tájvédelmi Körzetben fekvő Farmosi Madárvárta - a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében fejlesztik. A projekt célja, hogy a turisták interaktív kiállításokon és a természet felfedezésének élményén keresztül szerezzenek ismereteket, egyebek mellett a Duna-Ipoly Nemzeti Park állat- és növényvilágáról, valamint a madárgyűrűzésről és a Natura 2000 területeken élő madárfajokról.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


A Budai-, illetve a Pilis-hegységben található barlangok helyreállításával foglalkozó projekt egyik fő célja a Budai-hegységben található két, fokozottan védett, idegenforgalmi barlang (Pál-völgyi és Szemlő-hegyi-barlang) világítási berendezésének korszerűsítése.
   
A feladatok közé sorolták emellett a természetvédelmi helyzet javítását és a leromlott ökoszisztémák javítását a Budai- és a Pilis-hegységben található 21 barlang és egy a Börzsönyben elhelyezkedő mesterséges üreg esetében, valamint az ott található élő és élettelen természeti értékek hosszú távú megőrzéséhez szükséges feltételek megteremtését.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák