Hírek > Fokozódik a hangulat a holland választások előtt >

Fokozódik a hangulat a holland választások előtt

2017.03.13 12:00
A szélsőjobb malmára hajtja a vizet a hétvégi eseménysorozat, amelynek során a holland hatóságok megtiltották a török kampányt az országban, s ennek köszönhetően heves tüntetések voltak mind Törökországban, mind Hollandiában.
Fokozódik a hangulat a holland választások előtt

Így a fej-fej mellett álló jelenlegi kormányzó erő és a szélsőjobb párharcából az utóbbi jöhet ki győztesen a szerdai parlamenti választásokon. Ugyanakkor nagy valószínűséggel így sem fog tudni kormányt alakítani, mert nem fog tudni többségi koalíciót összehozni. Ezért láthatjuk azt, hogy nyugalom van a piacokon.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák