Hírek > Tovább gyengült a dollár >

Tovább gyengült a dollár

2017.03.17 12:20
Két intenzív erősödő nap után tegnap már nem volt egyértelmű forint erősödés az euróval szemben.

A Fed szerda esti kamatemelését követően Janet Yellen szavai is segítették a forintot, tegnap pedig a török jegybank monetáris szigorító lépése volt átmenetileg kedvező hatással a forintra. A 20 és a 30 napos mozgóátlagoknál (309) akadt el a forint erősödése, de 308,5-nél is húzódik egy támasz.

 

 

A Fed ülést követően gyengült el a dollár és vett lendületet az euró. Az EUR/USD szerda esti intenzív emelkedését tegnap is hasonló mozgás követte és a ma reggeli kereskedésben már 1,078-ig emelkedett az árfolyam. A következő ellenállás, amely megállíthatja az árfolyam emelkedését 1,08-nál húzódik.

 

 

Egy profi tőzsdei szakembert keresel? Megtaláltad!


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák