Hírek > Martin Schulz vezetésével Németország nagyon megváltozhat >

Martin Schulz vezetésével Németország nagyon megváltozhat

2017.03.20 07:30
A Nézőpont Csoport vezérigazgatója szerint Németország és a német Európa-politika is nagyon megváltozhat, ha Martin Schulz, a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) frissen megválasztott elnöke vezeti.
Martin Schulz vezetésével Németország nagyon megváltozhat

Mráz Ágoston Sámuelt az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában azzal kapcsolatban kérdezték, hogy a küldöttek 100 százalékos támogatásával választották meg Martin Schulzot, az Európai Parlament volt elnökét az SPD elnökének vasárnap Berlinben a párt rendkívüli kongresszusán.
   
Elmondta: a kormányzó jobbközép uniópártoktól jobbra álló Alternatíva Németországnak (AfD) népszerűsége csökken, ezzel "indirekten" lehetővé téve egy baloldali többségű koalíció létrejöttét, és ha ezt magyar szemmel nézzük, "ez a legrosszabb, ami történhet". Amíg az AfD tíz százalék fölött volt, és a Kereszténydemokrata Unió (CDU) 30-40 százalék közötti pártként lefoglalt egy területet, nem lett volna baloldali többségű koalíció - tette hozzá.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


Úgy fogalmazott: Magyarországnak persze fontos, hogy ugyanabból az Európai Néppártból kerüljön ki a kancellár, amelyikhez "a magyar kormányfő tartozik", de ennél is fontosabb talán, hogy nagykoalíció legyen, ne baloldali többségű kormány vezesse Németországot.
   
Mráz Ágoston Sámuel szerint az SPD kongresszusán elmondott Martin Schulz-beszédből "kaptunk ízelítőt" arról, hogy ez mit jelentene Magyarországnak. Kiemelte: a szociáldemokrata politikus kétszer is megemlítette Magyarországot, egyszer "a sajtószabadságot féltette", mint korábban Brüsszelben, a másik pedig "nagyon ügyes megfogalmazás volt", a kötelező kvótát a szolidaritás jegyében emlegette, mondván, hogy a kelet-közép-európai államok olyan sok pénzt kapnak, hogy a kötelező kvóta alól sem húzhatnák ki magukat.
   
Ha nagykoalíció lenne, akkor a CDU "ellenőrizni" tudná a szociáldemokratákat - mondta a vezérigazgató, hozzátéve, Angela Merkel kancellársága tizenkettedik évében jár, és először most tarthat attól, hogy a szociáldemokraták számára veszélyes kihívót állítottak.
   
Szavai szerint "ha Németország elszánt és nem olyan kompromisszumkereső, amilyen egyébként Angela Merkel politikája volt", és esetleg "meg is akarja büntetni" azokat a visegrádi országokat, amelyek "szembeszálltak vele", akkor számos lehetősége van.

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák