Hírek > 40 új modellt dobna piacra a következő két évben a BMW >

40 új modellt dobna piacra a következő két évben a BMW

2017.03.22 13:30
Tegnap érkezett meg a BMW végleges negyedéves eredménye, amely megegyezett az előzetes számokkal, így a piac inkább arra koncentrált, amit a jövővel kapcsolatban mondott az autógyártó.
40 új modellt dobna piacra a következő két évben a BMW

Egyébként rekord éve volt a BMW-nek, mert soha nem adtak még el egy év alatt annyi autót és értek el olyan magas árbevételt és profitot, mint tavaly (egymás utáni hetedik évben nőttek az eredmények). Idén 100 ezer elektromos és hibrid autó eladása a cél, 2025-ben pedig már az értékesítések 20-25%-át adhatják az ilyen modellek. A következő két évben 40 új modell piacra dobását tervezi a gyártó, köztük az X2 és az X7 is piacra kerül. Az iNext 2021 fantázianév pedig azt takarja, hogy négy év múlva már önvezető elektromos modellel is megjelenhessen a társaság. Idénre 8-10% közötti üzemi eredményhányadot célzott meg a BMW, az árbevétel tekintetében pedig enyhe növelés a cél.

 

(forrás: ERSTE)


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák