Hírek > Emelkedett a BUX a héten >

Emelkedett a BUX a héten

2017.04.16 10:00
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 32 622,40 ponton zárt csütörtökön, a hét utolsó kereskedési napján, az előző hét péntekinél 22,06 ponttal, 0,07 százalékkal magasabban.
Emelkedett a BUX a héten

A részvénypiac forgalma 41,99 milliárd forint volt az előző heti 79,91 milliárd után, de ezen a héten a húsvét miatt csak négy kereskedési nap volt a tőzsdén.
   
A vezető részvények közül az OTP gyengült, a Richter, a Mol, a Magyar Telekom erősödött.
    

Az OTP árfolyama 3,53 százalékkal gyengült, a hetet 8079 forinton fejezte be, heti forgalma 10,4 milliárd forint volt.
   
A Richter árfolyama 2,77 százalékkal nőtt, csütörtökön 6855 forinton zárt, heti forgalma 6,51 milliárd forint volt.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

   
A Mol árfolyama 1,71 százalékkal emelkedett, 21 100 forinton zárta a kereskedést csütörtökön, heti forgalma 21,63 milliárd forintot tett ki.
   
A Magyar Telekom 0,82 százalékkal erősödött, a csütörtöki kereskedést 493 forinton zárta, heti forgalma 2,68 milliárd forintot ért el.
   
A kis és közepes részvények indexe, a BUMIX 2045,26 ponton zárt csütörtökön, 6,71 ponttal, 0,33 százalékkal alacsonyabban, mint egy héttel korábban.
   
Hétfőn 0,41 százalékos csökkenéssel zárt a BUX, a magyar részvényindex a némethez hasonlóan kissé esett, ugyanakkor folytatódott a Mol napok óta tartó pozitív szériája. A vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest, a Mol mellett a Magyar Telekom árfolyama emelkedett kissé.
   
Kedden 0,83 százalékos eséssel zárta a napot a BUX, követve a nemzetközi trendet. Valamennyi vezető részvény gyengült az előző napi záráshoz képest, a Mol azonban így is az egyik legjobban teljesítő papír volt.
   
Szerdán 0,65 százalékkal emelkedett a magyar részvényindex, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest, a legnagyobb mértékben a Richter.
   
Csütörtökön 0,66 százalékos emelkedéssel zárt a BUX, a vezető részvények az OTP kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest. Elemzők szerint a hét nyertese a Mol és a Richter lett, az OTP ugyanakkor eladói nyomás alatt volt egész héten.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák