Hírek > 10 éves a Stadler pusztaszabolcsi karbantartó üzeme és a FLIRT >

10 éves a Stadler pusztaszabolcsi karbantartó üzeme és a FLIRT

2017.05.04 23:00
Fontos mérföldkövet ünnepel a Stadler Magyarországon, ugyanis kereken 10 évvel ezelőtt kezdte meg működését a vállalatcsoport pusztaszabolcsi karbantartóközpontja. A 2007. május 4-én felavatott szervizközpont mára nemcsak Magyarország, hanem Európa egyik leghatékonyabb és leginnovatívabb karbantartó bázisa lett. A karbantartó központtal egy időben állt forgalomba a MÁV első FLIRT típusú elővárosi villamos motorvonata is, amelyből ma már összesen 133 jármű üzemel Magyarország vasútvonalain.
10 éves a Stadler pusztaszabolcsi karbantartó üzeme és a FLIRT

A Stadler Magyarország Vasúti Karbantartó Kft. a Stadler Rail Csoport karbantartásért felelős leányvállalata Magyarországon. A pusztaszabolcsi üzem jelenleg 60 db Stadler FLIRT típusú, illetve 10 db Bombardier Talent típusú, a Magyar Államvasutak által üzemeltetett elővárosi villamos motorvonat teljeskörű karbantartását látja el. Emellett a karbantartó központ végzi 10 db GYSEV FLIRT, és további 42 db MÁV FLIRT karbantartás-felügyeletét is. A Stadler karbantartó bázisának hatékonysága szinte páratlan, az elmúlt tíz évben a járművek a szerződésben vállalt érték felett, átlagosan 95%-os rendelkezésre állás mellett közlekedtek, és összesen több mint 100 millió km-t tettek meg. Az elsők között forgalomba állt FLIRT vonatok egyenként mintegy 2 millió km futásteljesítménnyel büszkélkedhetnek.
 

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


A pusztaszabolcsi bázis 10 évvel ezelőtti alapítása a Magyar Államvasutak 30+30 darabos motorvonat beszerzésének volt köszönhető. Ebben az időszakban úttörő lépésnek számított a MÁV részéről, hogy teljes élettartamra szóló, azaz 30 évre vonatkozó karbantartási szolgáltatást is vásárolt a gyártótól, ami azt jelenti, hogy a beszerzés során nem csak a jármű beszerzési árát, hanem a teljes élettartamköltségeket is figyelembe vették. Az európai vasúti piac történetének ezen időszakában ez a megközelítés újszerű volt, mára viszont a gyártó által végzett karbantartás vagy szervizfelügyelet széles körben elterjedt, bevett gyakorlattá vált. A pusztaszabolcsi üzem létrehozása a Stadler Csoport egészének is egy izgalmas vállalkozás volt, amelyre építve ma már különálló divízióban, sikeres üzletágként végzi 680 jármű karbantartását 16 országban.  

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák