Hírek > Egy spanyol banki alkalmazott 25 éven át csapolta az egyik ügyfél számláját >

Egy spanyol banki alkalmazott 25 éven át csapolta az egyik ügyfél számláját

2017.08.01 22:30
Egy spanyol banki alkalmazott 25 éven át "csapolta" a pénzintézet egyik orosz állampolgárságú ügyfelének számláját, amelyről összesen 1,3 millió eurót (396 millió forint) lopott el.
Egy spanyol banki alkalmazott 25 éven át csapolta az egyik ügyfél számláját

A délkelet-spanyolországi Almoradí településen történt esetre úgy derült fényt, hogy az ügyfél bankot akart váltani, ezért részletes elszámolást kért a pénzintézettől, amely azonban nem egyezett az éveken át kapott kimutatásokkal.
   
Feljelentést tett, a nyomozás során pedig kiderült, hogy minden alkalommal, amikor a férfi Oroszországban volt, sűrűbbek lettek a pénzmozgások a spanyol bankszámlán.
   
Az 51 éves gyanúsított nő ilyenkor emelt le készpénzt a számláról, amelyhez hozzáférése volt, az ügyfélnek pedig hamis kimutatást küldött, hogy ne tűnjön fel a lopás - vélik a nyomozók.
    

A csendőrség tájékoztatása szerint az asszony és élettársa a fizetésükhöz képest nagylábon éltek, és gyakran vettek részt drága, egzotikus utazásokon, és ezt ráadásul még csak nem is titkolták, hanem előszeretettel dicsekedtek vele az internetes közösségi oldalakon.
   
A banki alkalmazottat csalással és okirat-hamisítással gyanúsítják.

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák