MAGYAR TELEKOM elemzés



A távközlési szektort is sújtó válságadó betett az árfolyamnak, a tegnapi napon már a korábban kitartó 620 forintnál lévő támasz is megadta magát. További esés jöhet 590, illetve 570 forintig. Jöhet még egy visszatesztelés is 620-625 forintig, de az irány ki van jelölve lefelé.

Partnereséget kötött a Duna House és a Lehel cégcsoport

Stratégiai partnerséget kötött a Duna House csoport új energetikai üzletága, a DH Energy és a Lehel cégcsoport az ügyfelek egyablakos kiszolgálására, az együttműködésnek köszönhetően a DH Energy lakossági és kisvállalati ügyfeleinek kínált energiahatékonysági megoldásait kivitelezői oldalról az Aluradiátor Projekt Kft. biztosítja majd - közölték az érintettek közös közleményben hétfőn.
2024. 07. 29. 15:00
Megosztás:

Róma kész lendületet adni kapcsolatainak Pekinggel

Giorgia Meloni olasz miniszterelnök Li Csiang kínai kormányfővel való vasárnapi megbeszélése során az olasz-kínai együttműködés "újraindítását" ígérte és e célból egy hároméves akciótervet írt alá az új együttműködési lehetőségek előmozdítására - jelentette a kínai állami média.
2024. 07. 29. 14:00
Megosztás:

A kőolaj ára emelkedett a kínai ipari profit adatra

A kőolaj ára nőtt, miután a kínai ipari termelők nyereségének alakulásáról szóló júniusi adat jobb lett, mint a várakozás.
2024. 07. 29. 13:30
Megosztás:

Kamala Harris egy hét alatt kétszázmillió dolláros kampánytámogatáshoz jutott

Kamala Harris választási kampánya egy hét alatt kétszázmillió dollárnyi támogatáshoz jutott - közölte az alelnök és nem hivatalos demokrata elnökjelölt kampányigazgató-helyettese vasárnap.
2024. 07. 29. 13:00
Megosztás:

A hitelfelvevők kevésbé érzik majd a földhivatali díjak drágulását

A bankoknak kerülnek majd többe a megugró földhivatali díjak – a pénzintézetek döntő része ugyanis a megemelt összegek ellenére változatlanul átvállalja ezen díjak jó részét a tőlük hitelt felvevő ügyfelektől – derül ki a BiztosDöntés.hu körképéből. Ugyanakkor fontos tudni, hogy a hitel gyors felmondása és visszafizetése esetén a bankok visszakövetelhetik a korábban adott kedvezményeket.
2024. 07. 29. 12:00
Megosztás:

Landing oldal készítés egyszerűen

Minden vállalkozás célja a bevételszerzés. Bár a létrejöttét követő időszakban pénzügyileg gyakran nem túl nyereséges, idővel jó esetben képes lesz profitot termelni. Ma már az eredményességhez elengedhetetlen, hogy minden cég saját landing oldallal rendelkezzen. De mit is takar ez pontosan, és hogyan valósítható meg?
2024. 07. 29. 11:30
Megosztás:

Még kedvezőbb feltételek mellett pályázhatnak a KKV-k a Technológia Plusz hitelprogramra

A kormány elfogadta a vállalkozások és a vállalkozásokat tömörítő szövetségek észrevételeit, és a felmerült piaci igényekre reagálva módosította a 155 milliárd forint keretösszegű, európai uniós társfinanszírozású GINOP Plusz-1.4.3-24 KKV Technológia Plusz hitelprogram részleteit, így még szélesebb kör számára válik elérhetővé és sokrétűbben felhasználhatóvá a nulla százalékos fix kamatozású finanszírozási forma - jelentette be hétfői közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 07. 29. 11:00
Megosztás:

Pozitív kezdés az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel indult a kereskedés hétfőn a főbb európai értékpapírpiacokon. Pénteken a tőzsdék nyereséggel zártak.
2024. 07. 29. 10:00
Megosztás:

Emelkedés várható a nyitásban

Emelkedés várható a nyitásban hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén az elemző szerint, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 29. 09:20
Megosztás:

Merre megy a forint árfolyama a héten? Euró vagy dollár a jobb?

Alig változott a forint árfolyama hétfő reggelre a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 29. 08:45
Megosztás:

A SHIB és a STRUMP tulajdonosokat csábítja a Raboo 60 000 ingyenes tokenjének ajánlata

A mémérmék, mint például a Shiba Inu (SHIB) és a Super Trump (STRUMP) mostanában egyre nagyobb figyelmet kapnak a mém szektorban. A SHIB csapata nemrég cáfolta, hogy mémérméről lenne szó, és kijelentették, hogy a projekt valójában egy közösség. A Super Trump viszont szorosan kötődik az amerikai elnökjelölthöz, Donald Trumphoz, és a kereskedők izgatottan várják a STRUMP árának alakulását.
2024. 07. 29. 08:00
Megosztás:

Fwd: Friss kutatás: Elöregedőben a hazai szerverparkok

A magyarországi szerverek harminc százaléka hat évnél idősebb.
2024. 07. 29. 07:00
Megosztás:

Újabb kimagaslóan eredményes negyedévet zárt az UniCredit Bank

Az előző év hasonló periódusához képest 16 százalékkal, 2,7 milliárd euróra emelkedett az UniCredit nettó nyeresége az áprilistól június végéig tartó időszakban, így sorozatban a 14. negyedévben sikerült minőségi és nyereségességi növekedést elérnie a bankcsoportnak.
2024. 07. 29. 06:00
Megosztás:

„Mit lájkol a gyerek?” – A szülőket segíti az NMHH új kiadványa

A közösségi médiafelületek használata ma már a fiatalok mindennapjainak részévé vált, ezért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kiemelt figyelmet fordít az ezen felületek kínálta lehetőségekre és kockázatokra. Gyermeknapon jelent meg a hatóság fiataloknak szóló „Sztorik a zsebben – Történetek a közösségi médiából” című kiadványa, amely most a szülőknek szánt„Mit lájkol a gyerek – Szülőknek a közösségi médiáról” elnevezésű tájékoztatófüzettel egészült ki. Az új brossúra célja, hogy bemutassa a közösségi oldalak működésének főbb szabályszerűségeit, és támpontokat adjon a szülőknek, hogyan segíthetik gyermekeiket eligazodni ezeken a platformokon, miközben felhívja a figyelmet a közösségi média kockázataira, de annak előnyeit is számba veszi.
2024. 07. 29. 05:00
Megosztás:

Műanyag palack visszaváltási káosz! Ki a hibás? Persze, hogy az aki, visszaviszi...

Automata-visszaváltási káosz: Nem számítottak arra, hogy az emberek ilyen gyorsan próbálják visszaváltani az 50 forintos palackokat és dobozokat. A Mohu szerint az automaták túlterheltsége a probléma.
2024. 07. 29. 03:00
Megosztás:

Augusztusban 4 csillagjegy pénzhoroszkópja mutat hatalmas fordulatot!

Készülj fel az év legizgalmasabb hónapjára! Augusztusi horoszkópunkban felfedjük a csillagok titkait, amelyek most rendkívüli pénzügyi lehetőségeket és szerencsés találkozásokat hozhatnak el több csillagjegy számára is. Tudd meg, mely napokon érdemes szerencsét próbálnod, és fedezd fel, hogyan teheted gazdagabbá és boldogabbá a nyarad!
2024. 07. 29. 02:00
Megosztás:

Átalánydíjat fizetsz az áramszámládban? Akkor készülj, mert a zsebedbe kell nyúlnod

Az utóbbi időben számos magyar háztartás tapasztalhatta meg a megugró energiaköltségek hatását, különösen azok, akik havi átalánydíjat fizetnek az áramszámlájukban. Az átalánydíjas rendszer kényelmes megoldásnak tűnhet, azonban számos kockázatot és anyagi rizikót hordoz magában, amelyekkel érdemes tisztában lenni.
2024. 07. 29. 01:00
Megosztás:

Kilőtt a Solana kereskedési volumene és a Mega Dice előértékesítése

A 24 órás Solana kereskedési volumen 40%-kal nőtt, a hálózat teljes értéke pedig átlépte az 5,3 milliárd dollárt. Ez arra utal, hogy beáramlás tapasztalható a Solana alapú DeFi és GameFi projektekbe.
2024. 07. 29. 00:01
Megosztás:

Százötvenezer tonnával csökkentette károsanyag-kibocsátását az Emirates

A környezettudatosabb légiközlekedés a pilótafülkében kezdődik.
2024. 07. 28. 23:00
Megosztás:

Soha ennyien nem nyaraltak Magyarországon, mint idén

Az első 200 napban és a vakáció kezdete óta is több vendéget fogadtak a szálláshelyek, mint a tavalyi rekordévben.
2024. 07. 28. 22:00
Megosztás: