Pénzbolt > Kereskedjen otthonról, olcsón, kényelmesen! >

Kereskedjen otthonról, olcsón, kényelmesen!

 


Tornádó tombol a Mexikói-öbölben? Aszály veszélyezteti a gabona piacát? Netán kedvenc vállalata fontos bejelentést tett? Szeretne mindezekből profitálni, de brókere épp foglalt, vagy ami rosszabb: elaludt aznap?


Itt az ideje, hogy ez változzon, hiszen mint tudjuk: AZ IDŐ PÉNZ!


Az online kereskedési rendszerek térhódításának köszönhetően napjainkra könnyen elérhetővé váltak a nemzetközi tőkepiacok. Ma már otthonunk kényelméből  adhatunk megbízást akár egy tábla PC-n keresztül is  kedvenc termékeinkre egyetlen kattintással.


Mi több kellene még ennél?


Széles termékpaletta, döntéstámogató rendszerek, testre szabható kereskedési felület, közvetlen hozzáférés a világ tőzsdéihez.


Vegye kezébe saját pénzügyeit, és ne szalassza el a profit lehetőségét. Használja 2012 díjnyertes kereskedési platformját, és kereskedjen alacsony kötési díjakkal. Bármilyen információra is van szüksége, kereskedési felületünk biztosítja Önnek!


Kereskedhető termékek:


  Nemzetközi részvények (USA, Kanada, Európa, Ázsia)


  Határidős indexek (DAX, Eurostoxx50, S&P500, Dow Jones, Nasdaq, stb…)


  Határidős nyersanyagok (Olaj, Kakaó, Ezüst, Kávé, Narancslé, Arany, stb…És amit még vállalunk: megtanítjuk Önnek, hogyan kell használni a rendszert, és fogjuk a kezét ha kell, segítjük döntését tanácsainkkal, elemzéseinkkel!

Legfrissebb fórum témák