Pénzbolt >

Pénzbolt

Brókercsődtől tart? Banki hátterű brókercég a biztos választás!

Brókercsődök borzolják a piacot - mit tegyünk? Az idei év elég viharosra sikeredett eddig a hazai befektetők és egyben a befektetési szolgáltatók számára is. A Svájci Jegybank január 15-i döntése meglepte a piacokat és a svájci frank „árfolyam-horror” jelentős veszteségbe sodorta a befektetőket, és számos befektetési szolgáltató/brókercég is komoly bajba került. A magyar piacon eddig 2 brókercéget is felfüggeszteni volt kénytelen az MNB, hogy ezzel mentse a menthetőt. Az eddig nyilvánosságra hozott adatok alapján 100 milliárd forintos nagyságrendű veszteség is lehet a háttérben. Ez a múlt. De tekintsünk a jövőbe. Hogyan óvhatjuk meg pénzünket, mit tehetünk, hogy ne kerüljünk ilyen helyzetbe többet? A válasz egyszerű: válasszunk megbízható, banki hátterű befektetési szolgáltatót.

Duna House NyRt. részvényjegyzés

A Duna House Holding Nyrt. részvényeinek nyilvános értékesítése megkezdődött, és október 17-től október 27-ig tart.

Aktív Aranyszámla

Aranytömb már havi tízezer forintért! Gondolt már nyugdíjas éveire, saját és családja anyagi biztonságára? Takarítson meg aranyszámlán, már havi tízezer forint befizetésével!

Bankbetét helyett - portfóliókezelési szolgáltatás!

Csalódott a bankbetétben? Nem csodálkozunk, hiszen az elmúlt 1 év során drasztikusan csökkenő magyar kamatszint a korábban még akár 10% feletti banki kamatokat mostanra 0-2% közelébe szorította le. Hogy mi a megoldás? Váltson portfóliókezelésre! Szakértőink segítenek a választásban.

Bankbetét helyett Állampapír-alapok!

Elégedetlen az egyre jobban csökkenő banki betéti kamatokkal? Szeretné pénzét biztonságban tudni, de magasabb hozamot szeretne? Akkor Önnek az állampapírokkal kell megismerkednie!

OTP részvény strukturált befektetés – ha esik, ha emelkedik Ön jól jár!

Ön mindig magas hozamot kap, akár emelkedik, akár stagnál, akár kis mértékben csökken az OTP részvény árfolyama! Érdekes, ugye?

Fektessen széttaposott görög részvényekbe!

A görög tőzsde indexe (ATHEX Composite Index) a 2007-es csúcsához képest közel 90%-ot zuhant (ezen ne csodálkozzunk, ismerve a görög államcsőd-közeli helyzetet), míg 2012 júniusában elérte a mélypontját. Az azóta eltelt időszakban egyre többen kezdik felfedezni a széttaposott görög részvényekben rejlő lehetőségeket. Halásszunk a zavarosban!

Kereskedjen otthonról, olcsón, kényelmesen!

Tornádó tombol a Mexikói-öbölben? Aszály veszélyezteti a gabona piacát? Netán kedvenc vállalata fontos bejelentést tett? Szeretne mindezekből profitálni, de brókere épp foglalt, vagy ami rosszabb: elaludt aznap?

Döglött részvényen ülsz? Van megoldás!

Kevesen tudják, hogy a „beragadt” értékpapírokkal is lehet rendszeresen pénzt keresni! Értékelje Ön is befektetéseit és ne habozzon szakértőhöz fordulni, ha szükséges.

0% kamatadó, 0% tranzakciós adó, 0% árfolyamnyereség adó!

Szeretné ha befektetését a lehető legkevesebb adóelvonás terhelné? Szeretné mindezt legálisan, a hazai befektetési szabályok maradéktalan betartásával megvalósítani? Segítünk Önnek!

Keressen pénzt a zuhanó árfolyamokon is!

Az elmúlt években egyre erőteljesebbé váló piaci volatilitás (árfolyam ingadozás) egyre több befektetőnek megtanította, hogy a tőzsdei emelkedésre való (long) spekuláción túl a tőzsdei eséseken is komoly nyereséget lehet elérni. Azaz ha egy befektető úgy ítéli meg, hogy pl. az OTP részvénye esni fog, akkor azon is jelentős nyereséget lehet elérni un. short ügylet nyitása révén.

Ha így fektetnél be, Te is sok pénzt keresnél

Alacsony banki kamatok. Szinte nulla közeli hozamok az állampapírokon. Ráadásul kamatadó (16%) és EHO (6%) levonás a kamatokból. A végén szinte semmi nem marad a befektetőnek. Mi a megoldás? Kockáztatni kell! Irány a tőzsde! - mondják sokan. Igen, de a tőzsdei befektetők sokszor veszteséget szenvednek. Miért? Mi az amire nem figyelnek sokan? A megoldás sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk.

Derivatív Portfolió

Ellentétben a ma divatos - és bizonyos esetekben kizárólagosan alkalmazott - technikai alapú kereskedéssel, a Derivatív portfóliókezelés elsősorban fundamentális alapon dönt, a technikai elemzést csupán a rövidtávú időzítés szempontjából tartja relevánsnak.

Lépjen ki a magyar tőzsde árnyékából! Evezzen nemzetközi vizekre!

A Budapesti Értéktőzsdén jelenleg mintegy 10 részvényre zajlik aktív kereskedés, így a kínálati oldal szűkös. Nem unja még az OTP-t, a MOL-t? Itt az ideje kilépni a nemzetközi porondra, nem gondolja?! Mi fogjuk a kezét, lépjen bátran!

Daytrade - avagy kis pénzből is lehet sok!

Pénzünk sokszorosával kereskedhetünk, rövid távon, a piac hullámzásait kihasználva, legyen akár emelkedés (long), vagy éppen tőzsdei zuhanás (short). Szeretne akár néhány óra alatt 5-10%-ot keresni? Itt a megoldás!

Prémiumvadász Portfolió

A Prémiumvadász olyan opciós stratégiát követő portfoliókezelés, mely devizapárokban, nemzetközi részvényekben, árupiaci termékekben keresi, azt a belépési pontot, amely árszintek elérése ha nem is valósulnak meg, az opció kiírójaként folyamatosan prémiumot gyűjt. Szakmai érveken alapuló belépési pontok kiválasztása, és alkalmankénti lehívás esetén, aktív pozíció kezelés történik a lehívott instrumentumokban. Azzal az előnnyel, hogy a belépési pontot már megelőzte az opciós prémium begyűjtése (vadászata).

Nyári Befektetési/Számlanyitási Akció!

Amennyiben augusztus 31-ig értékpapírszámlát (vagy TBSZ-t stb.) nyit az alábbi ajándékcsomagot kapja tőlünk:

Megéri a luxus!

A globális gazdasági válság, és a stagnáló kiskereskedelmi forgalmak ellenére a luxusiparban tevékenykedő vállalatok minden negyedévben eladási rekordról számolnak be, és folyamatosan felülteljesítik az elemzői várakozásokat. Ön mire vár? Vegyen egy kis luxust, hiszen MEGÉRDEMLI!

Váltsa le a brókerét, és keressen velünk milliókat!

Sokan nem látják be: egy jó bróker mindent pénzt megér! Az információ, a naprakészség, a profizmus, az ügyfélcentrikusság és a kreativitás mind szükséges ahhoz, hogy valakiből jó bróker legyen. Ön elégedett a brókerével? Ha nem, cserélje le! Segítünk!

Tartós Befektetési Számla - hol és hogyan nyitható?

A hatályos jogszabályi rendelkezések alapján a befektetéseket 15%-os kamatadó és 6%-os EHO fizetési kötelezettség terheli. Azonban ha befektetését Tartós Befektetési Számlán helyezi el, akkor kamatadót, illetve EHO-t takaríthat meg.

Biotech Portfolió

A gyógyszeripar, a gyógyászat mindig is kedvelt befektetés volt. Most csavarjunk rajta egyet, és találjuk meg azokat a cégeket, melyek forradalmi újításokra lehetnek képesek, mellyel a befektetők zsebeit is teletömhetik!

Alternatív Energia Portfolió

Azoknak a befektetőknek, akik hisznek az alternatív energia jövőjében, hisznek a nap- és szélenergia, a biomassza és a geotermikus energia előretörésében.

Egzotikus befektetés – Fektessen be Brazíliába!

Fektesse be pénzét Brazíliába a világ egyik legdinamikusabban fejlődő gazdaságába a ProfitLine.hu segítségével! Fantasztikus növekedési sztori, hatalmas profitlehetőség, számos kiaknázatlan piaci lehetőség.
USA »
Ár % Változás
S&P 500 USA 2267.89 -0.3
NASDAQ USA 5538.73 -0.63

Legfrissebb fórum témák

Egyre magasabb a magyar fogyasztói kedv ( hozzászólás, 2016-08-09 17:05)
Állati emlékérmét bocsát ki az MNB ( hozzászólás, 2016-08-09 13:45)
Folytatódik a gazdasági fellendülés az unióban ( hozzászólás, 2016-08-09 07:53)
Horvátország nem harcol a turistákért ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Rekordhosszúságú vasútassztrájk Dél-Angliában ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Várható fordulatok a lakáspiacon ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Sör árak alakulása egy ábrán ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)