Hírek > Vegyenek aranyat, gyémántot - automatából >

Vegyenek aranyat, gyémántot - automatából

2011.10.29 18:11
Gyémántot, aranyat, ezüstöt vásárolhatnak automatából Indiában, ahol a világon a legmagasabb az arany iránti igény.

A nemesfémekre és drágakövekre egy bankjegykiadó automatához hasonló szerkezetből tehetnek szert a vásárlók, akik bevásárló központokban, repülőtereken és még templomoknál is találkozhatnak a készülékekkel. "Ezek a masinák forradalmasíthatják annak útját, ahogy a nemesfémek és a drágakövek eljutnak az emberekhez" - idézte a gyártó cég egyik vezetőjét a BBC brit közszolgálati adó internetes kiadása (www.bbc.co.uk).

 

Az első gépet már üzembe is helyezték Mumbai (Bombay) központjában. A 2,1 méter magas automatákat természetesen biztonságos helyszínen helyezik el. A szerkezetek csaknem negyven terméket kínálnak a vevőknek, akik a 10 gramm arany felhasználásával készült, hindu istennők képével díszített érméket éppúgy vásárolhatnak, mint gyémánttal kirakott függőket. Az árak négyezer forintnak megfelelő összegtől 130 ezer forintnak megfelelő összegig terjednek.


És erről mit gondolsz?

Kommentek

Anonymous
2011-11-02 05:07:11
The forum is a bgrihter place thanks to your posts. Thanks!
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák