Hírek > Kulcsszerep várhat a projektmenedzsment cégekre >

Kulcsszerep várhat a projektmenedzsment cégekre

2016.02.14 02:01
A Miniszterelnökség azt szeretné, ha a jövőben párbeszéd alakulna ki az uniós pályázatok projektmenedzsment cégeivel, akik így kulcsszerepben lennének, tapasztalataik átadásával is hozzájárulnának a fejlesztéspolitika sikereihez - mondta el Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára a kormány által kezdeményezett pénteki szakmai egyeztetésen, amelyen 11 projektmenedzsment cég képviseltette magát.

A Miniszterelnökség tájékoztatása szerint a jövőben rendszeresen ülésező fórum célja, hogy párbeszédet alakítson ki a 2020-ig tartó fejlesztési időszakról az uniós források koordinációjáért felelős Miniszterelnökség és a tapasztalattal rendelkező piaci szereplők között. Az egyeztetésen Csepreghy Nándor elmondta: a kihívás most nagyobb, mint 2007-2013 között.

 

Nemcsak a rendelkezésre álló forrásokat kell lehívnia az országnak, hanem olyan értéket kell létrehozni, amely megteremti a 2020 utáni növekedés alapját. Ennek során számítanak a jövőben a témában jártas piaci szereplők konstruktív együttműködésére. A pénteki találkozó része volt annak a párbeszédnek, amelyet a Miniszterelnökség indított a gazdasági élet képviselőivel - tartalmazza a tájékoztatás.

Lassú a gépe? Tisztán gyorsabb – tudja meg hogyan érheti el! Kattintson a részletekért!

És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák

Ennyit keresnek a pedagógusok - ábra ( hozzászólás, 2016-06-24 15:14)
Változhat az iskolai szünetek hossza ( hozzászólás, 2016-06-24 10:44)
Ilyen az ideális magyar pálinka - ábra ( hozzászólás, 2016-06-24 10:44)