Hírek > Új kajak-kenus egészségügyi központ jöhet létre >

Új kajak-kenus egészségügyi központ jöhet létre

2017.01.03 16:20
Munkába állt Doma Gergő, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) új szakmai igazgatója, aki a következő időszak egyik legfontosabb feladatának egy új egészségügyi és diagnosztikai központ létrehozását tartja.
Új kajak-kenus egészségügyi központ jöhet létre

Az UTE eddigi szakosztályvezetője az M1 aktuális csatornán kedden úgy nyilatkozott: decemberi kinevezése óta sok pozitív visszajelzést kapott, s úgy látja, a sportág szereplői nyitottak a változásokra.
    

"Egy decemberi kormánydöntés nyomán komoly összeget és komoly felelősséget kaptunk egy egészségügyi és diagnosztikai központ létrehozására, ez a következő olimpiai ciklus talán egyik legfontosabb háttérmunkája" - fogalmazott.
    

Mint mondta, Hüttner Csabával, a felnőtt válogatott ugyancsak frissen kinevezett szövetségi kapitányával nagyon hasonló elképzelésekkel vágnak neki a következő négy évnek, s bár a szakmai munka egészéért a szakmai igazgató felel, az új rendszerben a szövetségi kapitány feladata egyértelműbb, előremutatóbb, mint korábban.
    

Szó esett az ötszörös olimpiai bajnok kajakosról, Kozák Danutáról is, aki karácsonykor jelentette be, hogy anyai örömök előtt áll, s emiatt kihagyja a 2017-es idényt. Doma Gergő ezzel kapcsolatban azt mondta: hosszú távon számíthatnak rá, ugyanakkor a sportágnak nagyon sok tehetsége van, közülük többeket akár már idén megismerhet majd a közvélemény.
    

A szakmai igazgató arról is beszélt, hogy a Bejárható Magyarország programmal igyekeznek még inkább erősíteni a sportág társadalmi beágyazottságát, ő pedig megpróbálja majd végigjárni a klubokat, és felmérni az igényeket, hogy miben segíthet a szövetség.
    

Arra a kérdésre, hogy az év végén mivel lenne elégedett, Doma Gergő azt válaszolta: az egészségügyi központ megnyitójával és azzal, ha az oktatás terén előrelépést tapasztalna.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák