Hírek > Kiírásra került a munkaerőpiaci szolgáltatásokat javító pályázat >

Kiírásra került a munkaerőpiaci szolgáltatásokat javító pályázat

2017.02.02 19:30
Nem állami szervezetek munkaerőpiaci szolgáltatásainak támogatása címmel új pályázati felhívás jelent meg a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (Ginop) keretében, civil és nonprofit szervezetek 6 milliárd forintra pályázhatnak - hívta fel a figyelmet Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára csütörtökön.
Kiírásra került a munkaerőpiaci szolgáltatásokat javító pályázat

A felhívás célja, hogy a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) által megvalósított munkaerőpiaci programokon belül nyújtott szolgáltatásokat, támogatásokat kiegészítse civil és nonprofit szervezetek által nyújtott szolgáltatásokkal - tájékoztatta az MTI-t az államtitkár.
   

Az NFSZ által nyújtott munkaerőpiaci szolgáltatások nem minden esetben tudnak a speciális, hátrányos helyzetű célcsoportok tagjainak személyre szabott segítséget nyújtani, illetve minden munkanélküli vagy inaktív személyt elérni. Ezért van szükség a nem állami szervezetek által nyújtott szolgáltatásokra is.
    

A felhívás célcsoportját a regisztrált álláskeresők, a nyilvántartott közvetítést, illetve szolgáltatást kérők, valamint az inaktívak alkotják.
    

A program megvalósítására 36 hónap áll rendelkezésre. Az elnyerhető vissza nem térítendő támogatás összege 80 és 888 millió forint között lehet, a támogatási kérelmeket március 10-től lehet beadni - ismertette az államtitkár.

 

Kapcsolódó kalkulátorok:

Gyomorsav, reflux kalkulátor - nagy a baj?

Mennyi alkoholt ihatok egy nap? - kalkulátor

Mennyit tudsz a pálinkáról?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák