Hírek > Állami intézményeknek nyújthat mobilszolgáltatást a Magyar Telekom >

Állami intézményeknek nyújthat mobilszolgáltatást a Magyar Telekom

2017.02.07 05:45
Állami intézmények számára nyújthat mobilszolgáltatást a Magyar Telekom februártól, a társaság közbeszerzésen nyerte el a megbízást - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
Állami intézményeknek nyújthat mobilszolgáltatást a Magyar Telekom

A tájékoztatás szerint az intézmények 2017 februárjától kezdhetik meg a szerződéskötést a szolgáltatóval, az ezt követő 39 hónapban a Magyar Telekom, illetve leányvállalata a T-Systems Magyarország látja el a teljes érintett kört, vagyis a kormányzati szervezeteket és a rendszerhez önként csatlakozó intézményeket (önkormányzatokat, intézményfenntartókat, bíróságokat) alapvetően mobil hang és hozzá kapcsolódó mobilinternet szolgáltatással.
   
Az 5 milliárd forint értékű keretszerződés csaknem 200 ezer SIM kártyát foglal magában - olvasható a közleményben.
   
A szolgáltató a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) által kiírt "Mobil távközlési szolgáltatás beszerzés - 2016" keretében lett a nyertese a "Kormányzati hangalapú csomagok" központosított közbeszerzési eljárásnak.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák