Hírek > Magyarország legjobb vloggereit keresi a Telekom >

Magyarország legjobb vloggereit keresi a Telekom

2017.03.20 11:00
Az első alkalommal meghirdetett Videós Gálán kilenc kategória van.
Magyarország legjobb vloggereit keresi a Telekom

Április 22-én, első alkalommal rendezik meg a Telekom Videós Gála elnevezésű programot, amelyet egy verseny előz meg. Cél a magyar online videós tartalomgyártókat díjazása mellett, hogy építsék a YouTube-közösségeket is. A jelöltek mellett a meghívottak között szerepel a videomegosztó top 100 magyar tartalomgyártója, az esemény pedig – hűen önmagához – élőben is követhető lesz a gála YouTube-csatornáján.

 

Összesen kilenc kategóriában adnak majd át díjat: vlog, lifestyle, gaming, humor, utazás, ismeretterjesztő, tech, film & utazás és animáció & márkák témakörökből kerülnek majd ki a nyertesek. A szavazás két körben zajlik, először a legnépszerűbb ötven magyar vlogger voksol, kategóriánként az általuk öt legjobbnak ítélt csatornára (magukat nem számítva). Ezután március 29-től a közönség és a szakmai zsűri szavaz a youtuberek által kiválasztott csatornákra. Az eredmény a két döntést összevetve alakul ki majd, holtverseny esetén pedig a közönség szavazatai érnek majd többet. A Telekom a legaktívabb közösséggel rendelkező vlogger számára egy különdíjat is kioszt.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

A gálát a Star Network YouTube Hálózat kezdeményezésére több hazai videós hálózat, valamint a YouTube és a Google együttműködésével rendezik meg. A Telekom a hivatalos szponzor szerepét tölti be.

 

A szakmai zsűri tagjai a Google/YouTube Magyarország, a Star Network, a Special Effects Media, a 4Kids Network, a Mr. Bug TV és a Google Ground képviselői alkotják, a gála műsorvezetője Magyarósi Csaba vlogger lesz.


(forrás: Kreatív Online)

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák