Hírek > Folytatódik a BÉT Akadémia >

Folytatódik a BÉT Akadémia

2017.03.28 04:30
Folytatódik a Budapesti Értéktőzsde tavaly ősszel indult ingyenes oktatási sorozata, a BÉT Akadémia, melynek sikerességét mutatja, hogy eddig összesen közel ezren voltak kíváncsiak a tőzsde tanfolyamára. Az ingyenesen látogatható rendezvénysorozat keretében a tőkepiac meghatározó szakemberei mutatják be a tőzsde működését, az aktuális befektetési trendeket, érdekességeket. Az idei első, március 28-i BÉT Akadémia két előadója az abszolút hozamú alapok világát és a tőzsdei cégek osztalékfizetését járja körül.
Folytatódik a BÉT Akadémia

Megújult formában neves szakértők előadásaival folytatódik a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) lakossági befektetőket célzó ingyenes edukációs sorozata, a BÉT Akadémia. A havonta egy alkalommal megrendezésre kerülő tanfolyam célja, hogy a tőzsde iránt érdeklődők a tőkepiac meghatározó szereplőinek közreműködésével mélyíthessék el pénzügyi ismereteiket. A kezdeményezés hatékonyan támogatja a BÉT azon stratégiai célkitűzését, hogy a hazai pénz- és tőkepiac központi szereplőjeként a tőzsde aktív szerepet vállaljon a lakosság pénzügyi ismereteinek fejlesztésében. Jelenleg is fut a BÉT és a Pénziránytű Alapítvány középiskolásoknak szóló tavaszi tőzsdejátéka, amelyet még idén ősszel a felnőtt korosztály is kipróbálhat, megtapasztalva ezzel a BÉT Akadémián megtanult ismeretek hasznosságát.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


 A BÉT Akadémia tavaly ősszel 9 eseményen várta az érdeklődőket Budapesten, minden alkalommal különböző témákra fókuszálva. „Idén is nagy érdeklődésre számítunk, hiszen csak tavaly ősszel közel ezren voltak kíváncsiak az előadásokra. Az érdeklődők háromszor 20 perces előadás keretében ismerhetik meg az aktuális tőkepiaci folyamatokat és a tőzsdei kereskedéshez elengedhetetlen fogalmakat” – mondta el Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde elnök-vezérigazgatója.

Az idei sorozat első eseményén, 2017. március 28-án Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője a tőzsdei vállalatok osztalékfizetéséről tart előadást, míg Kokas Norbert, a Generali Alapkezelő Zrt. értékesítési vezetője az abszolút hozamú alapok működését mutatja be az érdeklődőknek. Az edukációs sorozat ingyenesen látogató, melynek feltétele az előzetes regisztráció.

Regisztráció, további információk: www.bet.hu


Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák