Hírek > A Depeche Mode nyitja meg zenei produkciók sorát a Groupamában >

A Depeche Mode nyitja meg zenei produkciók sorát a Groupamában

2017.05.12 16:00
Koncerthelyszínként is debütál a Groupama Aréna, amelyben május 22-én hétfőn a világhírű brit Depeche Mode lép fel. Az estre valamennyi jegy elkelt.

Az előkészítés és az építés már május 17-én megkezdődik és négy napig tart, vasárnap a produkció technikai próbája zajlik. A produkciónak hetven magyar segít be, legtöbbjük az építésbe és a bontásba, de lesz, aki a fellépőruhákkal dolgozik vagy a konyhai személyzetnek segít - közölte a szervező Live Nation az MTI-vel.
    

Mint írták, A Depeche Mode-dal saját szakács és konyhai személyzet érkezik Budapestre, a teljes utazó stáb a zenekarral együtt hetvenfős. Tizenegy kamionnal szállítják a felszerelést, emellett négy busz és öt kisbusz is a turné része, miután minden felszerelést maguk visznek valamennyi helyszínre.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

A kétszintes színpad a Groupama Arénában több mint 500 négyzetméter alapterületű, a hátát óriási ledfal adja, amelyen a koncert nagy részében Anton Corbijn kliprendező és fotós munkái egészítik ki a látványvilágot. Emellett stroboszkópot és füstgépeket is használnak koncert közben.
    

A koncertre nem lehet bevinni üveget, palackot, videókamerát, profi vagy félprofi fényképezőgépet, valamint esernyőt sem - rossz idő esetén is kizárólag esőkabáttal lehet bejutni a stadionba. A várható kapunyitás május 22-én 17 óra 30 perckor lesz a Groupama Arénában, a két előzenekar, a F.O.X és a Raveonettes után a Depeche Mode bő kétórás show-t ad. A program a legutóbbi fellépések alapján tartalmazza a legnagyobb slágereket és az új lemez dalait egyaránt.
    

A zenekar Spirit című albuma március 17-én jelent meg. Az új lemezt a Global Spirit című nagyszabású világkörüli turnéval népszerűsíti az együttes. A koncertsorozat május 5-én Stockholmban indult, a Depeche Mode Pozsonyból érkezik Budapestre, ahonnan Prágába utazik tovább. A koncertkörút első szakaszában Európa 21 országában, összesen 33 városban több mint 1,5 millió rajongó láthatja Dave Gahant, Martin Gore-t és Andy Fletchert játszani.
    

A turné során a Depeche Mode fellép a párizsi Stade de France-ban, a milánói San Siróban és a berlini Olimpiai Stadionban is. A további állomások között szerepel a London Stadium, a moszkvai Otkritie Arena vagy a gelsenkircheni Veltnis-Arena. Az európai állomásokat követően a fellépéssorozat Észak- és Dél-Amerikában folytatódik.
    

A Global Spirit a Depeche Mode tizennyolcadik turnéja, a zenekar három év kihagyás után lép fel ismét élőben. A Depeche Mode - amely Delta Machine Tour keretében 2013 májusában lépett fel a Puskás Ferenc Stadionban - először 1985-ben koncertezett Magyarországon, az akkori Volán-pályán. A zenekar eddig tizennégy stúdióalbumot jelentett meg, ezek több mint húsz ország slágerlistáján jutottak a Top 10-be. Több mint 100 millió eladott albummal a Depeche Mode minden idők talán legnépszerűbb elektronikus zenekara.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák