A SEAL újra naggyá teheti a Solana mém érméit, már 300 ezer dollárnál jár az ICO

Az amerikai „redneck” fóka, a Sealana mém érme (SEAL) az indulás első hetében máris 300 000 dollárt gyűjtött össze. A Solana lánc vadonatúj előértékesítése egy olyan szektorban mutatja meg az erejét, amelyet a Dogecoinhoz és a Shiba Inuhoz hasonló kutyás érmék uralnak. Ez a tengeri emlős azonban úgy működik közöttük, mint egy 21. századi hazafi, aki az elveszett amerikai álmot hajszolja.

A SEAL újra naggyá teheti a Solana mém érméit, már 300 ezer dollárnál jár az ICO

A Solana legújabb érméje, a Sealana mém érme (SEAL) a South Park víruslegendáján, a Gamer Guy-on, azaz a kövér számítógépes kockán alapul. A figura a rajzfilmsorozat World of Warcraft epizódjában tűnt fel. Gyorsan vírusos mém lett a maga műfajában, köszönhetően tejüveg szemüvegének, képernyőbe zárt tekintetének, rendetlen szobájának és a gravitációt meghazudtoló körméretének. 

Mindenki véleményét képviselte az internetes kommentszekciókban, a fanyar véleményt író, elégedetlen billentyűzetharcosok légióitól kezdve az egyfajta „Mindenki emberéig”, aki a mindenkiben rejlő, semmittevő ember alakját szombolizálja. Sealana a Web3 embere, aki az íróasztalánál strandol és napról napra egyre csak nő. Amikor éppen nem köt éppen piszkos üzleteket, Sealana vándorló uszonyai chipsek és tonhalkonzervek után nyúlnak. 

Csak egy feltöltött SOL-pénztárcára van szüksége annak, aki belevetné magát a fix áras előértékesítésbe. Minden 1 SOL után a befektetők 6900 SEAL tokent kapnak az ICO lezárásakor.

Ez a kis kincs viszont rangos pozícióba helyezi a tulajdonsokat, hiszen ezzel kihasználhatják a potenciálisan robbanásszerű felértékelődést, méghozzá a jelenlegi előértékesítés és a lehetséges Solana mém érme láz segítségével. 

A befektetők fizethetnek a weboldalon található widgeten keresztül, vagy küldhetnek SOL-t egy decentralizált pénztárcából erre a címre: DJ15ZYXqUNMYJ3hL7z4ciSaSFAw5cbos3YjGpdvwmF6c.

A Solana lesz az új mém érme blokklánc?

A Sealana natív blokklánca a Solana, amely gyorsan lekörözheti az Ethereumot, hogy a jövő legnagyobb mém érméinek bevezetésére szolgáló blokklánc legyen. Ennek okai egyértelműek. A Solana egy digitális gazdaság, amely 3,96 milliárd dollár teljes zárolt értéknek (TVL) ad otthont a különböző alkalmazások és pénzügyi szolgáltatások terén. Több mint 1,15 millió aktív felhasználóval rendelkezik, akik naponta hajtanak végre tranzakciókat a láncon, és több mint 2500 havi aktív fejlesztőt is megmozgat. 

A Sealana egy másik, nemrégiben vírusként terjedő Solana mém érme előértékesítése után érkezik. Ez az érme a Slothana (SLOTH), a 420-barát lajhár mém érméje, amely összesen 15 millió dollárt gyűjtött össze az egy hónapig tartó előértékesítésen, amely nemrég zárult le. 

Sokan gondolják úgy, hogy az elhíresült Slerf (SLERF) projekt alkotói lehetnek a Sealana mögött álló fejlesztők, miután látták, hogy a Slothana hogyan körözte le őket. Ne feledjük, a Slerf elrontotta az előértékesítését, miután véletlenül 10 millió dollár értékű tokent égetett el, és ez adhatja az indíttatást, hogy a fejlesztőik újra megpróbálkozzanak egy hasonló projekttel.

Érdekel a Sealana

Lesz-e a Sealana után Solana mém érme láz?

A lázas évkezdés után az oldalazó kripto-árak egy olyan piacot tükröznek, amely rövid időre konszolidálódik, mielőtt a „felezés” néven ismert Bitcoin szoftverfrissítés hatásai nyilvánvalóvá nem válnak. A felezés a bányászati jutalmakat blokkonként 6,25 BTC-ről 3,125-re csökkentette, ami gyakorlatilag megfelezte az új BTC-k kibocsátását. A Bitcoin idén új történelmi csúcsokat döntöget, miután januárban az USA jóváhagyta a spot Bitcoin ETF-eket. Sok elemző szerint a kriptopiac sokkal értékesebbé válhat az újonnan kimerülő Bitcoin-kínálatnak köszönhetően.

Az elmúlt három felezés jelentős értéknövekedést generált a piacon, méghozzá a frissítés után jó egy éven belül. Amikor pedig a kereskedők ismét zöld gyertyákat kezdenek majd látni a piacon, további mém érme rohamra lehet számítani. Ezúttal a Solana és a hozzá kapcsolódó projektek lehetnek az emelkedések élén. 

A rutinos kereskedőknek alkalmas lehet a portfólió színesítésére, de a kezdőknek is ígéretes befektetés ez a mém érme. A Sealana-t a hivatalos weboldalon lehet megvenni, és mindenképpen érdemes követni a legfrissebb híreket a közösségi csatornákon, például a Sealana X-fiókján.

Megnézem a Sealana oldalát

Ez is érdekelhet:

A Dogeverse már a Solanán is elérhető, eddig 13 millió dollárt gyűjtött a láncokon átugráló kutya

Arweave és 5thScape: A világelső AR/VR kriptó a 6 millió dollár felé zakatol

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 20. 19:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a munkaerőpiacról közöl adatokat.
2024. 05. 20. 18:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 05. 20. 17:00
Megosztás:

Újfent pályázhatnak támogatásra az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

Ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 16:00
Megosztás:

Bölcsőde épül Perbálon

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással - jelentette be a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.
2024. 05. 20. 15:00
Megosztás:

Többen kötöttek utasbiztosítást az első negyedévben

A Netrisk idei adatai szerint az első negyedévben 72 ezer utasbiztosítási szerződést kötöttek a magyarok, 13 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.
2024. 05. 20. 14:00
Megosztás:

Nemzetünk értéke a kisbéri ménes

A magyarság hagyományainak, kultúrájának évezredek óta szerves része a ló, és századokon átívelő értéke a kisbéri ménes - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kisbéri Lovarda Északi Istállójának átadásán, pénteken az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 20. 13:00
Megosztás:

Hathektáros üvegházat adott át Ácson a GreenCoop

Átadta második magyarországi üvegházát Ács határában a szlovák és magyar tulajdonban lévő GreenCoop, a hathektáros létesítményben termálhő felhasználásával évente hozzávetőleg 12-14 millió darab kígyóuborkát termesztenek.
2024. 05. 20. 12:00
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 05. 20. 10:00
Megosztás:

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 20. 08:00
Megosztás:

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás:

Kétszer gyorsabban nő a paradicsom palánta ezzel az ügyes trükkel...

A paradicsom termesztése nemcsak ízletes gyümölcsöket eredményez, hanem nagyszerű hobbi is, amely sok kertésznek örömet okoz. Azonban sokan szembesülnek azzal a kihívással, hogy a paradicsom palántáik lassan nőnek, és nem érik el a kívánt méretet a szezon végére.
2024. 05. 20. 02:00
Megosztás: