A Dogeverse már a Solanán is elérhető, eddig 13 millió dollárt gyűjtött a láncokon átugráló kutya

A kripto legújabb, Shiba Inu ihlette vicces tokenje a mémekért rajongók és a kripto evangelisták érdeklődését egyaránt felkeltette. A lelkes befektetők ugyanis a Dogeverse láncok között ugráló képességében a holnap mém érméjének képességeit látják.

A Dogeverse már a Solanán is elérhető, eddig 13 millió dollárt gyűjtött a láncokon átugráló kutya

A Solana legnagyobb multichain sztárja most a Dogeverse (DOGEVERSE), amely a folyamatban lévő előértékesítésén eddig 13 millió dollárt gyűjtött. És legalább 2 millió dollár folyt be az ICO-ba az azóta eltelt öt nap alatt, hogy az érme a Solanán is elérhető.

A kripto legújabb, Shiba Inu ihlette vicces tokenje a mémekért rajongók és a kripto evangelisták érdeklődését egyaránt felkeltette. A lelkes befektetők ugyanis a Dogeverse láncok között ugráló képességében a holnap mém érméjének képességeit látják.

Mostantól már a SOL-rajongók is beszálltak az érme életébe, mert április 26-án, pénteken a Dogeverse a hatodik natív láncán, a Solanán is elindult. Csatlakozva egy olyan digitális gazdasághoz, amely 3,465 milliárd dollár teljes zárolt értékkel (TVL) rendelkezik. Találunk továbbá 1,13 millió aktív felhasználót, akik napi rendszerességgel tranzakciókat hajtanak végre, valamint havonta több mint 2500 aktív fejlesztő is megjelenik.

Mivel a Dogeverse több láncon is létezik, az érmét bárki megvásárolhatja az Ethereum (ETH), a BNB Smart Chain (BNB), a Polygon (MATIC), az Avalanche (AVAX), a Base (BASE) és most már a Solana (SOL) láncán is.

A SOL-lal történő vásárlás a weboldalon keresztül nagyon egyszerű, csak válaszd ki a "Vásárlás SOL-lal" opciót a vásárlás widget legördülő menüjéből. Ennek segítségével a felhasználók a webhely Solana-alapú változatához jutnak el, amelyet a solana.thedogeverse.com oldalon tárolnak.

A Solanával történő fizetés lehetősége egy aldomain-en van elhelyezve, mivel a pénztárca kapcsolati funkciók nem képesek támogatni az Ethereum Virtual Machine (EVM) és a Solana-integrált pénztárcák együttes használatát.

A Dogeverse weboldal SOL-specifikus verziója lehetőséget ad a tokenek vásárlására a Circle rendkívül népszerű USDC-jével, amely a Solana hálózatának stablecoinja.

A Dogeverse előértékesítése és ami mögötte van

A Dogeverse jelenleg 0,000304 dolláros áron kapható, és az eladási ára néhány nap múlva emelkedik. Miután az április eleji indulásakor vírusszerűen elterjedt, a Dogeverse eladta a 200 milliárd tokenből álló, kezdeti érme-kibocsátásának soft cap allokációját.

Alig 48 órával az ICO kezdete után 1 millió dollár ömlött a projektbe, és az első két előértékesítési fordulóra kiosztott tokenek elfogytak. Ez messze meghaladta a csapat eredeti várakozását, miszerint az első forduló 6 napos lesz.

Ez lehetővé tette a Dogeverse számára, hogy egy nappal a tervezettnél hamarabb lépjen át az ICO második szakaszába. Az előértékesítés lezárása előtt további 200 milliárd tokent értékesítenek a nyilvánosságnak a fennmaradó fordulókban. Eredetileg ezt június 11-re tervezték, azonban az előértékesítés hatalmas sikere miatt valószínűleg sokkal korábban lezárul.

Az ezekből a további tokenekből származó pénzeket, amelyeket egyébként a követelés után decentralizált (DEX) vagy centralizált (CEX) tőzsdéken értékesítenének, most a likviditás erősítésére fogják felhasználni a nagy volumenű kereskedés biztosítása érdekében, valamint a visszavásárlási alapokba teszik.

tokenomika

A tokenek tulajdonosai az Ethereumon lekötést indíthatnak, hogy passzív jutalmakat szerezzenek.

A csapat jelenleg a CoinGecko és a CoinMarketCap tőzsdei alkalmazásain dolgozik, míg a későbbi DEX és CEX tőzsdei bevezetések a projekt ütemtervének részét képezik.

Irány a Dogeverse

Cosmo, a láncokon átugráló sikerkarakter

A piac hatalmas étvágya a kutyás témájú érmék iránt a Dogecoin (DOGE) révén kezdődött még 2013 végén. A Dogecoin-nak nem volt szüksége különösebb eladási reklámra, mivel egy olyan vírusos mémre épült, amelyet gyakorlatilag bárki, akinek van közösségi média fiókja, már látott korábban. 

Azóta számos híresség fejezte ki rajongását az újdonságnak számító kutyás kriptopénz iránt, köztük Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója, Mark Cuban amerikai vállalkozó, valamint Gene Simmons és Snoop Dogg zenészek is.

hogyan vásárolj dogeverse kriptó tokent

De bármennyire is szórakoztató, a Dogecoin nem problémamentes. Mivel a Dogecoin a Bitcoinon alapuló saját hálózatot használ, a tranzakciók érvényesítésére a Proof-of-Work (PoW) nevű konszenzusmechanizmust használja. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb számítási kapacitással és energiával rendelkező bányászok termelik ki a legtöbb Dogecoin-t. A Bitcoinhoz hasonlóan a DOGE bányászata is sok energiát fogyaszt.

A Doge-ot a Shiba Inu (SHIB), a Floki (FLOKI), a Bonk (BONK) és a DogWifHat (WIF) követte. Mindegyikük valamilyen módon utal az eredeti, vírusos Doge mémekre. De az összes  vagy a kereskedelmi szempontból legfontosabb blokkláncról, az Ethereumról, vagy annak legközelebbi riválisáról, a Solanáról származik. Mindkettő kevesebb energiát fogyaszt, mint a Bitcoin és a Dogecoin.

Eddig egyik alternatív Dogecoin sem támadta meg komolyan az eredeti dominanciáját. A Dogeverse azonban azt reméli, hogy ez megváltozik. Egy hat láncot átfogó, többláncos hálózatra épül, amelyek közül egyik sem alkalmazza a PoW konszenzus-mechanizmust.

A Dogeverse középpontjában négylábú barátunk, Cosmo áll. Cosmo egy szupernovából született, és felfedezte, hogy egyedülálló képességgel rendelkezik: képes könnyedén átugrálni az univerzumok között. Most pedig Cosmo nagyon szeretné megosztani a láncugrálós mókát a gazdáival.

Irány a Dogeverse

A Dogeverse és az Ethereum ETF eszközök

Az elemzők potenciálisan árfolyam növelő hírekre számítanak ebben a hónapban, méghozzá május 23-án. Ez a SEC első határideje az amerikai spot Ethereum ETF-ekre vonatkozó kérelmek legújabb körére adott válaszadásra.

Ez a dátum egy potenciális Ethereum aranyláz kezdetét jelentheti, és mivel az Ethereum a kripto kereskedelmileg legfontosabb blokklánca, az egész ökoszisztéma profitálhat belőle. Ahogyan az olyan Layer 1 versenytársak is, mint a Solana és az Avalanche, valamint az olyan Layer 2-k, mint a Polygon, amelyek mindegyikén honos a Dogeverse.

Tekintettel arra, hogy egy szövetségi bíróság "önkényesnek és szeszélyesnek" minősítette a SEC korábbi elutasító határozatát a Bitcoin ETF-ekkel kapcsolatban, lehetséges, hogy a spot Ethereum ETF-ek ellenállás nélkül fognak átmenni. És ezzel a Solana és az Avalanche hasonló termékeinek jóváhagyása előtt is megnyitják a kapukat.

Az ETF-hatás egy nagyon is valós katalizátort jelent. Az év elején tizenegy spot Bitcoin ETF amerikai bevezetése az eredeti kriptovalutát úgy felhajtotta, hogy március 14-én 73 737,94 dollárral új csúcsot állított fel.

A Cosmo tehát nem egy, nem kettő, hanem hat különböző blokklánchálózat tiszta és zöld képviselője. És a lekötési képességekkel, a zökkenőmentes multi-chain mókával, valamint a következő hónapokban potenciálisan árfelhajtó hatású hírekkel csak lelkesedni lehet ezért az új szereplőért a mémek piacán. 

Ha szeretnél mindig friss információt kapni a Dogeverse érméről, akkor érdemes csatlakozni az X-csatornához vagy a Telegram csoporthoz. Az előértékesítésbe a Dogeverse weboldalán lehet bekapcsolódni, érdemes mielőbb, mert az ár fokozatosan emelkedik.

Ez is érdekelhet:

A Dogecoin vajon eléri az 1 dollárt, vagy érdemesebb inkább Dogeverse-t venni?

15%-ot emelkedett a PEPE miután listázta a Coinbase, vajon robban a Dogeverse is?

Dogeverse vásárlás 2024 – Részletes útmutató

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 20. 08:00
Megosztás:

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás:

Kétszer gyorsabban nő a paradicsom palánta ezzel az ügyes trükkel...

A paradicsom termesztése nemcsak ízletes gyümölcsöket eredményez, hanem nagyszerű hobbi is, amely sok kertésznek örömet okoz. Azonban sokan szembesülnek azzal a kihívással, hogy a paradicsom palántáik lassan nőnek, és nem érik el a kívánt méretet a szezon végére.
2024. 05. 20. 02:00
Megosztás:

Ha sok a készpénzed otthon, bajba kerülhetsz Magyarországon!

Az elmúlt években a készpénzhasználat Magyarországon is növekedett, sokan a biztonság és a kényelem miatt döntenek úgy, hogy nagyobb összegeket tartanak otthon. Azonban ez a döntés komoly kockázatokat rejt magában, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jogszabályi háttér és az otthon tartott készpénz miatti ellenőrzés kockázata.
2024. 05. 20. 01:00
Megosztás:

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.
2024. 05. 20. 00:01
Megosztás:

Lassult az infláció áprilisban Ausztriában

Ausztriában a fogyasztói árak éves növekedésének mértéke az előzetesen közölttel összhangban 3,5 százalékra, 2021. szeptembere óta a legalacsonyabbra csökkent áprilisban az előző havi 4,1 százalékot követően - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) pénteken közzétett végleges adataiból.
2024. 05. 19. 23:00
Megosztás:

Megszűnt Bács-Kiskun vármegyében is a tűzgyújtási tilalom

A jelenleg is tartó esőzésnek és az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak köszönhetően május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 19. 22:00
Megosztás:

Tüntetést tartanak jövő héten a cseh gazdák

Megtartják jövő szerdán a már korábban bejelentett kormányellenes tüntetéseiket a cseh gazdák, a cseh szakszervezetek szövetsége viszont bejelentette, hogy a keddre tervezett tiltakozó akciójukat lemondják, mert nem akarják tovább élezni a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet következtében kialakult feszültséget - közölték pénteken Prágában.
2024. 05. 19. 21:00
Megosztás:

High-tech fejlesztéseket adtak át Sárváron

A gazdaságélénkítő beruházások támogatásának köszönhetően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) elősegíti a fenntartható és inkluzív gazdasági növekedést az egész országban, ezzel magasabb versenyképességet és új perspektívákat teremtve számos vidéki településen - írta pénteki közleményében az NGM.
2024. 05. 19. 20:00
Megosztás:

Intenzív fejlődés szakaszába lép a gazdaság

Az extenzív korszakot lezárva a magyar gazdaság egyre inkább átkerül az intenzív fejlődés szakaszába, amikor jelentősen nő a hozzáadott érték - mondta a pénzügyminiszter Kaposváron, ahol támogatásáról biztosította a városban tervezett okosipari beruházást.
2024. 05. 19. 19:00
Megosztás:

Ötszörösére nőtt az új EKR-tőzsde forgalma a második aukcióra

A februárban indult szervezett piac a hitelesített energiamegtakarítások adásvételére kínál lehetőséget, közvetlenül ösztönözve a hazai energiahatékonysági fejlesztéseket; a februári első aukción 13 ezer gigajoule megtakarítás cserélt gazdát, a napokban lezajlott második forgalma ennek sokszorosa, 68 ezer gigajoule volt - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) pénteken.
2024. 05. 19. 18:00
Megosztás:

Össze kell fognunk természeti értékeink védelméért

A természeti értékek megőrzése megköveteli a széles körű összefogást az állami intézmények, a civil és tudományos szervezetek, valamint a helyi közösségek között - mondta az Agrárminisztérium (AM) természetvédelemért felelős államtitkára Budapesten, a Magyar Nemzeti Parkok Hetének pénteki nyitó rendezvényén.
2024. 05. 19. 17:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Svájcban az első negyedévben

Az első negyedévben csökkent Svájc ipari termelése éves összevetésben - közölte a svájci szövetségi statisztikai hivatal, a Schweizer Bundesamt für Statistik (BFS) pénteken.
2024. 05. 19. 16:00
Megosztás:

Több ezer utca és járda újult meg a Magyar falu program keretében

A Magyar falu program keretében 2019 óta több mint 3200 utca újult meg, 1300 járdát újítottak fel és több mint 100 kerékpárútszakasz készült el a magyar kistelepüléseken - közölte pénteken a Vas vármegyei Magyarlakon a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, aki a térség országgyűlési képviselőjével és a község polgármesterével közösen adta át a felújított Boldog Brenner János utcát, valamint a hozzá csatlakozó, a szőlőhegyre vezető több mint egy kilométeres útszakaszt.
2024. 05. 19. 15:00
Megosztás:

2,4 százalékon maradt az euróövezeti infláció

Az előzetesen közölttel összhangban március után áprilisban is 2,4 százalék volt az éves infláció az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken közzétett végleges adatai szerint.
2024. 05. 19. 14:00
Megosztás: