Arweave és 5thScape: A világelső AR/VR kriptó a 6 millió dollár felé zakatol

Az Arweave árfolyama az elmúlt 24 órában 19 százalékkal emelkedett, és 33,842 dolláron kereskedik, 21 százalékos kereskedési volumen emelkedés mellett. Ezzel az AR lett a legjobban erősödő érme a 100 legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptovaluta projekt között.

Arweave és 5thScape: A világelső AR/VR kriptó a 6 millió dollár felé zakatol

Az Arweave árfolyama esetében az ugrás a HackMD-vel történt, közelmúltbeli integrációnak tulajdonítható. Ez lehetővé teszi, hogy a közösség tagjai véglegesen decentralizálják a dokumentumaikat. Ez biztosítja, hogy a tartalom mindenki számára elérhető legyen, miközben nem változtatható. Egy tájékoztató szerint „ez különösen hasznos az olyan tartalmak esetében, mint a fehér könyvek, kutatási dokumentumok, DAO-szabályzatok, közösségi irányelvek vagy bármilyen más, a nyilvánosságnak szánt információ”. Az Arweave mellett megnézzük a 5thscape VR érmét is, amely érdekes lehetőség lehet a befektetésre. 

Az Arweave integrálódik a HackMD-vel

Az Arweave, egy blokklánc alapú tárolási platform, a HackMD-be integrálódva új funkciót valósít meg. A felhasználók mostantól közzétehetik munkájukat a blokkláncra. Az újítás forradalmasította, hogy a felhasználók miként kezelhetik nyilvános dokumentumaikat. Ez a technológia megkérdőjelezi azt, ami a hagyományos tárolási módszereknél történik, mivel ebben az adatokat nem lehet módosítani vagy törölni. Ideális választás lehet az olyan tartalmak tárolására, amelyeket pontosan úgy akarnak megőrizni, ahogyan vannak.

Az Arweave a blokklánc technológiát használja a tartós tárolási megoldások biztosításához. A csapat így magyarázza az újítást: 

„Az Arweave hálózat olyan, mint a Bitcoin, csak adatokra vonatkoztatva. Ez egy állandó és decentralizált háló egy nyílt főkönyvön belül”.

Az integráció inspirálta az AR ökoszisztéma visszatérését, így az Arweave árfolyama folyamatosan egyre magasabb csúcsok felé tart.

Arweave árfolyam-előrejelzés

Az Arweave árfolyama bikás torzítással változik, jóval egy emelkedő trendvonal felett tartva magát. Ez a támaszszint április közepe óta lefelé irányuló támaszt nyújt. A hullámzás során az altcoin egy kínálati zónát is átfordított egy bikás törésbe, méghozzá 29,027 és 32,873 dollár között.

Mivel ez a blokk támasz zónaként tartja magát, az Arweave árfolyama feljebb nyomulhat a nyereségig, potenciálisan megragadva a 40 dolláros zónát, hogy tesztelje a következő kínálati sávot 42,097 és 44,069 dollár között.

Az emelkedő tendencia folytatásának megerősítéséhez azonban az Arweave árfolyamnak a 43,150 dollárnál lévő kínálati zóna középvonala (átlagos küszöb) fölé kell törnie és zárnia. A nyolcórás időkereten e szint feletti, döntő gyertyatartó zárás megerősítené az emelkedő trend folytatását. Ezáltal az Arweave árfolyama visszaszerezhetné a 47,480 dollárnál lévő tartományi csúcsot, ami közel 40 százalékos emelkedést jelentene a jelenlegi szintek felett.

Az új AR pozíciókat felvenni kívánó kereskedőknek valószínűleg meg kell várniuk, hogy a Relatív Erősség Index (RSI) az 50-es átlagos szint felett maradjon. Egy határozott pattanás e szint fölé elegendő lenne. Eddig mindkét momentum mutató, az RSI és az Awesome Oscillator (AO) saját átlagszintjük feletti helyzete azt mutatja, hogy a piac az emelkedésnek kedvez.

TradingView: AR/USDT 8 órás grafikon

Másrészt, ha a profit felhalmozása beindul, az Arweave árfolyama lefelé ereszkedhet. A nyolcórás időkereten a 26,561 dollár alatti törés és zárás érvénytelenítené a bikás tézist. Súlyos esetben a dömping kiterjedhet az Arweave árfolyamára, hogy a 22,616 dolláros támaszszint alá csússzon.

Eközben az 5SCAPE, egy világelső AR/VR kriptó már a 6 millió dollár felé robog az előértékesítésen, és a kriptoelemzők és YouTuberek, köztük Michael Wrubel, nagyon bikásak az érmével kapcsolatban.

Ígéretes alternatíva az Arweave-nek

Az 5SCAPE hajtja a 5th Scape ökoszisztémát, egy innovatív AR és VR kriptopénzt, amely a szórakozást és a tanulást kívánja átalakítani a folyamatban lévő ICO segítségével.

A projekt máris több mint 5,7 millió dollárt gyűjtött össze a 6,25 millió dolláros célból.

A 5thScape projekt védjegye egy olyan átfogó ökoszisztéma, amely ötvözi a kiváló minőségű játékokat a blokklánc technológiával. A projekt egy sor valósághű sport-, harci és versenyjátékot kínál. Ezek célja, hogy a játékosok elmerüljenek a virtuális valóság világaiban.

A 5thScape azt tervezi, hogy a VR Ultra headsethez hasonló csúcstechnológiájú hardverekkel uralja az ágazatot. Ez csúcsminőségű vizuális megjelenítéssel és mozgáskövetéssel büszkélkedhet. A headsethez egyedi játékszékek tartoznak, amelyek maximális kényelmet biztosítanak a hosszú játékmenetek során.

A magával ragadó játékoktól és hardvertől a sokoldalú token-elosztásig a 5th Scape csapata a VR és a Web3 egyedülálló keverékét képzeli el. Úgy tűnik, hogy ez az ambiciózus elképzelés az egyik fő hajtóerő az ICO-ja iránti hatalmas kereslet mögött.

Ami szintén érdekes, hogy ha most vásárolsz tokeneket darabonként 0,00327 dollárért, akkor 205 százalékos nyereséget kaphatsz, mielőtt az érmét 0,01 dolláron a tőzsdén jegyzik. Ha felkeltette az érdeklődésedet a token, vásárolj az előértékesítésen még most, a közelgő 15 százalékos áremelkedés előtt.

Vásárolj 5SCAPE tokent itt

Ez is érdekelhet:

Anyu pincéjéből a kriptópiac élére

A Dogeverse már a Solanán is elérhető, eddig 13 millió dollárt gyűjtött a láncokon átugráló kutya

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az okos pénz ezeket a kriptókat keresi most, te is?

Ahogy a kriptopiac továbbra is egy közelgő bikapiacot vár, az ügyes befektetők tokeneket halmoznak fel, hogy növeljék portfóliójukat a piacon. Tekintettel a fellendülési potenciáljukra, a Solana (SOL) és az Avalanche (AVAX) kereskedési volumene növekedést mutatott. Ebben a háttérben egy új piaci szereplő, a KangaMoon (KANG) megmutatta, hogy potenciálisan az egyik legjobb altcoinná válhat a piacon.
2024. 05. 21. 03:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp és szerencse kilátások a hétre - A KOS lottón nyerhet, de a többiekre mi vár?

Ahogy a csillagok állása változik, úgy hoznak új lehetőségeket és szerencsés pillanatokat az életünk különböző területein. Ez a hét különleges pénzügyi és szerencsejóslatainkkal készülünk! Fedezd fel, hogy mely napokon lesz érdemes lottózni, melyik szerencseállat jelentheti a változást, és milyen izgalmas pénzügyi lehetőségek várnak rád!
2024. 05. 21. 02:00
Megosztás:

Semmi nem ment meg minket: egyre több pénzzel tartozunk majd a bankoknak

Újabb csúcsra jutott a lakosság fennálló lakáshitel-állománya és az állomány bővülése is. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a következő hónapokban az alacsony kamatozás mellett elérhető akár 50 millió forintos CSOK Plusz által hajtott hitelkereslet-bővülés, valamint az ingatlanárakban prognosztizálható emelkedés felgyorsíthatja a hitelállomány bővülését.
2024. 05. 21. 01:00
Megosztás:

A 99Bitcoins lehet az év egyik legjobb befektetése?

A 99Bitcoins úton van afelé, hogy a történelem egyik legnagyobb kriptovalutája legyen, mivel egy új és egyedülálló irányzatot indít el, amelyet Learn-To-Earn (vagyis tanulj-és-keress) néven ismerünk.
2024. 05. 21. 00:01
Megosztás:

Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról

Hétmilliárd forinttal többet ajánlottak fel az adózók a személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékából a mostani bevallásukban, mint tavaly, az eSZJA portálra belépők száma pedig meghaladta a 4 milliót - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 23:00
Megosztás:

Javított előrejelzésén az ENSZ

Javultak a globális gazdasági kilátások az Egyesült Államok és a nagy feltörekvő gazdaságok erős teljesítményének köszönhetően, bár a sebezhetőség továbbra is fennáll az ENSZ január közepén kiadott jelentésének évközi frissítése szerint.
2024. 05. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 05. 20. 21:00
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 20. 19:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a munkaerőpiacról közöl adatokat.
2024. 05. 20. 18:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 05. 20. 17:00
Megosztás:

Újfent pályázhatnak támogatásra az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

Ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 16:00
Megosztás:

Bölcsőde épül Perbálon

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással - jelentette be a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.
2024. 05. 20. 15:00
Megosztás:

Többen kötöttek utasbiztosítást az első negyedévben

A Netrisk idei adatai szerint az első negyedévben 72 ezer utasbiztosítási szerződést kötöttek a magyarok, 13 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.
2024. 05. 20. 14:00
Megosztás:

Nemzetünk értéke a kisbéri ménes

A magyarság hagyományainak, kultúrájának évezredek óta szerves része a ló, és századokon átívelő értéke a kisbéri ménes - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kisbéri Lovarda Északi Istállójának átadásán, pénteken az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 20. 13:00
Megosztás:

Hathektáros üvegházat adott át Ácson a GreenCoop

Átadta második magyarországi üvegházát Ács határában a szlovák és magyar tulajdonban lévő GreenCoop, a hathektáros létesítményben termálhő felhasználásával évente hozzávetőleg 12-14 millió darab kígyóuborkát termesztenek.
2024. 05. 20. 12:00
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 05. 20. 10:00
Megosztás:

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás: