Az EGRAG CRYPTO optimista XRP árajánlást tett közzé; a Chainlink és a KangaMoon továbbra is figyelemre méltó altcoinok

Az EGRAG CRYPTO, egy jól ismert kriptoelemző a közelmúltban rendkívül optimista árfolyam-előrejelzést adott ki az XRP (XRP) kriptó kapcsán. Eközben a Chainlink (LINK) és a KangaMoon (KANG) továbbra is a címlapokon szerepel.

Az EGRAG CRYPTO optimista XRP árajánlást tett közzé; a Chainlink és a KangaMoon továbbra is figyelemre méltó altcoinok

Az elemzők szerint a KANG, egy 5. szakaszban lévő előértékesítési csillag, 2024-ben akár 50-szeresére is nőhet, ami ezzel az egyik legígéretesebb altcoinná teszi, amire érdemes figyelni.

EGRAG CRYPTO: Az XRP ára elérheti az 1,4 dollárt

Az utóbbi időben az XRP (XRP) árfolyama némi volatilitást mutatott. A CoinMarketCap adatai szerint az XRP ára az elmúlt 30 nap alatt 0,63 dollárról 0,51 dollárra csökkent. Ebben az időszakban a piaci kapitalizációja 34,58 milliárd dollárról 28,38 milliárd dollárra esett vissza. Azonban az EGRAG CRYPTO nevű kriptóelemző továbbra is bullish maradt. Új tweetjében azt jósolja, hogy az XRP piacára hamarosan visszatérhetnek a bikák és így rövidesen elérheti az 1,4 dolláros szintet. 

A kripto technikai elemzése is mutat néhány bullish jelet. Például az XRP RSI-je jelenleg 35,17, ami vételi zónában van. Ennek köszönhetően optimista XRP árelőrejelzések születtek. Ezek szerint az XRP ára a 2024-es második negyedévre 0,69 dollárra ugorhat.

Chainlink árelemzés: Lehetséges fordulat előtt

A Chainlink (LINK) egy másik altcoin, amely turbulenciát tapasztal. Az elmúlt héten a Chainlink ára 18,48 dollárról 14,50 dollárra esett, és piaci kapitalizációja 10,89 milliárd dollárról 8,53 milliárd dollárra csökkent. A kriptoanalitikus, Michaël van de Poppe szerint a Chainlink egy új ciklus mélypontja felé közeledik, ami óriási lehetőséget jelent ennek az altcoinnak a felhalmozására.

Technikai elemzéssel vizsgálva a Chainlink jövője fényesnek tűnik. A LINK a 100 és 200 napos EMA felett mozog, és kilenc zöld technikai mutatóval büszkélkedhet. Emiatt a kripto szakértők úgy értékelik, hogy az árfolyama a 2024-es második negyedév végéig 19,74 dollárra emelkedhet.

chainlink criptó árfolyam elemzés

KangaMoon (KANG): Felkapaszkodik a legnépszerűbb altcoinok listájára

A KangaMoon (KANG) egy olyan altcoin, amely népszerűséget szerzett, és immár 20 ezer közösségi taggal és 5,8 ezer tokentulajdonossal büszkélkedhet. A bevezetése előtt a KangaMoon már több mint 4,9 millió dollárt gyűjtött össze folyamatos előértékesítésében, amely várhatóan 2024 áprilisában eléri a 6 millió dollárt. Ezzel a jelentős összeggel jó pozícióban van más altcoinok között.

Ennek az innovatív projektnek a célja, hogy kiaknázza a virágzó "Játssz, hogy nyerj" (Play To Earn, P2E) játékpiacot, amelynek várható értéke 2028-ra eléri a 885 millió dollárt. Ezt úgy éri el, hogy létrehoz egy P2E játékot, amelyben a KANG az elsődleges játékon belüli pénznem. A KANG segítségével bárki vásárolhat játékon belüli tárgyakat, vagy akár fejlesztheti karaktereit.

A KangaMoon aktívan támogatja a közösségi részvételt, ingyenes KANG-ot ad a legaktívabb közösségi tagjainak. Ez növeli népszerűségét és előre biztosítja exponenciális növekedését. Több mint 20 ezer tag siet, hogy lájkolja, ossza meg, vagy kommentálja a KangaMoon közösségi média bejegyzéseit, hogy ingyen kapjon KANG-ot a bevezetése előtt.

Jelenleg a KANG előértékesítése az 5. szakaszban van, és egy altcoin ára mindössze 0,0196 dollár. Ez hatalmas, 290%-os emelkedés az indulási árához képest, amely 0,005 dollár volt. De a piacelemzők azt jelzik előre, hogy a 2024-es második negyedévben egy első szintű CEX-en történő listázás után értéke 50-szeresére növekedhet. Kövesse az alábbi linkeket, hogy kihasználja ezt a növekedést, és 10%-os bónuszt kapjon minden vásárlásra.

Megelőzi-e a KangaMoon az XRP-t és a Chainlinket?

A KangaMoonnak potenciálja van megelőzni olyan altcoinokat, mint az XRP és a Chainlink, mivel piaci kapitalizációja csak 19,6 millió dollár. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebb új pénzre van szüksége ahhoz, hogy ára az egekbe szökjön. Ennek eredményeképpen a KangaMoon lehet az egyik legjobb altcoin 2024-ben.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz:

https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Mínuszban zártak az európai tőzsdék

Mínuszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 30. 20:00
Megosztás:

Meghaladta az elvárt szintet a német GDP

A vártnál jobban alakult az első negyedévi német GDP-növekedés a szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis kedden publikált előzetes adatai alapján: az idei első negyedévben ár, szezonális és naptári kiigazítással 0,2 százalékkal nőtt a német bruttó hazai termék (GDP) az előző negyedévihez képest.
2024. 04. 30. 19:30
Megosztás:

Vegyesen mozgott a forint

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 30. 19:00
Megosztás:

Felülteljesített a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 256,1 pontos, 0,38 százalékos emelkedéssel, 68 142,02 ponton, történelmi csúcson zárt kedden.
2024. 04. 30. 18:30
Megosztás:

Öt mód, ahogyan a generatív mesterséges intelligencia felturbózhatja a munkaerőt

Ahogy a mesterséges intelligencia (MI) egyre inkább mindannyiunk életének részévé válik, úgy kezdik a cégek is rendszerszinten beépíteni azt a napi munkafolyamataikba. Egyre több vállalat látja be, hogy az MI segítségével gyorsabb, átgondoltabb, a gazdasági és piaci helyzetnek megfelelő döntéseket hozhatnak, de a mesterséges intelligencia a munka világára is hatással lesz, ám nem úgy, ahogy sokan félnek tőle: nem felváltja, hanem megerősíti, új eszközökkel vértezi fel a munkavállalókat. A Magyarországon informatikai és ügyfélszolgálati területen mintegy 800 főt foglalkoztató Unisys szakértői összegyűjtötték, hogyan.
2024. 04. 30. 18:30
Megosztás:

A KSH felgyorsítja a GDP-adatok közlését

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2024. első negyedévétől kezdődően 15 nappal korábban, a tárgyidőszak végét követő 30. napon teszi közzé a bruttó hazai termék (GDP) adatait - közölte a KSH kedden az MTI-vel.
2024. 04. 30. 18:00
Megosztás:

Ma közli a KSH a bruttó hazai termék első negyedévi alakulását

A bruttó hazai termék (GDP) első negyedévi alakulásáról szóló jelentését teszi közzé ma a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az első becslés alapján.
2024. 04. 30. 17:30
Megosztás:

Visszaszorultak az ipari termelői árak 2024. márciusában

Az ipari termelői árak 2024 márciusában az egy évvel korábbihoz képest 3,0 százalékkal mérséklődtek, az előző hónaphoz viszonyítva lényegében nem változtak (+0,1 százalék) - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden.
2024. 04. 30. 17:00
Megosztás:

Beperelte a román államot a Rompetrol

Beperelte a román államot a bíróságon a Rompetrol kőolajipari vállalat - írta az economica.net.
2024. 04. 30. 16:30
Megosztás:

Németországban stagnált a munkanélküliség áprilisban

Németországban az elemzői várakozásokkal összhangban immár ötödik hónapja stagnált a szezonálisan kiigazított munkanélküliségi ráta áprilisban - derült ki a német szövetségi munkaügyi hivatal, a Bundesagentur für Arbeit (BA) kedden közzétett adataiból.
2024. 04. 30. 16:00
Megosztás:

Kína nagyot bukhat Donald Trump újraválasztásával

Donald Trump valószínűsíthető vámszigorítási tervei miatt a kínai gazdaság a volt amerikai elnök újbóli megválasztásának vesztesei között lehet, de markánsan negatív hatásoknak a második Trump-kormányzat esetén is korlátozott az esélyük - áll londoni makrogazdasági elemzők hétfőn ismertetett átfogó helyzetértékekésében.
2024. 04. 30. 15:30
Megosztás:

Varga Mihály szerint ismét a növekedési pályán vagyunk

A magyar gazdaság visszatért a növekedési pályára az év első három hónapjában, éves alapon 1,7 százalékkal, az előző negyedévhez képest 0,8 százalékkal bővült a GDP - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter Facebook-üzenetében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedd reggel közétett GDP-adataira reagálva.
2024. 04. 30. 15:00
Megosztás:

Előző hónapban nőtt a kiskereskedelmi forgalom a németeknél

Várakozáson felül nőtt márciusban a német kiskereskedelmi forgalom az előző havihoz képest a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis keddi jelentése alapján.
2024. 04. 30. 15:00
Megosztás:

Nőtt a gazdaság teljesítménye az előző év azonos időszakához képest

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.
2024. 04. 30. 14:30
Megosztás:

Németországban áprilisban az előző havival megegyező éves inflációt mértek

A márciusival megegyező volt az áprilisi éves infláció Németországban a szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis hétfőn ismertetett előzetes adatai szerint.
2024. 04. 30. 14:00
Megosztás:

Bővült a szegedi Stravaco Kft.

Uniós támogatással, egy csaknem 300 millió forintos beruházás részeként új irodaépületet alakított ki és bővítette eszköz- és gépállományát a szegedi Stravaco Építőipari Kft. - tájékoztatta a vállalkozás az MTI-t.
2024. 04. 30. 13:30
Megosztás:

Sikeresen bocsátott ki társadalmi célú kötvényeket az MFB

Kimagasló befektetői érdeklődés mellett zajlott a Magyar Fejlesztési Bank első társadalmi célú kötvényeinek aukciója. A kibocsátással közel 25 milliárd forintnyi forrást vont be az MFB olyan projektek finanszírozására, amelyek pozitív társadalmi hatást fejtenek ki.
2024. 04. 30. 13:00
Megosztás:

India lehet a világ leggyorsabban növekvő gazdasága

Az IMF módosította a 2024-es előrejelzését az ázsiai gazdaságok teljesítményével kapcsolatban, a korábbi 4,2 százalékról, 4,5 százalékra emelték a növekedés várható mértékét.
2024. 04. 30. 12:30
Megosztás:

Jól fogadták az emberek a zsugorinfláció miatti tájékoztatókat

Pozitívan fogadta a lakosság a zsugorinfláció - az azonos áron kínált, de kiszereléscsökkentett termékek - miatt bevezetett új tájékoztatási kötelezettséget, és negyedük próbálja tudatosan elkerülni ezeket az árukat - állapította meg a Reacty Digital felmérésében, amelyről közleményben tájékoztatta az MTI-t.
2024. 04. 30. 12:00
Megosztás:

Az MBH Bank hetvenhat forint osztalékot fizet részvényenként

Az MBH Bank Nyrt. 24,512 milliárd forint, részvényenként 76 forint osztalékot fizet a 2023-as eredményéből, amelynek a további része eredménytartalékba kerül - közölte a hitelintézet a létrejöttét követő első éves rendes közgyűlése után hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 30. 11:30
Megosztás: