Hírek > A KAPTÁR lett az Év Coworking irodája >

A KAPTÁR lett az Év Coworking irodája

2014.02.20 20:53
2014. február 6-án került megrendezésre az irodapiac legnívósabb, „Az Év Irodája” című versenyének IV. Díjátadó Gálája, melyet az iroda.hu szervez immáron négy éve. A rendezvény ma már országos szinten is egyedülálló a magyar ingatlanpiacon, a versenyen kapott díjak pedig rangos elismerései a résztvevők erőfeszítéseinek. Ezúttal, „Az Év Coworking Irodája” kategóriát a KAPTÁR közösségi iroda nyerte el.

Az iroda.hu, mely jelenleg a legnagyobb ingatlanpiaci médiacsoport, 2010-ben indította útjára a ma már országos szinten is kiemelkedő, rangos versenyét, melynek keretén belül évről-évre kihirdetik „Az Év Irodája” verseny kategóriájának nyerteseit. A kitüntetésre évente egyre több iroda pályáz, így a kategóriák is egyre bővülnek. Idén a szakmai zsűri a meghirdetett 7 kategória mellett 3 különdíjat is kiosztott. A díjak elbírálása többlépcsős folyamat, a pályázatokat egy független és magas szakértelemmel bíró zsűri értékeli. A kategóriákon belül ( mint például: “Az Év Irodája”, “Az Év Üzemeltető Cége”, Design Díj) újdonságnak számít az „Év Coworking Irodája” cím, amely során olyan kreatív, innovatív és különleges irodát kerestek, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt mind a közösségépítés, mind az egyedi design terén. Ezt a megtisztelő díjat nyerte el a KAPTÁR közösségi iroda, a IV. Díjátadó Gála ünnepélyes átadójára pedig 2014. február 6-án került sor a Budapesti Music Centerben.


A KAPTÁR egy olyan közösségi iroda, mely abból a bátor és innovatív elhatározásból indult ki, hogy mintaszerű munkahelyet teremt mindazok számára, akik a belvárosban keresnek harmonikus, barátságos és napfényes munkahelyet. A KAPTÁR lehetőséget teremt a nyugodt munkára, és ezzel együtt közösséget is épít tagjai között. Kevesebb, mint két év alatt a KAPTÁR igazi bázissá vált mindazok számára, akik igyekeznek megtartani a szabadságukat és függetlenségüket is munkájuk során. Az itt dolgozók mindent megtalálnak, ami az ideális munkavégzéshez szükséges. Napi, havi vagy akár éves tagként bárki bármikor igénybe veheti a KAPTÁR szolgáltatásait: munka után részt vehet a kulturális programokon, zenei esteken, kiállítás megnyitókon, tovább bővítheti tudását a KAPTÁRban folyó képzéseken, illetve ismeretségeket, barátságokat köthet a KAPTÁR közösség többi tagjával, hogy ezáltal is bővítse kapcsolati tőkéjét.

 

A KAPTÁR jó úton halad céljai elérésében, hogy kibővítse szolgáltatásait, még tovább gyarapodjon. Sikerük titka az odaadó figyelem és barátságosság, melynek köszönhetően minden ügyfelük különlegesnek érezheti magát. Az „Év Coworking Irodája” rendelkezik azzal a képességgel, hogy igazi közösségeket építsen ki egy olyan pozitív környezetben, ahol mindenki megtalálja a számára tökéletes munkahelyet.

 

Forrás: www.kaptarbudapest.hu


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák