Hírek > Közel 1 milliárd forintot nyert lóverseny-játékkal >

Közel 1 milliárd forintot nyert lóverseny-játékkal

2016.01.10 21:40
Elnyerte a Kincsem park új játékának első, 954 millió forintos jackpot nyereményét egy játékos január 10-én - közölte a Kincsem park vasárnap az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a hazai fogadási piac legújabb, idén január 4-én indított lóverseny-játékának jackpotja minden nap halmozódik, minden hónap 13 - ig, amikor eléri a 3 milliárd forintot. A játékhoz nem szükséges külön lóverseny ismeret. Lényege, hogy el kell találni a futamban az első öt lovat jó sorrendben, emellett a szelvény négyjegyű számának meg kell egyeznie a kisorsolt nyerő számmal. Ha mindkét számsor egyezik, akkor a játékos minimum 600 millió jackpotot nyer.

 

Számolja ki, hogyan jönne össze másképp ez az összeg!

 

Az új játék minden nap megtalálható a fogadási kínálatban, valamint a lóversenyirodákban és a Szerencsejáték Zrt. irodáiban - olvasható a közleményben. A játékot a Szerencsejáték Zrt. és Magyar Lóversenyfogadást- szervező Kft. közösen értékesíti.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák