Hírek > Nem reménytelen Salgótarján helyzete >

Nem reménytelen Salgótarján helyzete

2016.02.18 03:18
A szocialisták mindig adósságot és üres kasszát hagynak örökül, de ha jó vezetése van a városnak, tettre kész emberek vezetik, akiknek van koncepciójuk, akkor a dolog visszafordítható, ezért nem reménytelen Salgótarján helyzete sem - mondta a nemzetgazdasági miniszter egy lakossági fórumon szerdán a nógrádi megyeszékhelyen.

Varga Mihály kijelentette: ha azok a vezetők folytatják a munkát, "akik eddig is az adósság felhalmozásában jeleskedtek", akkor nehéz abban reménykedni, hogy sok minden megváltozik a városban. Tudatos programmal, átgondolt koncepcióval eredményt lehet elérni, és Salgótarján már többször bebizonyította, hogy képes ilyen változtatásra.

 

Nem kell mindig arra gondolni, hogy ha egy folyamat elindult, az az örökkévalóságig fog tartani - fogalmazott a miniszter a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjével, Simon Tiborral közösen tartott fórumon.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák