Hírek > Lázár: nem tisztességes gyerekekkel zsarolni a kormányt >

Lázár: nem tisztességes gyerekekkel zsarolni a kormányt

2016.02.18 23:20
A közoktatásban jelenleg nincs lehetőség újabb 15-20 százalékos béremelésre, ezt akkor sem tudja megtenni a kormányzat, "ha gyerekekkel próbálják tisztességtelenül zsarolni" - mondta ez utóbbitól óva intve a szakszervezeteket a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön sajtótájékoztatón.

Lázár János a tárgyalásokon való részvételre buzdította a pedagógusok képviselőit, hangsúlyozva: a kormány nyitott a konstruktív együttműködésre. Azt azonban a kabinet nem vállalhatja, hogy a pedagógusok "a gyerekeket maguk előtt tolva kérjenek béremelést" - fogalmazott.

 

Kijelentette azt is, az ingyenes tankönyvek megmaradnak, de a tankönylobbi számára nem tudnak engedményeket tenni, még akkor sem, "ha a tankönyvlobbi pedagógusok keresztül nyilvánul meg".

 

Kalkulátor ajánlatunk:

Milyen a helyesírásod - le mered tesztelni? - kalkulátor


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák