Hírek > Visszaesett a Budapesti Értéktőzsde forgalma februárban >

Visszaesett a Budapesti Értéktőzsde forgalma februárban

2016.03.01 22:12
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) azonnali piacának forgalma februárban 203 milliárd forint volt, amelyből a részvények kereskedelme 191 milliárd forintot tett ki, az átlagos napi részvénypiaci forgalom 9,1 milliárd forintra csökkent, a januári közel 11 milliárd forintról - közölte a BÉT az MTI-vel kedden.

A BUX index 2,8 százalékos visszaeséssel 23 327 ponton zárta a hónapot. A származékos piacon több mint 713 ezer kontraktusra kötöttek üzletet februárban 231 milliárd forint értékben, ami 5,6 százalékkal haladja meg az előző havi értéket.

 

A BUX index így mozgott az elmúlt 3 hónapban

 

 

A befektetési szolgáltatók részvénypiaci forgalmi rangsorát továbbra is a Concorde Értékpapír Zrt. vezeti 94 milliárd forintos forgalmával, 24,5 százalékos piaci részesedéssel. Második lett az Erste Befektetési Zrt. 67 milliárd forintos, a harmadik a WOOD & Company Financial Services 63 milliárd forintos forgalommal.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák