Hírek > Emelkedik a TV szolgáltatások díja >

Emelkedik a TV szolgáltatások díja

2016.11.07 22:30
Idén még nem emeli TV szolgáltatásának havidíját a Magyar Telekom, jövőre pedig az RTL Klub és a TV2 által szedhető programdíjnak csak egy részét fizetteti meg, januártól a határozott és határozatlan idejű szerződéssel rendelkező ügyfelek havidíja bruttó 290 forinttal emelkedik - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
Emelkedik a TV szolgáltatások díja

A vállalat felidézte, hogy a TV2 Média Csoport és az RTL Magyarország július 1-jétől szedhet díjat műsoraiért.
   
A Telekom a nyári jogszabályváltozás miatt keletkező többletdíjnak csak egy részét hárítja át ügyfeleire.
   
Ez a változás nem érinti a Telekom 2016. november 2-tól bevezetett új Szuper Családi HD televíziós csomagjának árát - közölték.
   
A nagyobb kábelszolgáltatók közül a UPC Magyarország korábban azt közölte, hogy  ügyfelei szeptember végétől a kereskedelmi csatornák általános szerződési feltételeiben meghirdetett díjak feléért, bruttó 370 forintért érhetik el a két televízió műsorait.  Az áremelés a UPC hűségidős előfizetőit azonban nem érinti, amennyiben a későbbiekben érintené, arról az ügyfeleket időben tájékoztatja a társaság.
   
A Digi Kft. november elsejétől bruttó 300 forinttal növelte a televíziós csomagok előfizetési díját a programdíjakra hivatkozva. Az emelés a határozatlan idejű szerződéssel rendelkező ügyfelekre vonatkozik, míg a határozott idejű szerződéssel rendelkező ügyfeleket a díjemelés a határozott idő végéig nem érinti.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák