Hírek > 95.000 Ft-ot kaphatsz, mindössze 3 számért cserébe >

95.000 Ft-ot kaphatsz, mindössze 3 számért cserébe

2017.01.11 11:33
Talán a legegyszerűbb módja annak, hogy bezsebelj ma 95.000 Ft-ot, ha kipróbálod a ProfitLine.hu játékát a ProfitMániát.

A ProfitMánia egy nagyon egyszerű, mégis izgalmas játék, ráadásul napi készpénz-nyereményt garantálunk annak a játékosnak, aki a feladatot helyesen oldja meg.

 

Mi a ProfitMánia játék lényege?

 

Játékunk egy pénzügyi játék, mégsem szükséges hozzá semmilyen pénzügyi, tőzsdei ismeret, mindössze jó megérzés és egy kis elemzőkészség! 


Hogyan tudsz játszani a 95.000 Ft-os díjért ma?

 

1. Regisztrálj ITT a ProfitMánia játékra (a pénznyereményt csak regisztrációval rendelkező játékosunknak tudjuk kifizetni)

2. Regisztrációd után lépj be a játékba ITT.

3. Add le napi tippjeidet, melyhez figyeld a grafikonokat és az elemzéseket (lásd alábbi példát)

 

 

Tippedet leadhatod 15 óráig és módosíthatod is.

Az eredményeket 17:30 körül tesszük közzé oldalunkon, mikor megtudhatod, hogy sikerült-e megnyerned a napi készpénz-nyereményt. Ha egy játéknapon nincs telitalálat, a nyeremény 1000 Ft-tal növekszik a következő játéknapon.

 

Jó szórakozást kívánunk!


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák