Hírek > Oroszország új robotrepülőgépeket telepített >

Oroszország új robotrepülőgépeket telepített

2017.02.15 06:30
Oroszország új robotrepülőgépeket telepített annak ellenére, hogy washingtoni tisztségviselők kifogásolták ezt, hangoztatva: a lépés megsérti a fegyverzetkorlátozási egyezményt - olvasható a The New York Times című lap internetes oldalán.
Oroszország új robotrepülőgépeket telepített

E forrás szerint Oroszország újabb robotrepülőgépeket telepített, noha - mint amerikai tisztségviselők hangsúlyozták - ez sérti azt a szerződést, amely az Egyesült Államok és Oroszország számára is megtiltja a közép-hatótávolságú robotrepülőgépek alkalmazását. Az Egyesült Államok már 2014-ben arra a következtetésre jutott, hogy Oroszország megsérti a földről indítható közép-hatótávolságú rakétákról 1987-ben kötött egyezményt, mivel akkor Washington szerint kísérletet hajtott végre új robotrepülőgépekkel. A The New York Times információi szerint most amerikai tisztségviselők megállapították: ezek az SSC-8-as típusú robotrepülőgépek már bevetésre készen állnak, titokban már telepítették őket.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák