Hírek > Jól fektetett a jövőbe az Nvidia >

Jól fektetett a jövőbe az Nvidia

2017.05.10 11:45
Több mint 10%-ot emelkedett az Nvidia részvényárfolyama, miután közzétette első negyedéves gyorsjelentését.

A vállalat 1,94 dolláros árbevételen 0,85 dolláros tisztított EPS-t ért el, ami felülmúlta az 1,91 milliárd dolláros árbevétel és 0,81 dolláros EPS várakozásokat. A második negyedévre 1,95 milliárd körüli árbevételt vár a vállalat, ami kismértékben jobb az 1,9 milliárd dolláros elemzői konszenzusnál.

 

nvidia share price részvény árfolyam

 

Az igazán jó híreket az szolgáltatta, hogy az árbevétel az adatközpont szegmensben 409 millió dollárra növekedett, ami 186%-os növekedést jelent az előző év ugyanazon időszakához képest, míg az önvezető autókban használt chipekből származó árbevétel 140 millió dollár lett, 24%-os év/év alapú növekedést felmutatva.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák