Heti Horoszkóp a pénzügyekről - anyagi kilátások

Mire számíthatsz a pénzügyek terén? Érdemes-e most befektetned valamibe a csillagok állása alapján vagy inkább jó lenne tartalékolni a nehezebb időkre? Merj-e kockáztatni pénzügyi döntéseidben vagy sokkal jobb most az óvatosság? A ProfitLine heti pénzügyi horoszkópja ebben segít eligazodni Neked. Pénzügyi horoszkóp 2021. február 22-28. hétre vonatkozóan.

Heti Horoszkóp a pénzügyekről - anyagi kilátások

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Az érzelmekkel nem szabad játszani. Ezt Te is nagyon jól tudod, és ne feledd sohasem azt, hogy ez kölcsönös. Ha nem szeretnéd, hogy a Te érzelmeiddel sakkozzon valaki, akkor Neked is így kell cselekedned, mert hidd el, működik a hatás-ellenhatás törvénye. Ha nem gondolod komolyan a kapcsolatodat valakivel, akkor légy okos és tisztességes: mondd el neki, hogy nem Ő az igazi, vagy legalábbis nem most. Aztán ki tudja... Pénzügyeidben csendes hét hövetkezik. Egy bolti vásárlásnál, ha nagyobb összeget fizetsz, figyelj, mert ha nem is szándékosan, de be akarnak csapni. Te maradj udvarias, de hívd fel a figyelmet a tévedésre. Vérnyomásodat IDE kattintva célszerű lenne közben leellenőrizned.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Ha úgy érzed, hogy bujkál benned valami betegség, vagy valami furcsát tapasztalsz, vagy épp gyengének érzed magad ne habozz szakemberhez fordulni. Sokan azt hisszük, hogy minden megoldódik magától, ami sok esetben valóban így is van, de érdemes résen lenni. Mivel a legtöbb betegség, nyavaja alapvetően pszichés eredetű, így már azzal is segítesz a probléma megoldásán, ha elmondod azt valakinek. A gyengébb egészségi állapotod ellenére a szerencse most melléd áll a héten, szerdán és csütörtökön érdemes egy (de csak egy!!!!) lottót feladnod. A számok kiválasztásához segítséget nyújtunk IDE kattintva.

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Egy kicsit jobban oda kellene figyelned az egészségedre. Hidd el, hogy a jelek, amelyeket a szervezeted küld időnként nem csak tünetek, hanem jelzések Neked, a vezérlőközpontba, hogy változtatni kellene valamit. Ha csak 1 hétre egy picit átalakítod az étrendedet, meglátod milyen pozitív reakciókat fogsz kapni. Ébredés után közvetelenül igyál meg 3 dl vizet, és figyelj arra, hogy óránként igyál 1 pohár vizet. Csodát tesz! A pénzügyeidben szerencsés csillagzatod lesz, így ha ingatlan befektetésen vagy épp eladáson töröd a fejed, akkor most aktivizáld magad! Ingatlan ügyben IDE kattintva adunk segítséget.

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

A XXI. század a felgyorsulásról, az adatok milliárdnyainak az áramlásáról szól és százszor-ezerszer több inger ér minket, mint kellene. Ez az oka, hogy sokszor fáradt, kimerült vagy. Lassítanod kell. Próbálj meg tudatosan lassítani, és csökkenteni az agyadba jutó ingerek számát. Halkítsd le a telefonod egész napra és próbálj meg egyszerre csak egy dologgal foglalkozni. Sétálj egy órát a szabadban, és ne vigyél telefont! Meg fogsz újulni! Pénzügyeidben most az óvatosság a helyes irány. Ha részvénybefektetéseid vannak célszerű átgondolni a profit realizálást ha likvid pénzt fektetnél be, akkor pedig a biztonságos államkötvény vásárlást. Államkötvény vásárlásához IDE kattintva tudunk segíteni.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Mikor belájkolsz egy képet, vagy hozzászólsz egy poszthoz a közösségi médiában nem is tudod, hogy azzal milyen örömet szereztél valakinek. Ez a valaki bár nem mondja, nem meri mondani, hogy mindig csak arra vár, hogy Veled tudjon érintkezni. És ha az csak egy „like” vagy épp egy mosolygós szmájli, az sem baj. Számára ennyi is fantasztikus érzés belőled. Ne akard kinyomozni ki ő, mert ha kiderül, nagyon-nagyon meglepődnél... A pénzügyeidben most az óvatosság legyen a fókuszban és bármilyen döntési helyzetbe is kerülsz a héten, mindig célszerűbb a biztonságosabb megoldást választanod. Ha állást keresel, akkor IDE kattintva adunk mosolygós megoldást.

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Emlékszel, hogy az elmúlt napokban többször is felbukkant Ő? Akár személyesen, akár virtuálisan, de hogy, hogy nem újra „belébotlottál” valahogy... Lehet, hogy Te csak ártatlan találkozásnak élted meg, vagy épp véletlennek, de az a sors keze volt. A nagy Ő ott legyeskedik körülötted... Figyelj, légy résen, és sok-sok információból ami körülvesz Téged nap mint nap vedd már észre, hogy Ő neked jelez! Anyagi téren sajna semmi komolyabb változás nem vár Rád a héten, ezt akár jó hírként is felfoghatod (hoszen az), mert semmi veszély nem fenyeget, de a nagy lehetőségek sem most várnak Rád. Csöndes heted lesz, így picit foglalkozz inkább Magaddal, IDE katintva segítünk, hogyan.

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Ha a héten vásárolni mennél, vagy csak úgy „elugrasz valahová” és kilépsz a lakásod ajtaján nagyon figyelj. És légy nagyon nyitott. Valakit az utadba sodor a sors, aki így vagy úgy jelentős szereplője lehet a jövő életednek. Tehát légy most különösen nyitott! Figyelj a jelekre, figyelj a kisebb rezdülésekre is és kommunikálj! Nem kell megjátszanod magad, csak add magad, mert az az őszinte, igaz üzenet. IDE kattintva megtudhatod, hogy milyen pár illik Hozzád igazán. Az anyagiak terén izgalmas hétnek ígérkezik a jövő: ha szeretsz spekulálni, tőzsdézni, akkor most itt az ideje, mert a részvények mozgását most különösen jól fogod érezni. Érdemes figyelned a kriptodevizák piacára is. Ha nincs még tőzsdei számlád IDE kattintva segítünk.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A banki betéti kamatok általában 0-1% közötti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 3,3% (KSH, 2020). Így az Ön pénze reálértéken romlik, hiszen az infláció nagyobb, mint a kapott kamat. Mi a teendő ilyen helyzetben?

Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen befektetésben gondolkodik?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Önt felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Miért édemes Önnek regisztrálni, és mi fog történni?
  • Mi a pénzhez értünk, segítünk Önnek pénzügyeiben.
  • A megadott elérhetőségeken szakértőink megkeresik Önt.
  • Kollégáink válaszolnak pénzügyi kérdéseire.
  • Szakértőink segítenek Önnek befektetési döntéseiben, információt adunk döntéseihez.
  • Segítségünkkel számos pénzügyi konstrukciót elérhet (állampapírok, deviza, hazai- és külföldi részvénypiacok, befektetési alapok stb).
  • A tanácsadás díjmentes.
Különös tekintettel az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”) foglaltakra valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”) szerint személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu kezelje. Továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy megadott személyes adataimat a ProfitLine.hu a Partnereink menüpontban feltüntetett szolgáltató partnerei részére továbbítsa további egyeztetés, tájékoztatás, kapcsolatfelvétel céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Nap közben egy váratlan pillanatban, akkor mikor nem is számítasz majd rá megjelenik egy személy az életben. Egy ismeretlen ismerős. Ismeritek egymást, de soha nem tulajdonítottál neki semmilyen komolyabb jelentőséget. Elmentél eddig mellette. Elmentetek eddig egymást mellett. Nem túl gyakran, de már jó néhányszor. Ma talán az utolsó lehetőség adódik, hogy ez másként legyen. De ehhez Neked kell lépned! Pénzügyeidben célszerű lenne elgondolkodnod kicsit, főleg ha szeretnéd megőrizni annak reálértékét (vásárlóértékét). A megnövekedett infláció miatt a készpénz és bankbetét nem szerencsés választás, mert szinte nulla kamatot kapsz megtakarításodra. Számodra egy profi portfóliókezelési szolgáltatás lenne a legjobb, amiről IDE kattintva írtunk részletesen.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Egy közeli családtagodnak nagyon nagy szüksége van most Rád. Nem mondja, nem hív, nem üzen, csak a csillagok közvetítik az ő segélykérését. Nem anyagi, hanem érzelmi jellegű a problémája és nagyon bízik benne, hogy Te tudsz rajta segíteni. Ha csak el tudná mondani Neked, ami nyomja a szívét máris jobban lenne. Mikor olvasod e sorokat, azonnal tudni fogod, hogy ki Ő. Hívd fel, légy a támasza! Pénzügyekben váratlan dolog vár Rád a héten. Munkahelyeden/vállalkozásodban egy meglepő ajánlatot fogsz kapni, mely mesés pénzügyi kilátásokkal kecsegtet. Gondold át higgadtan, nyugodtan, nem kell azonnal választ adnod rá. 

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Itt az idő, hogy rendet tegyél ma a pénzügyeidben. Tudod jól, hogy ezt nem odázhatod el tovább, meg kell hoznod kemény döntéseket. De okos vagy és gondolkodsz, ahelyett, hogy dühöngenél (az semmire se jó!). Végy egy papírt, húzz középen egy vonalat és írd fel bal oldalra, hogy „Havi kiadások”, míg a jobb oldalra, hogy „Havi bevételek”. Gyűjtsd össze mindkét oldalra a tételeket. És máris látni fogod a pénzügyi megoldást! IDE kattintva segítünk egy kalkulátorral is.

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Reggel mikor felébredsz sokszor már gyomorgörccsel indul a napod, melynek oka lehet a munkahelyi stressz vagy épp a helyzet, amiben vagy, esetleg valamelyik családtagoddal való kapcsolatod. De ne hagyd magad! Alkalmazd egy kínai 100 éves bölcs módszerét, aki azt mondta: Reggel mikor felébredek, mindig megkérdezem magamtól: „Ma boldog vagy boldogtalan akarsz lenni? És én mindig a „boldog”-at választom. A pénzügyeidben is sikeres hét áll előtted, spekulálj, tervezz bátran, döntéseid 90%-a helyes lesz, csak arra vigyázz, hogy a maradék 10%-ban (mikor nem) kellően hamar ismerd fel a döntésedet, így annak veszteségei sem lesznek jelentősek. 

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Eljött a kockázatvállalás ideje a VÍZÖNTŐ számára, és a csillagok is jól állnak most a spekulatívabb befektetések fölött. Régóta gondolkodik részvénybefektetésen, és kacérkodik is néhány konkrét vállalat értékpapírjával, de eddig nem mert belevágni, mert túl nagynak ítélte annak kockázatát. Valóban az is, hiszen azok az iparágak, melyeket kinézett a kifejezetten kockázatosak közé tartoznak. De most itt az idő, vételre fel és ne feledje el betenni a stop-losst! Ha nincs tőzsdei számlája, IDE kattintva segítünk megnyitni.

Hozzászólások

1,2 millió forintos bírság a TV2-re burkolt reklám miatt

A TV2 szolgáltatójára 1,2 millió forintos bírságot rótt ki egy divatüzlet burkolt reklámozása miatt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa legutóbbi ülésén. A grémium rádiós pályázatokkal kapcsolatban is hozott döntéseket.
2021. 03. 04. 11:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Óvatos rajt a lakáshitelpiacon

A lakáshitelek piaca 26 százalékkal zsugorodott az év első hónapjában, közel 59 milliárd forint összegben köttettek szerződések.A személyi kölcsönök piacán 46 százalékkal 22 milliárd forintra csökkent a hitelszerződések összege. A lakáshitelesek számára egyre fontosabb a kiszámíthatóság és a biztonság, ez abból is látszik, hogy az új lakáshiteleknél a kamatfixálás átlagos időtartama januárban már majdnem elérte a 10 évet. 
2021. 03. 04. 10:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Mi ez nagy visszaesés a használtautó piacon?

Idén februárban a DataHouse adatai szerint 10 566 import használt személyautó került hazai forgalomba Magyarországon, ami a tavaly februári 13 084 darabhoz képest több mint 19 százalékos visszaesést jelent.
2021. 03. 04. 10:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Gyenge forint, 2000 Ft-os COVID-sör

Szépen araszolgat egyre gyengébb és gyengébb szintekre a forint euróval szembeni árfolyama az elmúlt hetekben. Ez a mai napon sincsen másképpen. Ha így haladunk, akkor mire nyár lesz és - talán - nyaralni indulhatunk, addigra újabb rekordmagas euróval fizethetünk majd a 'COVID-drága' sörért.
2021. 03. 04. 09:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Felgyorsult az esés a Richter részvényben - fontos zónához ért az árfolyam

Felgyorsult tegnap az esés a Richter árfolymán is, egészen a 8400-as zónáig húzták le az eladók a jegyzést és zárták a napot.
2021. 03. 04. 08:59
Megosztás:
Hozzászólások:

Esés jöhet az európai tőzsdéken - mondjuk miért

Indexcsökkenésre lehet számítani csütörtökön a főbb európai értékpapírpiacokon a nyitást követően.
2021. 03. 04. 08:40
Megosztás:
Hozzászólások:

Az OTP-ben vagy a MOL-ban van több erő? Vagy van jobb?

Mai technikai elemzésünkben a két vezető hazai blue chip részvény árfolyamgrafikonjaira vetünk pillantást és megnézzük, milyen lehetőségek kínálkoznak most. Az OTP részvény árfolyamára a közelgő (pénteki) gyorsjelentés lesz nagy hatással, addig pedig a várakozások mozgatják az árfolyamát és persze a nemzetközi hangulat.
2021. 03. 04. 08:20
Megosztás:
Hozzászólások:

Feburárban nőtt az álláskeresők száma

Az álláskeresők száma februárban 1,2 százalékkal nőtt az előző hónaphoz képest, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) nyilvántartásában februárban 302 200 álláskereső szerepelt.
2021. 03. 04. 08:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Mennyien maradtak az egészségügyben?

Március 1-jével az egészségügyi dolgozók 96,3 százaléka, több mint 106 ezer szakember választotta az egészségügyi szolgálati jogviszonyt, a kilépés mellett az előzetes adatokhoz képest jóval kevesebben, alig 4000-ren döntöttek - közölte az Országos Kórházi Főigazgatóság (Okfő) szerdán az MTI-vel.
2021. 03. 04. 07:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Adó végrehajtási moratóriumot kér a BKIK a legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő vállalkozások számára

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) javasolja, hogy a járványügyi helyzetre tekintettel az önhibájukon kívül nehéz helyzetben lévő vállalkozások esetében központilag függesszék fel a Főpolgármesteri Hivatal és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által indított hatósági beszedési megbízások kiadását.
2021. 03. 04. 07:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Megkezdődött az zöldhulladékgyűjtés - Mit kell tudni róla?

Az FKF Nonprofit Zrt. ismét megkezdte Budapest tizenkilenc zöldövezetes kerületében a zöldhulladék járatszerű begyűjtését, az FKF logós zsákokat hetente egyszer, meghatározott napon szállítja el a társaság.
2021. 03. 04. 06:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Ismét kartellre csapott le a GVH!

A Gazdasági Versenyhivatal összesen mintegy 660 milliós bírságot szabott ki három vállalkozásra, amelyek különleges orvostechnikai eszközökre kiírt társadalombiztosítási tendereket osztottak fel egymás között.
2021. 03. 04. 06:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Megkapta a használatbavételi engedélyt az Etele Plaza – beköltöznek a bérlők

Megszerezte a használatbavételi engedélyt az Etele Plaza, így a bérlők megkezdhetik új üzleteik kialakítását Buda legnagyobb bevásárlóközpontjában. A Futureal által fejlesztett, 300 millió euró beruházási értékű és 55 000 négyzetméter bérbeadható területű, környezetbarát épület idén szeptemberben a plázadesign legújabb generációját hozza el Magyarországra.
2021. 03. 04. 05:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Gyors segítség a gazdáknak a tavaszi munkák megkezdéséhez

A gazdálkodók már akár két nap alatt is hozzájuthatnak az idei évi mezőgazdasági támogatások jelentős részéhez, így pénzügyi nehézségek nem hátráltathatják a felkészülést a tavaszra. Az OTP Agrár megújult konstrukciójával már 35 féle támogatás előfinanszírozható, – tekintettel a két éves uniós átmeneti időszakra – a korábbi támogatási keretek szerint.
2021. 03. 04. 05:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Appeninn elemzés

2021. 03. 04. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

4IG elemzés

2021. 03. 04. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP elemzés

2021. 03. 04. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

MOL elemzés

2021. 03. 04. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Magyar Telekom elemzés

2021. 03. 04. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Richter elemzés

2021. 03. 04. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások: