Heti Horoszkóp a pénzügyekről - anyagi kilátások

Mire számíthatsz a pénzügyek terén? Érdemes-e most befektetned valamibe a csillagok állása alapján vagy inkább jó lenne tartalékolni a nehezebb időkre? Merj-e kockáztatni pénzügyi döntéseidben vagy sokkal jobb most az óvatosság? A ProfitLine heti pénzügyi horoszkópja ebben segít eligazodni Neked. Pénzügyi horoszkóp 2021. február 22-28. hétre vonatkozóan.

Heti Horoszkóp a pénzügyekről - anyagi kilátások

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Az érzelmekkel nem szabad játszani. Ezt Te is nagyon jól tudod, és ne feledd sohasem azt, hogy ez kölcsönös. Ha nem szeretnéd, hogy a Te érzelmeiddel sakkozzon valaki, akkor Neked is így kell cselekedned, mert hidd el, működik a hatás-ellenhatás törvénye. Ha nem gondolod komolyan a kapcsolatodat valakivel, akkor légy okos és tisztességes: mondd el neki, hogy nem Ő az igazi, vagy legalábbis nem most. Aztán ki tudja... Pénzügyeidben csendes hét hövetkezik. Egy bolti vásárlásnál, ha nagyobb összeget fizetsz, figyelj, mert ha nem is szándékosan, de be akarnak csapni. Te maradj udvarias, de hívd fel a figyelmet a tévedésre. Vérnyomásodat IDE kattintva célszerű lenne közben leellenőrizned.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Ha úgy érzed, hogy bujkál benned valami betegség, vagy valami furcsát tapasztalsz, vagy épp gyengének érzed magad ne habozz szakemberhez fordulni. Sokan azt hisszük, hogy minden megoldódik magától, ami sok esetben valóban így is van, de érdemes résen lenni. Mivel a legtöbb betegség, nyavaja alapvetően pszichés eredetű, így már azzal is segítesz a probléma megoldásán, ha elmondod azt valakinek. A gyengébb egészségi állapotod ellenére a szerencse most melléd áll a héten, szerdán és csütörtökön érdemes egy (de csak egy!!!!) lottót feladnod. A számok kiválasztásához segítséget nyújtunk IDE kattintva.

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Egy kicsit jobban oda kellene figyelned az egészségedre. Hidd el, hogy a jelek, amelyeket a szervezeted küld időnként nem csak tünetek, hanem jelzések Neked, a vezérlőközpontba, hogy változtatni kellene valamit. Ha csak 1 hétre egy picit átalakítod az étrendedet, meglátod milyen pozitív reakciókat fogsz kapni. Ébredés után közvetelenül igyál meg 3 dl vizet, és figyelj arra, hogy óránként igyál 1 pohár vizet. Csodát tesz! A pénzügyeidben szerencsés csillagzatod lesz, így ha ingatlan befektetésen vagy épp eladáson töröd a fejed, akkor most aktivizáld magad! Ingatlan ügyben IDE kattintva adunk segítséget.

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

A XXI. század a felgyorsulásról, az adatok milliárdnyainak az áramlásáról szól és százszor-ezerszer több inger ér minket, mint kellene. Ez az oka, hogy sokszor fáradt, kimerült vagy. Lassítanod kell. Próbálj meg tudatosan lassítani, és csökkenteni az agyadba jutó ingerek számát. Halkítsd le a telefonod egész napra és próbálj meg egyszerre csak egy dologgal foglalkozni. Sétálj egy órát a szabadban, és ne vigyél telefont! Meg fogsz újulni! Pénzügyeidben most az óvatosság a helyes irány. Ha részvénybefektetéseid vannak célszerű átgondolni a profit realizálást ha likvid pénzt fektetnél be, akkor pedig a biztonságos államkötvény vásárlást. Államkötvény vásárlásához IDE kattintva tudunk segíteni.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Mikor belájkolsz egy képet, vagy hozzászólsz egy poszthoz a közösségi médiában nem is tudod, hogy azzal milyen örömet szereztél valakinek. Ez a valaki bár nem mondja, nem meri mondani, hogy mindig csak arra vár, hogy Veled tudjon érintkezni. És ha az csak egy „like” vagy épp egy mosolygós szmájli, az sem baj. Számára ennyi is fantasztikus érzés belőled. Ne akard kinyomozni ki ő, mert ha kiderül, nagyon-nagyon meglepődnél... A pénzügyeidben most az óvatosság legyen a fókuszban és bármilyen döntési helyzetbe is kerülsz a héten, mindig célszerűbb a biztonságosabb megoldást választanod. Ha állást keresel, akkor IDE kattintva adunk mosolygós megoldást.

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Emlékszel, hogy az elmúlt napokban többször is felbukkant Ő? Akár személyesen, akár virtuálisan, de hogy, hogy nem újra „belébotlottál” valahogy... Lehet, hogy Te csak ártatlan találkozásnak élted meg, vagy épp véletlennek, de az a sors keze volt. A nagy Ő ott legyeskedik körülötted... Figyelj, légy résen, és sok-sok információból ami körülvesz Téged nap mint nap vedd már észre, hogy Ő neked jelez! Anyagi téren sajna semmi komolyabb változás nem vár Rád a héten, ezt akár jó hírként is felfoghatod (hoszen az), mert semmi veszély nem fenyeget, de a nagy lehetőségek sem most várnak Rád. Csöndes heted lesz, így picit foglalkozz inkább Magaddal, IDE katintva segítünk, hogyan.

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Ha a héten vásárolni mennél, vagy csak úgy „elugrasz valahová” és kilépsz a lakásod ajtaján nagyon figyelj. És légy nagyon nyitott. Valakit az utadba sodor a sors, aki így vagy úgy jelentős szereplője lehet a jövő életednek. Tehát légy most különösen nyitott! Figyelj a jelekre, figyelj a kisebb rezdülésekre is és kommunikálj! Nem kell megjátszanod magad, csak add magad, mert az az őszinte, igaz üzenet. IDE kattintva megtudhatod, hogy milyen pár illik Hozzád igazán. Az anyagiak terén izgalmas hétnek ígérkezik a jövő: ha szeretsz spekulálni, tőzsdézni, akkor most itt az ideje, mert a részvények mozgását most különösen jól fogod érezni. Érdemes figyelned a kriptodevizák piacára is. Ha nincs még tőzsdei számlád IDE kattintva segítünk.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A banki betéti kamatok általában 0-1% közötti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 3,1% (KSH, 2018. június). Így az Ön pénze reálértéken romlik, hiszen az infláció nagyobb, mint a kapott kamat. Mi a teendő ilyen helyzetben?

Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen befektetésben gondolkodik?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Önt felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Miért édemes Önnek regisztrálni, és mi fog történni?
  • Mi a pénzhez értünk, segítünk Önnek pénzügyeiben.
  • A megadott elérhetőségeken szakértőink megkeresik Önt.
  • Kollégáink válaszolnak pénzügyi kérdéseire.
  • Szakértőink segítenek Önnek befektetési döntéseiben, információt adunk döntéseihez.
  • Segítségünkkel számos pénzügyi konstrukciót elérhet (állampapírok, deviza, hazai- és külföldi részvénypiacok, befektetési alapok stb).
  • A tanácsadás díjmentes.
Különös tekintettel az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”) foglaltakra valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”) szerint személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu kezelje. Továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy megadott személyes adataimat a ProfitLine.hu a Partnereink menüpontban feltüntetett szolgáltató partnerei részére továbbítsa további egyeztetés, tájékoztatás, kapcsolatfelvétel céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Nap közben egy váratlan pillanatban, akkor mikor nem is számítasz majd rá megjelenik egy személy az életben. Egy ismeretlen ismerős. Ismeritek egymást, de soha nem tulajdonítottál neki semmilyen komolyabb jelentőséget. Elmentél eddig mellette. Elmentetek eddig egymást mellett. Nem túl gyakran, de már jó néhányszor. Ma talán az utolsó lehetőség adódik, hogy ez másként legyen. De ehhez Neked kell lépned! Pénzügyeidben célszerű lenne elgondolkodnod kicsit, főleg ha szeretnéd megőrizni annak reálértékét (vásárlóértékét). A megnövekedett infláció miatt a készpénz és bankbetét nem szerencsés választás, mert szinte nulla kamatot kapsz megtakarításodra. Számodra egy profi portfóliókezelési szolgáltatás lenne a legjobb, amiről IDE kattintva írtunk részletesen.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Egy közeli családtagodnak nagyon nagy szüksége van most Rád. Nem mondja, nem hív, nem üzen, csak a csillagok közvetítik az ő segélykérését. Nem anyagi, hanem érzelmi jellegű a problémája és nagyon bízik benne, hogy Te tudsz rajta segíteni. Ha csak el tudná mondani Neked, ami nyomja a szívét máris jobban lenne. Mikor olvasod e sorokat, azonnal tudni fogod, hogy ki Ő. Hívd fel, légy a támasza! Pénzügyekben váratlan dolog vár Rád a héten. Munkahelyeden/vállalkozásodban egy meglepő ajánlatot fogsz kapni, mely mesés pénzügyi kilátásokkal kecsegtet. Gondold át higgadtan, nyugodtan, nem kell azonnal választ adnod rá. 

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Itt az idő, hogy rendet tegyél ma a pénzügyeidben. Tudod jól, hogy ezt nem odázhatod el tovább, meg kell hoznod kemény döntéseket. De okos vagy és gondolkodsz, ahelyett, hogy dühöngenél (az semmire se jó!). Végy egy papírt, húzz középen egy vonalat és írd fel bal oldalra, hogy „Havi kiadások”, míg a jobb oldalra, hogy „Havi bevételek”. Gyűjtsd össze mindkét oldalra a tételeket. És máris látni fogod a pénzügyi megoldást! IDE kattintva segítünk egy kalkulátorral is.

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Reggel mikor felébredsz sokszor már gyomorgörccsel indul a napod, melynek oka lehet a munkahelyi stressz vagy épp a helyzet, amiben vagy, esetleg valamelyik családtagoddal való kapcsolatod. De ne hagyd magad! Alkalmazd egy kínai 100 éves bölcs módszerét, aki azt mondta: Reggel mikor felébredek, mindig megkérdezem magamtól: „Ma boldog vagy boldogtalan akarsz lenni? És én mindig a „boldog”-at választom. A pénzügyeidben is sikeres hét áll előtted, spekulálj, tervezz bátran, döntéseid 90%-a helyes lesz, csak arra vigyázz, hogy a maradék 10%-ban (mikor nem) kellően hamar ismerd fel a döntésedet, így annak veszteségei sem lesznek jelentősek. 

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Eljött a kockázatvállalás ideje a VÍZÖNTŐ számára, és a csillagok is jól állnak most a spekulatívabb befektetések fölött. Régóta gondolkodik részvénybefektetésen, és kacérkodik is néhány konkrét vállalat értékpapírjával, de eddig nem mert belevágni, mert túl nagynak ítélte annak kockázatát. Valóban az is, hiszen azok az iparágak, melyeket kinézett a kifejezetten kockázatosak közé tartoznak. De most itt az idő, vételre fel és ne feledje el betenni a stop-losst! Ha nincs tőzsdei számlája, IDE kattintva segítünk megnyitni.

Kiemelkedő volt a Debreceni Állategészségügyi Intézet munkája

Kiemelkedő szakmai munkát folytat az élelmiszerlánc biztonságáért a Debreceni Állategészségügyi Intézet, amelynek tevékenysége egy fontos mérföldkő a hazai állatorvosi diagnosztika és kutatás területén - jelentett ki Nobilis Márton, az Agrárminisztérium államtitkára az Intézet alapításának 75. évfordulója alkalmából rendezett eseményen, kedden Debrecenben az AM közleménye szerint.
2024. 05. 01. 23:00
Megosztás:

Harmincöt díjazottja volt a Szakma Sztár Fesztiválnak

Három szakmában mindhárom érmet budapesti versenyzők vihették haza az ország legnagyobb szakmai versenyének döntőjében, kiemelkedő szerepléssel 35 budapesti tanuló állhatott dobogóra a Szakma Sztár Fesztiválon - közölte a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) az MTI-vel kedden.
2024. 05. 01. 22:00
Megosztás:

Tartotta áprilisban az előző havi inflációs szint az euróövezetben

Az elemzői várakozásokkal összhangban március után áprilisban is 2,4 százalék volt az éves infláció az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat kedden közzétett előzetes adatai szerint.
2024. 05. 01. 21:00
Megosztás:

Társadalmi célú kötvényeket bocsátott ki a Magyar Fejlesztési Bank

Közel 25 milliárd forintnyi forrást vont be a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. (MFB) első társadalmi célú kötvényeinek aukcióján - tájékoztatta a pénzintézet az MTI-t kedden.
2024. 05. 01. 20:00
Megosztás:

Arany ékszereket is elárvereznek a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.
2024. 05. 01. 19:00
Megosztás:

Bővülnek a lehetőségek a MÁV-Volán-csoportnál

Május 1-től két területen is szintet lép a MÁV-Start és a Volánbusz integrációja: a közös tarifa- és kedvezményrendszer mellett egységesítik a telefonos utastájékoztatást, bővítik a jegyváltási lehetőségeket - közölte a MÁV-Volán-csoport kedden az MTI-vel.
2024. 05. 01. 18:00
Megosztás:

Nőtt az eredményes közbeszerzési eljárások száma és értéke is

Idén az első negyedévben az ajánlatkérők 1873 eredményes közbeszerzési eljárást folytattak le, 716,2 milliárd forint értékben, éves szinten az eljárások száma mintegy tíz, összértékük csaknem két százalékkal nőtt - közölte a Közbeszerzési Hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 05. 01. 17:00
Megosztás:

Nem változott a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Változatlan hozam mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 05. 01. 16:00
Megosztás:

Kaposváron megújulnak az orvosi rendelők

Kaposvár idén hatszázmillió forintot költ orvosi rendelők felújítására - adta hírül a somogyi vármegyeszékhely polgármestere a Facebook-oldalán.
2024. 05. 01. 15:00
Megosztás:

Dinamikusan nő a turisztikai ágazat teljesítménye

Dinamikusan nő a turisztikai ágazat teljesítménye, márciusban a vendégek és vendégéjszakák száma is jelentősen nőtt - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 01. 14:00
Megosztás:

Mind a vendégek és a vendégéjszakák száma is nőtt márciusban a tavalyi évhez képest

A vendégéjszakák száma 25, a vendégeké 30 százalékkal nőtt 2023 márciusához képest a turisztikai szálláshelyeken - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 01. 13:00
Megosztás:

Országszerte sok helyen elegendő az állami forrás a lakásvásárláshoz

Magyarország számos településén elegendő az állami támogatás ahhoz, hogy szinte teljes mértékben fedezze a lakásvásárlás költségeit, így például egy kétgyermekes család akár 90 négyzetméteres ingatlant is vehet a CSOK-ból egy kistelepülésen – derül ki az MBH Indexből, az MBH Jelzálogbank kutatásából, amelyben az elemzők megvizsgálták, hogy milyen állami támogatásokat igényelhetnek Magyarország különböző részein az ingatlanvásárlást tervező családok. Elsősorban a preferált kistelepüléseken élő, több gyermeket nevelő vagy gyermeket tervező családok pályázhatnak a falusi CSOK keretében magas támogatási összegekre. A városokban a CSOK helyére a CSOK Plusz lépett, így idéntől már csak a további gyermeket tervezők juthatnak hozzá az állami forrásokhoz. Az év első két hónapjában az új lakáshitel szerződések összege országosan a tavalyi azonos időszakban mért volumenhez képest több mint kétszeresére, 167 milliárd forintra nőtt, melynek jelentős részét a támogatott hitelek adják.
2024. 05. 01. 12:00
Megosztás:

Az Erste Csoport jó teljesítménye folytatódott az első negyedévben is

Az Erste Csoport 1,51 milliárd eurós működési eredményt ért el 2024 első negyedévében (2023 első negyedév: 1,26 milliárd euró). A 208,1 milliárd eurós hitelállomány 2023 végéhez képes nem változott, az ügyfélbetétek állománya kis mértékben, 235,3 milliárd euróra (+1,1%) emelkedett. 2023 azonos időszakával ellentétben 2024 első negyedévében már kellett kockázati költséget könyvelni; mindazonáltal a 95 millió eurós összeg hosszabb távon mérsékelt szintet jelent. Az NPL ráta 2,3%-os aránya nem változott az előző negyedévhez képest. A költség/bevétel arány 46,0%-ra javult (2023 első negyedév: 49,7%). Az értékpapír-megtakarítási programok száma 1,24 millióra emelkedett 2024 első három hónapjában, ami éves szinten 24%-os növekedést jelent. A negyedéves nettó nyereség 783 millió euró volt (2023 első negyedév: 594 millió euró)
2024. 05. 01. 11:00
Megosztás:

Útjára indult a MOHU textilgyűjtőkonténer-telepítési programja

Megkezdődött a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. textilgyűjtőkonténer-telepítési programja - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 05. 01. 10:00
Megosztás:

Vegyesen mozgott a forint

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben szerdán reggel a bankközi devizapiacon az előző estéhez képest.
2024. 05. 01. 09:07
Megosztás:

A szálláshelyek márciusi forglmát közli a KSH

A márciusi turisztikai szálláshelyek forgalmát publikálja ma a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 05. 01. 08:00
Megosztás:

Sok az idős és kevés a nő jelenleg a hazai agráriumban

A mezőgazdasági irányítók harmada már 65 éves vagy idősebb, valamint 10-ből mindössze 3 nő. A korosztály öregedő, a nemek aránya pedig még koránt sem egyenlő a hazai mezőgazdaságban. Jó hír viszont, hogy a képzettséggel rendelkezők száma már jelentős ideje emelkedik.
2024. 05. 01. 07:00
Megosztás:

Új kőolajlelőhelyet tárt fel Magyarországon a Mol és az O&GD

Új kőolajlelőhelyet tárt fel Tura közelében a Mol és az O&GD; a sikeres fúrás a két társaság közös kutatásának eredménye, amit azután kezdtek meg, hogy 2023 nyarán az olajvállalat 49 százalékos részesedést szerzett az O&GD három kutatási koncessziójában - közölte a Mol kedden az MTI-vel.
2024. 05. 01. 05:00
Megosztás:

A Rollblock (RBLK) májusban 100%-os ugrásra készül, a Solana (SOL) és a Ripple (XRP) közel állnak az alj kialakításához?

Az instabil kriptopiac közepette a kereskedők a legjobb befektetési lehetőséget keresik. Egy olyan érme, amely sok érdeklődést váltott ki, a Rollblock (RBLK), egy első szakaszbeli előértékesítési sztár, amely májusban akár 100%-os emelkedést is mutathat. Eközben sokan azt kérdezik, vajon a Solana (SOL) és a Ripple (XRP) közelítenek-e az aljukhoz. Vizsgáljuk meg.
2024. 05. 01. 04:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött a magyar kormány, a Yettel Magyarország Zrt. és a CETIN Hungary Zrt.

A magyarországi digitalizáció fejlesztését szolgáló együttműködést közös nyilatkozatban erősítette meg a kormány, a Yettel Magyarország Zrt. és a távközlési infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary Zrt. A megállapodásban foglaltak szerint a vállalatok 2024-2028 között legalább 72 milliárd forint értékű mobil hálózatfejlesztési beruházást hajtanak végre.
2024. 05. 01. 03:00
Megosztás: