A Bitcoin (BTC) meddig szárnyalhat idén? A Pullix (PLX) befejezi a kereskedési platform fejlesztését a token indítása előtt

Ahogy a Bitcoin (BTC) átlépte az 50 000 dolláros szintet, a kriptó-közösség spekulációt indított arról, hogy a kriptovaluta vajon meddig emelkedhet idén. De az új ATH kilátása nem az egyetlen izgalmas hír a kriptovilágban - a Pullix (PLX) épp most fejezte be a nagyon várt kereskedési platformjának fejlesztését, előkészítve a közelgő tokenindítást. Merüljünk el mindkét téma részleteiben, és vizsgáljuk meg, mit jelentenek a kriptovaluták jövője szempontjából.

A Bitcoin (BTC) meddig szárnyalhat idén? A Pullix (PLX) befejezi a kereskedési platform fejlesztését a token indítása előtt

Az 50 000 dolláros áttörés: A Bitcoin lendületének elemzése

A Bitcoin a 2023-as mélypontok alatt, kevesebb mint 15 000 dolláron kezdve ma már több mint 52 000 dollárt ér, ahogy a befektetői bizalom egyre jobban visszatér. Egy ilyen drámai emelkedés sokakat arra ösztönöz, hogy elgondolkodjanak azon, hogy a Bitcoin folytathatja-e az emelkedését, és új rekordokat dönthet-e meg 2024-ben.

Érdemes megjegyezni, hogy a mai árakhoz képest egy 33%-os nyereség meghaladná az eddigi mintegy 69 000 dolláros minden idők legmagasabb szintjét. A múlt héten például 15,30%-os emelkedést mutatott be a legnagyobb kriptópénz, így sok szakértő szerint a Bitcoin könnyen túlszárnyalhatja a korábban elért csúcsszinteket a következő hónapokban.

A Bitcoin robbanásszerű növekedése az elmúlt évben az SEC jóváhagyásának (is) köszönhető a  Bitcoin ETF-ek engedélyezésével, amelyekbe naponta mintegy 250 millió dollár áramlik be. Az ilyen jelentős kereslet, a korlátozott Bitcoin-kínálattal kombinálva, hetente emeli az árakat.

Bár az ETF-ek hihetetlenül optimisták, más tényezők is támogatják a Bitcoin hosszú távú növekedését. Például ilyen az előttünk álló 2024-es Bitcoin feleződés a bányász jutalom csökkentésére (6,25 BTC-ről 3,125 BTC-re blokkonként), amely tovább csökkentené a coin kínálatát.

Ezenfelül a Bitcoin egyre inkább az infláció elleni védelem és az aranynak a hagyományos eszközökkel szembeni alternatívájaként is tündököl. Larry Fink, a BlackRock vezérigazgatója nemrég kijelentette, hogy a "Bitcoin digitalizálja az aranyat" és a kriptovalutákat a FIAT-pénz devalválódása elleni védelemként.

Az összes pozitív jelzővel együtt sok szakértő azt jósolja, hogy a Bitcoin idén akár 100 000 dollárig (2T piaci kapitalizáció) vagy 300 000 dollárig (6T piaci kapitalizáció) is szárnyalhat. Az arany piaci kapitalizációja 13,50T dollár, tehát a Bitcoin kapitalizációja vészesen megközelítheti ezt a szintet.

A Pullix (PLX) hibrid tőzsdei modellje

A Pullix platformja arra lett fejlesztve, hogy áthidalja a decentralizált és központosított kereskedés közötti szakadékot. Egy olyan hibrid tőzsdei modellt kínál, amely javított likviditást, kiváló biztonsági intézkedéseket és felhasználóbarát élményt ígér anélkül, hogy veszélyeztetné a decentralizált kereskedelem autonómiáját.

A Pullix egyik kiemelkedő jellemzője a nem letéteményes megközelítése, amely biztosítja, hogy a felhasználók ellenőrzést gyakorolhassanak a privát kulcsaik felett, és ezzel együtt az eszközeik felett. Emellett KYC-mentes kereskedést kínál, ami azt jelenti, hogy a felhasználók azonnal elkezdhetnek kereskedni hosszas ellenőrzési folyamat nélkül.

A Pullix használatának másik előnye a nagy mennyiségű elérhető kereskedési termék. Míg a Binance és a Coinbase kriptovalutákat kínálnak, addig a Pullix forexet, részvényeket, ETF-eket, árucikkeket és még sok mást is kínál. Ez az eszközök sokfélesége a Pullixet egy teljes körű kereskedési platformmá teszi kezdők és tapasztalt kereskedők számára egyaránt.

A PLX token előértékesítésében rejlő lehetőség

A PLX token újradefiniálja a tőzsdei tokenek hasznosságát a "Trade-To-Earn" jutalmakkal, a kormányzati részvétellel és a platform bevételének megosztásával. Ez az innovatív megközelítés ösztönzi a kereskedési tevékenységet, és az ügyfelek érdekeit összehangolja a platform sikerével.

A Pullix platform fejlesztésének befejezése kritikus időpontban érkezik, amikor a kriptopiac tele van azzal a spekulációval, hogy a Bitcoin idén milyen magasra emelkedhet. Ahogy új befektetők érkeznek a piacra, a Pullix hibrid tőzsdei modellje kiemelkedik a hagyományos központosított tőzsdék és a decentralizált protokollok közül.

Az aktuális PLX token elővásárlási lehetőség korai befektetőinek lehetőséget kínál a kedvezményes, mindössze 0,14 dolláros tokenek vásárlására, mielőtt azokat a tőzsdére vinnék. A nyilvánosság számára elérhető élő platform-bemutatóval, két kereskedési engedéllyel és a Bitmart és Uniswap listázásával a Pullixnek lehetősége van arra, hogy a következő 100-szoros tokenné váljon 2024-ben.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban látogasd meg az alábbi linkeket:

Látogasd meg a Pullix oldalát

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Tovább fogynak a magánnyugdíjpénztárak, már csak kettő marad belőlük

Beolvadás beolvadást követ a megmaradt magánnyugdíjpénztáraknál, amelyek a több mint ötvenezer kitartó pénztártag csaknem 300 milliárd forintos vagyonát kezelik. Áprilistól már csak három működik, júliustól pedig kétszereplősre olvad a piac, mivel a legnagyobb vagyonú és létszámú Horizont beolvasztja a Szövetséget - írja a Bank360.hu.
2024. 04. 21. 03:00
Megosztás:

Gazdagság az égből: Heti horoszkóp a pénzről és szerencséről!

Fedezd fel, mit tartogatnak számodra a csillagok a következő hétre! A legfrissebb pénzügyi horoszkópunk segítségével megtudhatod, melyek lesznek a legjobb befektetési lehetőségek, szerencsejátékok, és mikor várhatók szerencsés találkozások. Tudd meg, mely napokon leszel a leginkább szerencsés, és mely számokat érdemes megjátszanod a lottón! Készülj fel a lehetőségekre és fordítsd előnyödre a csillagok üzeneteit!
2024. 04. 21. 02:00
Megosztás:

Nyugdíjazás - honnan tudhatom, hogy hány évem gyűlt már összeg?

Az öregségi nyugdíjhoz az évek „összeszámolása” megtörténik kérés nélkül is, a hivatalból történő adategyeztetési eljárás során a jogszabály által előírt időpontban, de nincs akadálya annak sem, hogy valaki ezt korábban kérje. A kérelem évente csak egyszer nyújtható be. Mutatjuk, hogyan.
2024. 04. 21. 01:00
Megosztás:

Élesedik a TON token a Lucky Block-on, 200%-os üdvözlő bónusz jár a belépőknek

A Toncoin árfolyama idén erőteljesen felértékelődött, csak az elmúlt három hónapban 182 százalékot emelkedett. A token a kilencedik legértékesebb kriptopénz lett a Coinmarketcap kriptoadat-gyűjtő oldal szerint, és jelenleg 6,27 dolláron áll.
2024. 04. 21. 00:01
Megosztás:

Folytatódik a Kölcsönkapott levegő program

A Kölcsönkapott levegő egy tavaly indult program, amelynek célja, hogy megismertessük a fiatalokkal ezt a láthatatlan közeget, amely az egészséges élet része - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a programindító sajtótájékoztatón.
2024. 04. 20. 23:00
Megosztás:

A NATO további katonai támogatást nyújt Ukrajnának

A NATO védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy további katonai támogatást nyújtanak Ukrajnának, főképpen a légvédelem területén - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken Brüsszelben.
2024. 04. 20. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 04. 20. 21:00
Megosztás:

Ez a legjobb megoldás a klímaváltozásra

Az erdőtelepítés, a fásítás az egyik legjobb eszköz a klímaváltozás negatív hatásainak kompenzálására - mondta az Agrárminisztérium (AM) agrárpiacért felelős helyettes államtitkára Balatonszárszón pénteken.
2024. 04. 20. 20:00
Megosztás:

A tehetségprogram célja a külföldön élő magyar fiatalok képzésének bővítése

A tehetségprogram elsődleges céljai között szerepel a külföldön élő egyetemista fiatalok megszólítása, és az, hogy hasznosítható képességeket nyújtson számukra - mondta a "Talent's Talk, a tehetségek fóruma" címmel megrendezett londoni program összegzéseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára.
2024. 04. 20. 19:00
Megosztás:

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás: