A Meme érmék csatája: PepeFork Vs Shiba Inu Vs KangaMoon

A múlt évben a Meme érmék uralják a kriptopiacot, új érmék próbálják megdönteni a legjobb érméket. Három Meme coin, amely felkeltette a kriptopiac figyelmét: PepeFork, Shiba Inu és KangaMoon. Nézzük, melyik a legjobb kriptopénz közülük.

A Meme érmék csatája: PepeFork Vs Shiba Inu Vs KangaMoon

A PepeFork (PORK) a legutóbbi ralli után meredeken visszaesett

A PepeFork (PORK) egy felhasználó, ismert nevén Pauly0x által fejlesztett érme, amely célja, hogy kibővítse a Pepe-t, több funkciót és jutalmat adva hozzá. Ez az altcoin változat rózsaszínben pompázik, ellentétben az eredeti zöld Pepe béka megjelenésével.

Ahogy sok más Meme érme esetében, a PepeForknak nincs használhatósága, és magas inflációs kockázattal néz szembe a nagy kínálata miatt. Az érme kínálata 420,69 billió. A PepeFork piaci kapitalizációja 293 millió dollárra emelkedett 48 órával a startja után. Emellett február 2-án minden idők legmagasabb szintjére (ATH) emelkedett, 0,0000009132 dollárra, kihasználva a kriptopiacon uralkodó optimista hangulatot.

Azonban a PepeFork piacon most a medve az úr, ami piaci kapitalizációját a 200 millió dollár alá vitte. Az altcoin ára jelenleg a 0,0000004323 – 0,000000837 dolláros ársávban kereskedik. Az ára heti alapon 19,3%-kal csökkent, és 52%-kal marad el a valaha volt legmagasabb szintjétől.

A Shiba Inu (SHIB) Shibariumja 621%-kal növekedett

A Shiba Inu (SHIB) másodlagos blokklánca, a Shibarium, növekedést tapasztalt a hálózati aktivitásban. Az új fiókok létrehozása egy nap alatt 621%-kal emelkedett. A Shibariumscan adatai szerint az új fiókok száma február 6-án 33-ról február 7-én 205-re ugrott.

Ez összesen 63,341 új Shibarium-fiókot jelent. Az ilyen hálózati tevékenységnövekedések általában árakban bekövetkező változásokat jeleznek. A helyzet nem volt másképp a Shiba Inu esetében sem, mivel a Shibarium fiókok létrehozását az ár emelkedése követte.

A CoinMarketCap szerint az altcoin ára 3,2%-kal emelkedett a heti grafikont vizsgálva. A heti legalacsonyabb ára 0,00000882 dollár volt, a csúcs pedig 0,00000929 dollárig emelkedett. Ez a bullish áremelkedés csökkentette a havi árfolyam-grafikonon a veszteségeket 1,9%-ra.

Ha ez bikapiaci áremelkedés folytatódik, a Shiba Inu kitörölhet egy nullát a következő napokban. Az elemzők 0,0000182 dollárig való emelkedést jósoltak még 2024 vége előtt.

A KangaMoon (KANG) több hasznosságot kínál, mint a Shiba Inu és a PepeFork

A PepeFork-hoz és a Shiba Inuhoz képest a KangaMoon (KANG) több hasznosságot és közösségközpontúságot biztosít. Ráadásul, míg a PepeFork és a Shiba Inu token kínálata trilliós nagyságrendű, addig a KangaMoonnak mindössze 1 milliárd tokenje van.

Ez a DeFi érmét ritkábbá teszi, és nagyobb potenciált ad neki, mint más Meme érméknek, amelyek hatalmas kínálatokkal rendelkeznek. Ráadásul a KangaMoon platformja tartalmazni fogja a közösségi interakciót, játékot és Meme érmék kultúráját. A cél az, hogy olyan közösséget hozzanak létre, amelyben a tagok részt vehetnek különféle feladatokban, miközben jutalmakat kapnak.

A KangaMoon arra törekszik, hogy a legélénkebb Meme közösséget fejlessze ki, és számos bevételi lehetőséget kínáljon. A tagok kriptovalutákat és játékbeli tárgyakat kereshetnek, részt vehetnek csatákban és versenyeken.

Azok, akik teljesítik ezeket a kihívásokat a KangaMoon Social-Fi platformján, további érméket vagy játékbeli eszközöket kapnak, amelyekkel később kereskedhetnek majd a KangaMoon jövőbeli piacán. A jelenlegi 0,005 dolláros árán a KANG DeFi érme nagy érdeklődést generál a befektetők körében.

Az első elővételi szakasz 31%-a már elkelt. Az elemzők úgy vélik, hogy a KangaMoon képes lehet a Shiba Inu indulása utáni sikereket megismételni. Ennek eredményeként 2024 második negyedévében várhatóan akár egy 100-szoros ugrást jósolnak, amikor a tőzsdéken is listázásra kerül majd.

Összefoglalás

Míg a PepeFork és a Shiba Inu tipikus Meme érmék magas tokenkínálattal rendelkeznek, és a hype hajtja őket, addig a KangaMoonnak hasznossága is van, és mindössze 1 milliárdos tokenkínálattal rendelkezik. Ennek eredményeként a KangaMoon lehet a legjobb kriptopénz a Shiba Inu és a PepeForkhoz képest. Az érme arra törekszik, hogy egy közösség által vezérelt Meme érme ökoszisztémát építsen, ahol mindenki egyenlő lehetőségeket kap.

Fedezd fel a Kangamoon (KANG) elővételi izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Elégedetlenség: A versenyszféra munkavállalóinak közel kétharmada munkahelyet váltana

A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésének mértékével, 63 százalékuk tervezi, hogy ha lehetősége nyílik rá, 2024-ben munkahelyet vált – derült ki a Trenkwalder február első felében elvégzett munkaerőpiaci kutatásából.
2024. 02. 24. 12:00
Megosztás:

A BAYC társalapítója Greg Solana lett az új vezérigazgató, és az NFC-hez kapcsolódó projektek lendületet kapnak - a MultiversX, az ApeCoin és a Meme Moguls felívelő pályán

A Bored Ape Yacht Club NFT-k alkotója, Greg Solana lett az új vezérigazgató a Yuga Labs-nál. Ő váltja Daniel Alegre-t, aki 2023 áprilisában vette át a vezérigazgatói szerepet. Ennek eredményeként az ApeCoin (APE) hirtelen lendületet kapott, a két hetes grafikonon 23%-kal emelkedett az árfolyama. Emellett a MultiversX (EGLD) is optimista hangulatban van, de a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) meme érmék felé fordul. Hamarosan indul, és a gyors előértékesítés miatt az egyik legforróbb projekté válhat 2024-ben. Most áttekintjük, hogy mi áll a háttérben. Megvizsgáljuk, hogy melyik a legjobb kriptovaluta jelenleg befektetési célból.
2024. 02. 24. 11:20
Megosztás:

Accor: rekorderedmények 2023-ban globálisan és Magyarországon

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja bejelentette 2023-as évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az EBITDA meghaladta az 1 milliárd eurót, és az eredmény felülmúlja a 2023-ra vonatkozó előrejelzést. A vállalat folytatta vonzó részvényesi hozampolitikáját, és bízik a 2024-es növekedési kilátásokban.
2024. 02. 24. 11:00
Megosztás:

Csak 2023-ban, 55 millió dollárt szerzett vissza a Binance a csalóktól

A digitális pénzügyi eszközök egyre szélesebb körben vállnak elfogadottá, a velük való kereskedelem volumene, a tranzakciók száma ezzel együtt fokozatosan nő. A kriptotér éppen ezért került a csalók és hekkerek célkeresztjébe, habár a törvénytelen tranzakciók száma a kriptotérben elenyésző és fokozatosan csökken. A Binance ügyfélszolgálata és biztonsági csapata a hatóságokkal és a kriptoközösséggel együttműködve sok százmillió dollár értékben mentett meg, vagy szerzett vissza digitális pénzeszközöket hekkerektől, csalóktól, és juttatta őket vissza tulajdonosaiknak az elmúlt két évben.
2024. 02. 24. 10:00
Megosztás:

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.
2024. 02. 24. 09:00
Megosztás:

4,6%-os munkanélküliségi ráta és 10,3%-os reálbérnövekedés a hazai munkaerőpiacon

A november-januári időszakban továbbra is csúcsközelben állt a foglalkoztatottság, a hazai elsődleges munkaerőpiacon 17 ezer új munkahely jött létre az előző év azonos időszakához képest, a közfoglalkoztatottak száma 8 ezer fővel csökkent, a külföldre ingázók száma pedig nem változott érdemben, így a legutolsó háromhavi átlag alapján a gazdaság teljes foglalkoztatotti létszáma 4.718 ezer fő volt.
2024. 02. 24. 08:00
Megosztás:

A The Graph (GRT) bejelenti a Műszaki Tanácsadó Testületet, a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX) folytatják a növekedést

A The Graph (GRT) épp most jelentette be Műszaki Tanácsadó Testületét, ami jelentős mérföldkő a projekt számára. Közben két másik kriptopénz vonzza magára a figyelmet - a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX). Miközben lehet, hogy már ismered az AGIX-et, a KANG egy 2. fázisnál járó előértékesítési sztár, ami lehet, hogy a következő 100x-es meme coin lesz 2024-ben. Tudd meg, miért.
2024. 02. 24. 07:00
Megosztás:

Új kölcsönzési üzletágvezető a Prohumannál – a cél a hazai munkaerőtartalék aktivizálása

Februártól munkaerőkölcsönzési üzletágvezetőként folytatja munkáját a Prohuman csapatában Izsó Balázs. Az új vezető érkezésével a piacvezető magyar HR szolgáltató célja továbbra is az, hogy ahol csak lehet, a magyar munkaerőtartalék aktivizálásával kínáljon megoldást a hazai vállalatok munkaerőigényének és HR-kihívásainak megoldására.
2024. 02. 24. 06:00
Megosztás:

Régóta nem látott tüneteket produkált a lakásépítés

A lakásépítések tavalyi megtorpanása közel negyedszázados rekordokat is megdöntött, ez derült ki a KSH legfrissebb adataiból. A visszaesés egyúttal szerkezeti átrendeződést is hozott: kevesebben fogtak saját otthon megteremtésébe, az új lakások közel kétharmadát már eleve eladásra szánták.
2024. 02. 24. 05:00
Megosztás:

Tovább emelte a dohányfelvásárlási alapárat a Continental Dohányipari Csoport

A Continental Dohányipari Csoport dohánytermesztésért felelős tagja, a DOFER Dohányfermentáló Zrt. tovább emelte a dohány szerződésben rögzített felvásárlási alapárát, erősítve hazai versenyképességét és elkötelezettségét a magyar dohánytermelők és a dohánykultúra támogatása iránt. Az áremelés keretében a társaság a jelentősen nagyobb területen termesztett Virginia dohány esetében 19%-os, míg a Burley dohány esetében 20%-os emelést eszközölt, amely a tavalyi, 50%-os áremeléssel együtt két év alatt összesen 69-70%-os árnövekedést jelent.
2024. 02. 24. 04:00
Megosztás:

Ismét a magas kamatok mellett érveltek az amerikai jegybankárok

Christopher Waller, a Fed kormányzótanácsának tagja megerősítette, hogy még szükség lesz legalább néhány hónapnyi adatra, ami az infláció csökkenését jelzi, mielőtt kamatcsökkentésbe kezdhet a jegybank.
2024. 02. 24. 03:30
Megosztás:

2025. után bármikor leállhat az észak-atlanti áramlat egy fontos része

A tengeráramlások szerepe óriási a Föld hőáramlásában, az éghajlat alakulásában. Leállásuk dominóként döntené be a Föld további fontos éghajlati rendszereit. Az Észak-atlanti áramlás Grönland előtti része az egyik kulcspontja a nagy rendszernek.
2024. 02. 24. 03:00
Megosztás:

Kidobhatod az összes sárga csekket a kukába! Új dolgot találtak ki helyette

A magyarországi adatok alapján a Magyar Posta által közzétett 2019-es statisztikák szerint a magyar lakosság egy év alatt összesen 193 millió sárga csekket fizetett be postahivatalokban. Hatalmas szám ez! Ön vajon ebből mennyit adott fel? Hány órát állt ezért sorban a postahivatalokban?
2024. 02. 24. 02:20
Megosztás:

A hazánkban működő CT és MR gépek akár fele is lecserélődhet rövid időn belül

A napokban fognak utolsó körben eredményt hirdetni abban a közbeszerzési eljárásban, melynek keretösszege MR (mágneses rezonancia) gépekre 10 milliárd, míg CT (komputertomográf) szkennerekre 15 milliárd forint. Az egészségügy ezen szegmensében zajló fejlődésre, és az eszközök árainak örvendetes csökkenésére hívja fel a figyelmet a United Imaging készülékek hazai forgalmazója, a Humantech Solution Zrt. A piacon tapasztalható intenzív innovációs verseny, valamint a Dinamikus Beszerzési Rendszer transzparenciájának köszönhetően jelentős fejlődés várható az állami egészségügyben is, hiszen ezekkel a gépekkel rövidebb idő alatt, jobb felbontású képek és mesterséges intelligenciával is támogatott diagnózisok készülhetnek úgy, hogy közben a páciens jelentősen kisebb dózisú sugárterhelést kap. A legmodernebb berendezések testközelből is megtekinthetők az Európai Radiológiai Társaság által szervezett ECR 2024 szakkiállításon, melynek Bécs ad otthont február 28. és március 3. között.
2024. 02. 24. 02:00
Megosztás:

5,6 millió forinttal több lakáshitelre volt elég a tavaly decemberi átlagkereset, mint egy évvel korábban

2023 decemberében átlagosan nettó 451 300 forintot keresett egy teljes munkaidőben foglalkoztatott magyar munkavállaló a családi adókedvezményeket is figyelembe véve. Ekkora jövedelem 20 éves futamidőre 29,1 millió forint lakáshitelre volt elegendő akkor. Ez 5,6 millió forintos növekedés egy év alatt úgy, hogy közben a lakásárak sok helyütt csökkentek.
2024. 02. 24. 01:00
Megosztás:

A Sponge kriptó elérte a 10 millió dollárnyi lekötött érmét, óriási hozamok a láthatáron

Az egyik legtutibb mostani mém érme, a Sponge február elején közölte, hogy elindítja új verzióját a Polygon hálózaton. A friss üdvöske érkezése miatt eddig már több mint 10,26 millió dollárt stakeltek és bridgeltek. A számok alakulását a projekt honlapján, valós időben lehet követni.
2024. 02. 24. 00:01
Megosztás:

Békéscsaba örülhet

Az idei a megbízhatóság költségvetése - fogalmazott Szarvas Péter (Hajrá Békéscsaba Egyesület) polgármester a megyei jogú város közgyűlésének ülésén csütörtökön.
2024. 02. 23. 23:00
Megosztás:

Az időjárás továbbra sem ideális

Az elmúlt hét alacsonyabb átlaghőmérséklete kissé visszafogta a vegetáció idő előtti, gyors fejlődését, de az a következő napok enyhe időjárása miatt újra nagyobb lendületet vehet - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 02. 23. 22:00
Megosztás:

Bizakodóan zárta a tavalyi évet a Mabisz

A Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) tagjainak díjbevétele meghaladta az 1560 milliárd forintot 2023-ban, ez mintegy 5 százalékkal több az előző évinél - mondta a szövetség elnöke a szervezet csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 23. 21:00
Megosztás:

Magyar Telekom eredmények és globális minimumadó

Jó eredménnyel, s még annál is kellemesebb osztalék, illetve saját részvény visszavásárlási javaslattal örvendeztetett meg bennünket a Magyar Telekom a tegnap piaczárás után közzétett éves jelentésében.
2024. 02. 23. 20:00
Megosztás: