A Meme érmék csatája: PepeFork Vs Shiba Inu Vs KangaMoon

A múlt évben a Meme érmék uralják a kriptopiacot, új érmék próbálják megdönteni a legjobb érméket. Három Meme coin, amely felkeltette a kriptopiac figyelmét: PepeFork, Shiba Inu és KangaMoon. Nézzük, melyik a legjobb kriptopénz közülük.

A Meme érmék csatája: PepeFork Vs Shiba Inu Vs KangaMoon

A PepeFork (PORK) a legutóbbi ralli után meredeken visszaesett

A PepeFork (PORK) egy felhasználó, ismert nevén Pauly0x által fejlesztett érme, amely célja, hogy kibővítse a Pepe-t, több funkciót és jutalmat adva hozzá. Ez az altcoin változat rózsaszínben pompázik, ellentétben az eredeti zöld Pepe béka megjelenésével.

Ahogy sok más Meme érme esetében, a PepeForknak nincs használhatósága, és magas inflációs kockázattal néz szembe a nagy kínálata miatt. Az érme kínálata 420,69 billió. A PepeFork piaci kapitalizációja 293 millió dollárra emelkedett 48 órával a startja után. Emellett február 2-án minden idők legmagasabb szintjére (ATH) emelkedett, 0,0000009132 dollárra, kihasználva a kriptopiacon uralkodó optimista hangulatot.

Azonban a PepeFork piacon most a medve az úr, ami piaci kapitalizációját a 200 millió dollár alá vitte. Az altcoin ára jelenleg a 0,0000004323 – 0,000000837 dolláros ársávban kereskedik. Az ára heti alapon 19,3%-kal csökkent, és 52%-kal marad el a valaha volt legmagasabb szintjétől.

A Shiba Inu (SHIB) Shibariumja 621%-kal növekedett

A Shiba Inu (SHIB) másodlagos blokklánca, a Shibarium, növekedést tapasztalt a hálózati aktivitásban. Az új fiókok létrehozása egy nap alatt 621%-kal emelkedett. A Shibariumscan adatai szerint az új fiókok száma február 6-án 33-ról február 7-én 205-re ugrott.

Ez összesen 63,341 új Shibarium-fiókot jelent. Az ilyen hálózati tevékenységnövekedések általában árakban bekövetkező változásokat jeleznek. A helyzet nem volt másképp a Shiba Inu esetében sem, mivel a Shibarium fiókok létrehozását az ár emelkedése követte.

A CoinMarketCap szerint az altcoin ára 3,2%-kal emelkedett a heti grafikont vizsgálva. A heti legalacsonyabb ára 0,00000882 dollár volt, a csúcs pedig 0,00000929 dollárig emelkedett. Ez a bullish áremelkedés csökkentette a havi árfolyam-grafikonon a veszteségeket 1,9%-ra.

Ha ez bikapiaci áremelkedés folytatódik, a Shiba Inu kitörölhet egy nullát a következő napokban. Az elemzők 0,0000182 dollárig való emelkedést jósoltak még 2024 vége előtt.

A KangaMoon (KANG) több hasznosságot kínál, mint a Shiba Inu és a PepeFork

A PepeFork-hoz és a Shiba Inuhoz képest a KangaMoon (KANG) több hasznosságot és közösségközpontúságot biztosít. Ráadásul, míg a PepeFork és a Shiba Inu token kínálata trilliós nagyságrendű, addig a KangaMoonnak mindössze 1 milliárd tokenje van.

Ez a DeFi érmét ritkábbá teszi, és nagyobb potenciált ad neki, mint más Meme érméknek, amelyek hatalmas kínálatokkal rendelkeznek. Ráadásul a KangaMoon platformja tartalmazni fogja a közösségi interakciót, játékot és Meme érmék kultúráját. A cél az, hogy olyan közösséget hozzanak létre, amelyben a tagok részt vehetnek különféle feladatokban, miközben jutalmakat kapnak.

A KangaMoon arra törekszik, hogy a legélénkebb Meme közösséget fejlessze ki, és számos bevételi lehetőséget kínáljon. A tagok kriptovalutákat és játékbeli tárgyakat kereshetnek, részt vehetnek csatákban és versenyeken.

Azok, akik teljesítik ezeket a kihívásokat a KangaMoon Social-Fi platformján, további érméket vagy játékbeli eszközöket kapnak, amelyekkel később kereskedhetnek majd a KangaMoon jövőbeli piacán. A jelenlegi 0,005 dolláros árán a KANG DeFi érme nagy érdeklődést generál a befektetők körében.

Az első elővételi szakasz 31%-a már elkelt. Az elemzők úgy vélik, hogy a KangaMoon képes lehet a Shiba Inu indulása utáni sikereket megismételni. Ennek eredményeként 2024 második negyedévében várhatóan akár egy 100-szoros ugrást jósolnak, amikor a tőzsdéken is listázásra kerül majd.

Összefoglalás

Míg a PepeFork és a Shiba Inu tipikus Meme érmék magas tokenkínálattal rendelkeznek, és a hype hajtja őket, addig a KangaMoonnak hasznossága is van, és mindössze 1 milliárdos tokenkínálattal rendelkezik. Ennek eredményeként a KangaMoon lehet a legjobb kriptopénz a Shiba Inu és a PepeForkhoz képest. Az érme arra törekszik, hogy egy közösség által vezérelt Meme érme ökoszisztémát építsen, ahol mindenki egyenlő lehetőségeket kap.

Fedezd fel a Kangamoon (KANG) elővételi izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ingyenes dzsesszfesztivált rendeznek Székesfehérváron

Ismét megrendezik augusztus 8-10. között az Alba Regia Feszt jazzfesztivált, amely Székesfehérvár belvárosában két színpadon, ingyenes koncertekkel várja a jazz, pop, funky és világzene kedvelőit.
2024. 07. 21. 23:00
Megosztás:

Bő kétszeres forgalomnövekedés a budapesti újlakás-piacon

A tavalyi mélypont után az idei első fél évben látványos növekedést produkált a budapesti újlakás-piac. Éves alapon az új kínálat 90%-kal, a forgalom pedig bő kétszeresére bővült –derül ki az OTP legfrissebb, publikus beruházói és értékesítői adatokból összeállított Budapesti Újlakás Értéktérképéből.
2024. 07. 21. 22:00
Megosztás:

Donald Trump szigorított biztonsági intézkedések közepette tartotta választási gyűlését

Szigorított biztonsági intézkedések közepette tartotta Donald Trump választási gyűlését szombaton Michigan államban, az elsőt az után, hogy egy héttel korábban merényletkísérletet hajtottak végre ellene.
2024. 07. 21. 21:00
Megosztás:

Zöld hidrogént előállító berendezést fejleszt az SZTE és a Ganzair

Sorozatgyártásra alkalmas, 1 MW teljesítményű zöld hidrogént előállító vízelektrolizáló berendezést fejleszt a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Ganzair Kompresszortechnika Kft. egy uniós támogatással megvalósuló, 1,246 milliárd forint költségvetésű projekt keretében - tájékoztatta a vállalkozás az MTI-t.
2024. 07. 21. 20:00
Megosztás:

Vigyázz, kész, Völgy! - elkezdődött a 33. Művészetek Völgye Fesztivál

Július 19-én megnyitotta kapuit a 33. Művészetek Völgye Fesztivál, amely egészen július 28-ig koncertekkel, színházi és irodalmi előadásokkal, sok-sok tánccal, alkotó- és gyerekprogrammal tölti meg Kapolcs, Vigántpetend és Taliándörögd udvarait.
2024. 07. 21. 19:30
Megosztás:

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a munkaerőpiacról közöl adatokat, a Pénzügyminisztérium (PM) a büdzsé júniusi részletes adatait teszi közzé.
2024. 07. 21. 19:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban minimálisan emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalom mellett minimálisan emelkedett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX, mégis pénteken 72 940,89 ponton történelmi csúcson zárt, 0,95 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 07. 21. 18:00
Megosztás:

Esőzések, áradások sújtják Kínát

A heves esőzések áradásokat okoztak a hétvégén Délnyugat-Kínában, a katasztrófában nyolcan meghaltak, több mint 30-an eltűntek. A kínai meteorológiai központ vasárnapi jelentése szerint heves szélviharokkal és esőzésekkel két trópusi ciklon is közeledik Kína keleti partjai felé.
2024. 07. 21. 17:00
Megosztás:

A FIAT fennállásának első 125 évét köszönti, és mosolyogva tekint a jövőbe

Véget ért a FIAT 125. évfordulójára szervezett „Mosolyogva tekintünk a jövőbe” rendezvény a torinói Lingotto épületben. Az esemény egyszerre ünnepelt egy olyan évfordulót, amit kevés autógyártó él meg, és köszöntötte egy új fejezet kezdetét a FIAT sikerektől övezett, társadalmilag releváns, az autóipar élvonalában eltöltött történetében, amelynek során mindvégig ügyfélközpontú szemlélet jellemezte a márkát. A kulcsfontosságú eseményen (amelyet a következő linken tekinthet meg) a nemzetközi sajtó és a különböző közintézmények képviselői – köztük a vállalkozási és Made in Italy miniszter, Adolfo Urso szenátor, a szenátus alelnöke Licia Ronzulli szenátor, továbbá a képviselőház termelési, kereskedelmi és turisztikai bizottságának elnöke Alberto Luigi Gusmeroli, a régió elnöke Alberto Cirio és nem mellesleg Torinó polgármestere, Stefano Lo Russo. – mindemellett a Stellantis csoport felső vezetése is részt vett: jelen volt John Elkann, a Stellantis elnöke, Carlos Tavares, a Stellantis vezérigazgatója, valamint Olivier Francois, a FIAT vezérigazgatója és a Stellantis marketing igazgatója.
2024. 07. 21. 16:00
Megosztás:

Magyarországon is terjeszkedik a globális piacvezető biogáztechnológiai cég

A hazai szerves-, illetve biohulladék feldolgozása napjaink egyik legaktuálisabb környezetvédelmi kérdése, a vonatkozó jogszabályok és elképzelések pedig már rövid távon is a biogáz-előállítás jelentős növekedését hozzák magukkal. Ezért is fontos, hogy a közelmúltban tulajdonost váltott a világ elsőszámú biogáztechnológiai cége, az Anaergia, amelynek új tulajdonosa más érdekeltségeivel már jelen van Magyarországon, most pedig biogázüzemek létrehozását is kilátásba helyezte.
2024. 07. 21. 14:00
Megosztás:

Teljesen átalakíthatja a magyar gazdák életét az éghajlatváltozás

Sorra dőlnek a melegrekordok Magyarországon, miközben egyre többeket foglalkoztatnak a klímaváltozás várható következményei. Egy nemrég megjelent tanulmány szerint az éghajlatváltozás érezhető élelmiszerdrágulást hozhat a következő 10 évben. A felmelegedés inflációra gyakorolt hatása attól is függ, hogy a gazdaságok milyen mértékben képesek alkalmazkodni a változó éghajlathoz. Az OTP Bank agrárszakértői szerint a hazai agrárvállalkozók megfelelő stratégiával akár előnyükre is fordíthatják a helyzetet.
2024. 07. 21. 13:00
Megosztás:

Turistákra leselkedő csalókra figyelmeztet az Erste

A kedvelt üdülőhelyeket nem csak a turisták, hanem a bankkártyákra, banki adatokra vadászó bűnözők is előszeretettel látogatják. Az Erste nyári kampánya a biztonságos fizetést, bankkártya- és mobilhasználatot helyezi a középpontba. A bank nyáron sem hagyja, hogy a csalók beárnyékolják ügyfelei pihenését: tájékoztatójában a lehetséges visszaélések mellett arra is felhívja a figyelmet, hogyan tarthatjuk biztonságban a pénzünket.
2024. 07. 21. 12:00
Megosztás:

Az olaszoknál folytatta európai terjeszkedését a hozzánk ősszel érkező Omoda

Július elején újabb európai piacra lépett be a Chery Group az Omoda és Jaecoo márkákkal, Olaszországban teljes körű szolgáltatással elindult a kínai gyártó járműveinek értékesítése. A társaság globális terjeszkedési stratégiája szerint 2030-ig világszerte több mint 60 piacon jelenik meg ez a két brand, szeptemberben Magyarországon is megkezdik az Omoda 5 forgalmazását.
2024. 07. 21. 11:00
Megosztás:

Mitől zöldül be a hajad a strandon? Nyári hajproblémák és megelőzésük

Július 22. nemcsak a Haj Világnapja, hanem Magdolna, a fodrászok védőszentjének napja is. A népi hiedelem szerint az ezen a napon levágott haj szerencsét hoz. Manapság el is kél a szentek segítsége, hiszen a klímaváltozás okozta egyre gyakoribb extrém magas hőmérséklet és a tűző nap fejbőrünk és hajszálaink egészségére is negatív hatással vannak. Míg a bőr fényvédelmének fontosságáról mindenki hallott már, azt kevesen tudják, hogy nyáron a hajunkat is védeni kell az UV-sugárzástól.
2024. 07. 21. 10:00
Megosztás:

Moonbag és WienerAI befektetők az Algotech előértékesítés felé fordulnak a profitmegosztás bejelentése után

A kriptopiac jelentős volatilitást mutat, a befektetők folyamatosan keresik a jövedelmező lehetőségeket.
2024. 07. 21. 09:00
Megosztás:

Együttműködés a KSH és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara között

Együttműködési megállapodást írt alá a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK). Célja a hazai vállalkozások adatszolgáltatói terheinek csökkentése, a szakmai párbeszéd, valamint a rendelkezésre álló információk hatékony megosztása a vállalkozások felé versenyképességük növelése érdekében.
2024. 07. 21. 08:00
Megosztás:

Júliusban karácsony? A forróság fűti az online kereskedelmet

A tartósan szélsőséges forróság nem csak a hőmérő higanyszálát tornázta fel, hanem az online vásárlási lázat is. A júliusi kánikulában a ventilátorok, mobil klímák és légkondicionálók értékesítése rekordokat döntött a Pepita.hu adatai szerint. A medencék és kiegészítőik, valamint az árnyékolás termékek, öntöző és párásító eszközök nagy része is most talált gazdára. A Pepita.hu raktára és a logisztikai részlege jelenleg a karácsonyi szezon szintjén teljesít.
2024. 07. 21. 07:00
Megosztás:

Hogyan csináljunk 1000 dollárból 100 000 dollárt a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és az ETFSwap (ETFS) segítségével

A kriptovaluta piac híres arról, hogy szerény befektetéseket jelentős vagyonná alakít, gyakran megdöbbentően rövid idő alatt. Számos kripto szakértő szerint 1000 dollárját akár 100 000 dollárrá is változtathatja Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) és ETFSwap (ETFS) segítségével.
2024. 07. 21. 06:00
Megosztás:

Rekordot állított be a belföldi használtautó-piac: milyen autómárka most a menő?

A DataHouse ma közzétett előzetes adatai szerint a hazai használtautó-piacon közel 457 ezer személygépkocsi cserélt gazdát az első félévben. Ez az érték 12,4 százalékkal haladja meg a tavalyi első félév volumenét. A JóAutók.hu várakozása szerint jelentős az esély arra, hogy éves szinten megdől a használtautó-piac forgalmának 2022-ben elért 825 ezres csúcsa.
2024. 07. 21. 05:00
Megosztás:

Folyamatosan növekszik a használtautó-piac

Jó hír, hogy a tulajdonosváltások száma 2024 eleje óta folyamatosan növekszik, és ez júniusban sem volt másképp. A magyar piac egészét hirdetésszámban és látogatottságban lefedő Használtautó.hu szakértője megnézte, hogy a Datahouse legfrissebb adataival kiegészítve miként fest hazai másodpiac helyzete, beleértve a legnépszerűbb használt autókat, az átlagárakat és a meglepően népszerű hibrideket.
2024. 07. 21. 04:00
Megosztás: