A Pullix (PLX) lehet következő Binance (BNB)? A befektetők figyelnek egy forradalmi új hibrid tőzsdei platformra, amely osztalékot fizet

A Binance tőzsde az utóbbi időben kivételesen jól teljesített, a piaci tőkeértéke és a TVL (total value locked) egyaránt jelentős növekedést mutatott az elmúlt néhány évben. Ráadásul a Binance tőzsde honos érméje, a BNB, drasztikusan emelkedett, hogy átlépje a 320 dolláros küszöböt, azt az árszintet, amelyet eddig csak egyszer ért el 2023 közepén. Bár a Binance pozitív teljesítményét tekintve, a Pullix (PLX) egy új hibrid tőzsdei platform, melyet úgy pozícionálnak, hogy képes legyen megelőzni a Binance-t, mivel forradalmi megoldást vezet be a DeFi likviditási problémákra, valamint egy Profit Share modellt, ami hosszú távú befektetés szempontjából kiváló választássá teheti a kriptovaluták között.

A Pullix (PLX) lehet következő Binance (BNB)? A befektetők figyelnek egy forradalmi új hibrid tőzsdei platformra, amely osztalékot fizet

A Binance (BNB) átfogóan pozitív teljesítményt mutat a piaci tőkeértékben, token árban és TVL-ben (Total Value Locked) is

Bár 2023 legnagyobb részében medve hangulat uralkodott a kripto piacokon, a Binance továbbra is szilárd hírnévvel és az egyik legbefolyásosabb kriptotőzsdei platformmal rendelkezik a piacon. A Binance élete során több mint 48 milliárd dolláros piaci tőkeértéket és jelenleg 1 milliárd dolláros TVL-t halmozott fel.

Az említett számok azt jelzik, hogy a Binance piaci tőkeértéke az elmúlt néhány órában 2,60%-kal növekedett, és a kereskedési forgalom 3,46%-kal növekedett. A Binance coin ára viszont az elmúlt hónapban 5,90%-kal, és az elmúlt 7 napban több mint 6,30%-kal nőtt.

Ahogy a Binance árfolyama emelkedik, elérte, hogy nist már a 298,85 - 323,60 dollár közötti sávban kereskednek a tokennel. Jelenleg a Binance egy jó kriptovaluta befektetésnek tűnik, mivel folytathatja az emelkedést a pozitív hangulat közepette, amelyet február 7-én 303 dollárról elért jelenlegi magassáig bizonyított.

Az elmúlt két hét során jelentős voltailitások közepette a Binance bikái áttörték az ellenállási szintet. Ha a piacon továbbra is pozitív hangulat lesz, akkor konnyedén áttörheti a következő, 323,9 dollárnál húzódó ellenállási szintjét és onnan tovább roboghat felfelé az árfolyama.

A Binance értme árfolyam száguldásának csak a kritikus 334,4 dolláros ellenállás állhatja az újtát. Ezen a ponton való stabilitás fenntartása lehetővé teheti a Binance coin számára, hogy a következő hetekben akár elérje a 342 dolláros felső határt.

A Pullix (PLX) egy hibrid tőzsdei platformot mutat be egy osztalékmodellel a növekvő nyereség érdekében

A Pullix (PLX) feltörekvő erőként áll a DeFi világában, jelenleg a token előértékesítésének utolsó két szakaszában. A Web3 tájának úttörő platformjaként pozicionálva, befektetők számára korlátlan hozzáférést kínál különféle eszközökhöz, ideértve a kriptovalutákat is, méghozzá KYC eljárások nélkül.

A központosított és decentralizált tőzsdékből származó elemeket ötvözve a Pullix egy hibrid modellt állít fel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tőkeáttételi arányokkal akár 1000:1 arányú kereskedést végezzenek különféle eszközosztályokon.

A platform már több mint 5,25 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítés során, és még több bevételt tervez generálni a felhasználói számára, mivel bejelentette az osztalékmodelljétt, amely kizárólag azért hoztak létre, hogy ösztönözzék a Pullix platform felhasználóit. A projekt kevesebb mint 70 nap múlva indul, a token már most is a legjobb kriptovaluta befektetésnek számít elemzők szerint.

Ezenkívül a Pullix egy másik jövedelmező utat is kínál a passzív jövedelemre vágyóknak a likviditást biztosító rendszerén keresztül, ahol a befektetők zökkenőmentesen vehetnek részt azáltal, hogy likviditást biztosítanak az automatizált árjegyzőknek (AMM). A vonzerejét növelve a Pullix beépít egy token égetési mechanizmust is az ökoszisztémájába.

Eddig már több mint 15 000 tulajdonos befektetett a PLX-be, a projekt most a 8 szakaszú blokklánc ICO-jának 7. szakaszában áll. A token jelenleg 0,1 dolláros áron kapható és az iparági elemzők robbanásszerű, 100-szoros értékrobbanást jósolnak a hivatalos indulása során, ami megerősíti a Pullixet a legjobb kriptovaluta befektetési platformok között.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban lásd az alábbi linkeket: 

Tovább a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Magyarországon is terjeszkedik a globális piacvezető biogáztechnológiai cég

A hazai szerves-, illetve biohulladék feldolgozása napjaink egyik legaktuálisabb környezetvédelmi kérdése, a vonatkozó jogszabályok és elképzelések pedig már rövid távon is a biogáz-előállítás jelentős növekedését hozzák magukkal. Ezért is fontos, hogy a közelmúltban tulajdonost váltott a világ elsőszámú biogáztechnológiai cége, az Anaergia, amelynek új tulajdonosa más érdekeltségeivel már jelen van Magyarországon, most pedig biogázüzemek létrehozását is kilátásba helyezte.
2024. 07. 21. 14:00
Megosztás:

Teljesen átalakíthatja a magyar gazdák életét az éghajlatváltozás

Sorra dőlnek a melegrekordok Magyarországon, miközben egyre többeket foglalkoztatnak a klímaváltozás várható következményei. Egy nemrég megjelent tanulmány szerint az éghajlatváltozás érezhető élelmiszerdrágulást hozhat a következő 10 évben. A felmelegedés inflációra gyakorolt hatása attól is függ, hogy a gazdaságok milyen mértékben képesek alkalmazkodni a változó éghajlathoz. Az OTP Bank agrárszakértői szerint a hazai agrárvállalkozók megfelelő stratégiával akár előnyükre is fordíthatják a helyzetet.
2024. 07. 21. 13:00
Megosztás:

Turistákra leselkedő csalókra figyelmeztet az Erste

A kedvelt üdülőhelyeket nem csak a turisták, hanem a bankkártyákra, banki adatokra vadászó bűnözők is előszeretettel látogatják. Az Erste nyári kampánya a biztonságos fizetést, bankkártya- és mobilhasználatot helyezi a középpontba. A bank nyáron sem hagyja, hogy a csalók beárnyékolják ügyfelei pihenését: tájékoztatójában a lehetséges visszaélések mellett arra is felhívja a figyelmet, hogyan tarthatjuk biztonságban a pénzünket.
2024. 07. 21. 12:00
Megosztás:

Az olaszoknál folytatta európai terjeszkedését a hozzánk ősszel érkező Omoda

Július elején újabb európai piacra lépett be a Chery Group az Omoda és Jaecoo márkákkal, Olaszországban teljes körű szolgáltatással elindult a kínai gyártó járműveinek értékesítése. A társaság globális terjeszkedési stratégiája szerint 2030-ig világszerte több mint 60 piacon jelenik meg ez a két brand, szeptemberben Magyarországon is megkezdik az Omoda 5 forgalmazását.
2024. 07. 21. 11:00
Megosztás:

Mitől zöldül be a hajad a strandon? Nyári hajproblémák és megelőzésük

Július 22. nemcsak a Haj Világnapja, hanem Magdolna, a fodrászok védőszentjének napja is. A népi hiedelem szerint az ezen a napon levágott haj szerencsét hoz. Manapság el is kél a szentek segítsége, hiszen a klímaváltozás okozta egyre gyakoribb extrém magas hőmérséklet és a tűző nap fejbőrünk és hajszálaink egészségére is negatív hatással vannak. Míg a bőr fényvédelmének fontosságáról mindenki hallott már, azt kevesen tudják, hogy nyáron a hajunkat is védeni kell az UV-sugárzástól.
2024. 07. 21. 10:00
Megosztás:

Moonbag és WienerAI befektetők az Algotech előértékesítés felé fordulnak a profitmegosztás bejelentése után

A kriptopiac jelentős volatilitást mutat, a befektetők folyamatosan keresik a jövedelmező lehetőségeket.
2024. 07. 21. 09:00
Megosztás:

Együttműködés a KSH és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara között

Együttműködési megállapodást írt alá a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK). Célja a hazai vállalkozások adatszolgáltatói terheinek csökkentése, a szakmai párbeszéd, valamint a rendelkezésre álló információk hatékony megosztása a vállalkozások felé versenyképességük növelése érdekében.
2024. 07. 21. 08:00
Megosztás:

Júliusban karácsony? A forróság fűti az online kereskedelmet

A tartósan szélsőséges forróság nem csak a hőmérő higanyszálát tornázta fel, hanem az online vásárlási lázat is. A júliusi kánikulában a ventilátorok, mobil klímák és légkondicionálók értékesítése rekordokat döntött a Pepita.hu adatai szerint. A medencék és kiegészítőik, valamint az árnyékolás termékek, öntöző és párásító eszközök nagy része is most talált gazdára. A Pepita.hu raktára és a logisztikai részlege jelenleg a karácsonyi szezon szintjén teljesít.
2024. 07. 21. 07:00
Megosztás:

Hogyan csináljunk 1000 dollárból 100 000 dollárt a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és az ETFSwap (ETFS) segítségével

A kriptovaluta piac híres arról, hogy szerény befektetéseket jelentős vagyonná alakít, gyakran megdöbbentően rövid idő alatt. Számos kripto szakértő szerint 1000 dollárját akár 100 000 dollárrá is változtathatja Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) és ETFSwap (ETFS) segítségével.
2024. 07. 21. 06:00
Megosztás:

Rekordot állított be a belföldi használtautó-piac: milyen autómárka most a menő?

A DataHouse ma közzétett előzetes adatai szerint a hazai használtautó-piacon közel 457 ezer személygépkocsi cserélt gazdát az első félévben. Ez az érték 12,4 százalékkal haladja meg a tavalyi első félév volumenét. A JóAutók.hu várakozása szerint jelentős az esély arra, hogy éves szinten megdől a használtautó-piac forgalmának 2022-ben elért 825 ezres csúcsa.
2024. 07. 21. 05:00
Megosztás:

Folyamatosan növekszik a használtautó-piac

Jó hír, hogy a tulajdonosváltások száma 2024 eleje óta folyamatosan növekszik, és ez júniusban sem volt másképp. A magyar piac egészét hirdetésszámban és látogatottságban lefedő Használtautó.hu szakértője megnézte, hogy a Datahouse legfrissebb adataival kiegészítve miként fest hazai másodpiac helyzete, beleértve a legnépszerűbb használt autókat, az átlagárakat és a meglepően népszerű hibrideket.
2024. 07. 21. 04:00
Megosztás:

A pestis volt az első biológiai fegyver? - A járványok megváltoztatják a történelmet

A pestis volt az első biológiai fegyver? A Rákóczi-szabadságharc leveréséhez hozzájárult egy baci? A természeti, biológiai és epidemiológiai csapások is elvezethetnek a társadalom felbomlásához? E kérdéseket is feszegeti Pászka Imre, az SZTE nyugalmazott szociológia professzorának három kötetes műve.
2024. 07. 21. 03:00
Megosztás:

Magyarországi nyugdíj korhatár emelése - a törvény így rendelkezik most

Hány éves korban tud ma a jogszabályok szerint öregségi nyugdíjba vonulni valaki hazánkban? Hogyan változott az öregségi nyugdíj korhatár a hatályos jogszabályok szerint? Az öregségi nyugdíjbavonulás korhatára a hatályos törvények szerint évről-évre sávosan emelkedik, így végül egységesen (férfiak és nők esetében is) 65 évre nő a korhatár. Cikkünkből megtudhatja a pontos részleteket.
2024. 07. 21. 02:00
Megosztás:

Íme az időpont: Magyarország így vezeti be az eurót! Mi lesz a forinttal?

Mikor vezetheti be Magyarország az Európai Unió közös pénzét, az EURÓ-t? Mire számíthatunk, mire érdemes már most felkészülni? Mi fog történni a forinttal és egyáltalán mi is az az ERM II. árfolyam mechanizmus?
2024. 07. 21. 01:00
Megosztás:

A PlayDoge előértékesítés 6 millió dollárhoz közelít a piaci gyengeség ellenére

Az elmúlt hetek során több népszerű mém érme is jelentős csökkenést mutatott, de a kripto tér nagyágyúja, a Bitcoin is több mint 15%-ot esett az elmúlt hónapban.
2024. 07. 21. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 07. 20. 22:00
Megosztás:

Ez Budapest környékének egyik legdinamikusabban fejlődő sportrepülőtere

Rengeteget fejlődött az elmúlt öt évben a Dunaújvárosi Repülőtér, ami egy ambiciózus fiatal nőnek köszönhető. Mihalcsek Noémi vállalkozása 2020-ban vette át a repülőtér üzemeltetését, azóta bővítették a kempinget, fásítottak, épült egy oktatótermük, van már szaniter helyiségük és egy kiváló minőségű streed food büféjük is. A munka azonban nem áll meg, számtalan tervük van még, hogy az egykor országos hírű, szebb napokat látott repülőteret újra a legfejlettebbek között emlegessék nemcsak Budapest környékén, hanem országos szinten is. Mihalcsek Noémi nem titkolt célja, hogy a fiatalokkal megszerettesse a repülést, és eloszlassa a mítoszt, hogy kiváltság ez a hobbi.
2024. 07. 20. 21:00
Megosztás:

Nyári munkával és spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50 ezer forintnál egy nyári fesztiválra, de a költségek ennél könnyen magasabbak is lehetnek. Az Erste idén az Inota Fesztivál programjaihoz csatlakozott támogatóként.
2024. 07. 20. 20:00
Megosztás:

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás: