A Pullix (PLX) lehet következő Binance (BNB)? A befektetők figyelnek egy forradalmi új hibrid tőzsdei platformra, amely osztalékot fizet

A Binance tőzsde az utóbbi időben kivételesen jól teljesített, a piaci tőkeértéke és a TVL (total value locked) egyaránt jelentős növekedést mutatott az elmúlt néhány évben. Ráadásul a Binance tőzsde honos érméje, a BNB, drasztikusan emelkedett, hogy átlépje a 320 dolláros küszöböt, azt az árszintet, amelyet eddig csak egyszer ért el 2023 közepén. Bár a Binance pozitív teljesítményét tekintve, a Pullix (PLX) egy új hibrid tőzsdei platform, melyet úgy pozícionálnak, hogy képes legyen megelőzni a Binance-t, mivel forradalmi megoldást vezet be a DeFi likviditási problémákra, valamint egy Profit Share modellt, ami hosszú távú befektetés szempontjából kiváló választássá teheti a kriptovaluták között.

A Pullix (PLX) lehet következő Binance (BNB)? A befektetők figyelnek egy forradalmi új hibrid tőzsdei platformra, amely osztalékot fizet

A Binance (BNB) átfogóan pozitív teljesítményt mutat a piaci tőkeértékben, token árban és TVL-ben (Total Value Locked) is

Bár 2023 legnagyobb részében medve hangulat uralkodott a kripto piacokon, a Binance továbbra is szilárd hírnévvel és az egyik legbefolyásosabb kriptotőzsdei platformmal rendelkezik a piacon. A Binance élete során több mint 48 milliárd dolláros piaci tőkeértéket és jelenleg 1 milliárd dolláros TVL-t halmozott fel.

Az említett számok azt jelzik, hogy a Binance piaci tőkeértéke az elmúlt néhány órában 2,60%-kal növekedett, és a kereskedési forgalom 3,46%-kal növekedett. A Binance coin ára viszont az elmúlt hónapban 5,90%-kal, és az elmúlt 7 napban több mint 6,30%-kal nőtt.

Ahogy a Binance árfolyama emelkedik, elérte, hogy nist már a 298,85 - 323,60 dollár közötti sávban kereskednek a tokennel. Jelenleg a Binance egy jó kriptovaluta befektetésnek tűnik, mivel folytathatja az emelkedést a pozitív hangulat közepette, amelyet február 7-én 303 dollárról elért jelenlegi magassáig bizonyított.

Az elmúlt két hét során jelentős voltailitások közepette a Binance bikái áttörték az ellenállási szintet. Ha a piacon továbbra is pozitív hangulat lesz, akkor konnyedén áttörheti a következő, 323,9 dollárnál húzódó ellenállási szintjét és onnan tovább roboghat felfelé az árfolyama.

A Binance értme árfolyam száguldásának csak a kritikus 334,4 dolláros ellenállás állhatja az újtát. Ezen a ponton való stabilitás fenntartása lehetővé teheti a Binance coin számára, hogy a következő hetekben akár elérje a 342 dolláros felső határt.

A Pullix (PLX) egy hibrid tőzsdei platformot mutat be egy osztalékmodellel a növekvő nyereség érdekében

A Pullix (PLX) feltörekvő erőként áll a DeFi világában, jelenleg a token előértékesítésének utolsó két szakaszában. A Web3 tájának úttörő platformjaként pozicionálva, befektetők számára korlátlan hozzáférést kínál különféle eszközökhöz, ideértve a kriptovalutákat is, méghozzá KYC eljárások nélkül.

A központosított és decentralizált tőzsdékből származó elemeket ötvözve a Pullix egy hibrid modellt állít fel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tőkeáttételi arányokkal akár 1000:1 arányú kereskedést végezzenek különféle eszközosztályokon.

A platform már több mint 5,25 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítés során, és még több bevételt tervez generálni a felhasználói számára, mivel bejelentette az osztalékmodelljétt, amely kizárólag azért hoztak létre, hogy ösztönözzék a Pullix platform felhasználóit. A projekt kevesebb mint 70 nap múlva indul, a token már most is a legjobb kriptovaluta befektetésnek számít elemzők szerint.

Ezenkívül a Pullix egy másik jövedelmező utat is kínál a passzív jövedelemre vágyóknak a likviditást biztosító rendszerén keresztül, ahol a befektetők zökkenőmentesen vehetnek részt azáltal, hogy likviditást biztosítanak az automatizált árjegyzőknek (AMM). A vonzerejét növelve a Pullix beépít egy token égetési mechanizmust is az ökoszisztémájába.

Eddig már több mint 15 000 tulajdonos befektetett a PLX-be, a projekt most a 8 szakaszú blokklánc ICO-jának 7. szakaszában áll. A token jelenleg 0,1 dolláros áron kapható és az iparági elemzők robbanásszerű, 100-szoros értékrobbanást jósolnak a hivatalos indulása során, ami megerősíti a Pullixet a legjobb kriptovaluta befektetési platformok között.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban lásd az alábbi linkeket: 

Tovább a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Jóváhagyta a jövő évi cseh költségvetés keretszámait a képviselőház

Jövőre 241 milliárd koronás (3825 milliárd forint) hiánnyal számol a cseh állam. A költségvetés keretszámait csütörtökre virradóra hosszú vita után hagyta jóvá a képviselőház.
2024. 10. 24. 13:30
Megosztás:

Czomba Sándor szerint reális az 1000 eurós minimálbér

Reális esély van az 1000 eurós minimálbér és az 1 millió forintos bruttó átlagkereset elérésére 2028-ra, ha a magyar gazdaság tervezett magasabb növekedési üteme megvalósul és az infláció kiszámíthatóan alacsony szinten tartható - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán csütörtökön.
2024. 10. 24. 13:00
Megosztás:

Egyre több magyar befektető érdeklődik az amerikai olajbiznisz iránt

Bár az olajpiac az utóbbi években kiszámíthatatlannak tűnhet a volatilitása és a geopolitikai események hatásai miatt, mégis az egyik legvonzóbb befektetési lehetőség világszerte. Az olaj továbbra is alapvető energiaforrásként van jelen, és az energiaszektor globális átalakulása ellenére is stabil megtérülést kínál.
2024. 10. 24. 12:30
Megosztás:

Elkészült a kétmilliomodik autó a kecskeméti Mercedes-Benz Gyárban

Újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár, októberben legördült a gyártósorról a kétmilliomodik jármű. A jubileumi modell egy tisztán elektromos hajtású, ötüléses EQB.
2024. 10. 24. 12:00
Megosztás:

További kamatvágások jöhetnek Európában

Az EKB két képviselője, Robert Holzmann és Fabio Panetta is arra számít, hogy a következő, decemberi ülésen ismételten kamatot csökkenthet az EKB.
2024. 10. 24. 11:30
Megosztás:

Az Európai Bizottság megbírságolta a cseh és az osztrák államvasutakat

Az Európai Bizottság 48,6 millió euró (19,5 milliárd forint) pénzbírságra ítélte a cseh és az osztrák államvasutakat, amiért a két vasúttársaság megsértette az európai uniós versenyjogi szabályokat.
2024. 10. 24. 11:00
Megosztás:

A káprázatos hetes vezette az esést a tengerentúlon, a Fed „bézs könyve” gyenge gazdasági aktivitásról számol be

Estek szerdán az amerikai indexek: az S&P 500 0,9%-kal, a Dow 1,0%-kal, míg a NASDAQ 1,6%-kal csökkent. A szektorok szintjén egyedül a közművek és az ingatlanszektor zárt zöldben, a legnagyobb esés az alapvető fogyasztási termékekhez (-1,6%) és a technológiához (-1,4%) köthető.
2024. 10. 24. 10:30
Megosztás:

Generációváltás küszöbén: Az Y és Z generációk térnyerése a magyar üzleti életben

Magyarországon a generációváltás az üzleti életben kiemelten aktuális, mivel sok cég alapítója elérte a nyugdíjkorhatárt. Az X generáció még mindig a legnagyobb tulajdonosi réteg, de arányuk 2023-ban 50 % alá csökkent. Ezzel szemben az Y és Z generációk egyre nagyobb szerepet vállalnak, különösen az új vállalkozások alapításában, ahol a generációváltás már az ő javukra dőlt el.
2024. 10. 24. 10:00
Megosztás:

Mire számíthatnak ma a befektetők?

Többnyire visszaestek a részvények Ázsiában, miután a Wall Street harmadik egymást követő napon is veszteséget szenvedett.
2024. 10. 24. 09:30
Megosztás:

Trump növekvő esélyére emelkedtek az amerikai hozamok, változatlanul hagyta a kamatot az MNB

Donald Trump győzelmi esélyének javulása és az ezzel járó várható költségvetési hiánynövekedés és nagyobb inflációs nyomás miatt pár bázisponttal tovább emelkedtek a kötvényhozamok az USA-ban és ezzel négy hónapos csúcsra, 4,25% közelébe emelkedett a tízéves hozam.
2024. 10. 24. 09:00
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Alig változott csütörtök reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 10. 24. 08:30
Megosztás:

Csökkentek az európai piacok, kismértékben emelkedett az ESI

Kismértékben csökkentek az európai piacok – az angol FTSE100 0,1%-kal, a német DAX 0,2%-kal, míg a francia CAC40 0,5%-kal esett –, így a páneurópai Stoxx600 0,3%-os mínuszban zárt, mivel a befektetők elsősorban az amerikai jelentési szezonra fókuszálnak.
2024. 10. 24. 08:00
Megosztás:

Közel 20 milliárdos piac lesz néhány éven belül a magyar mérnöki kutatások élvonalát jelentő bionika

A globális gazdaság egyik legdinamikusabban fejlődő tudományága a bionika, a legfrissebb adatok szerint piaca 2024 és 2034 között évente átlagosan 10 %-kal fog növekedni. Jelentőségét mutatja, hogy idén a fizikai és a kémiai Nobel–díjat is a területhez kapcsolódó szakembereknek ítélték oda. Magyarország oktatási szempontból alakítja a trendeket a bionikában. Európában ugyanis legrégebb óta a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen hallgatható külön mérnöki szakként a molekuláris bionika, ahol a hallgatók olyan kutatásokban és fejlesztésekben vehetnek részt, amelyek világszerte előremutatónak számítanak. Többek között látássérültek mindennapi életvitelét segítő applikációt, intelligens protéziseket, érzékelő robotikai és orvosdiagnosztikai eszközöket is fejlesztenek.
2024. 10. 24. 07:30
Megosztás:

Útkeresésben az európai akkumulátoripar – jön a Hungarian Battery Week

Az akkumulátoripar versenyképessége, az innováció és a globális trendekhez való alkalmazkodás az idei Hungarian Battery Week konferencia kiemelt témája. A Magyar Akkumulátor Szövetség és a White Paper Consulting szervezésében november 6–8 között megvalósuló esemény az év legjelentősebb akkumulátoripari szakmai találkozója hazánkban, ahol az iparág legfontosabb szereplői, hazai és nemzetközi szakértői Magyarország és a régió szerepét vitatják meg a fenntartható energiatermelés és -felhasználás jövőjét illetően. Az immár negyedik alkalommal megrendezett eseménynek idén a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont.
2024. 10. 24. 07:00
Megosztás:

Önkormányzatok: működhet-e a közvetlen demokrácia?

A közvetlen demokráciának több korlátja van egy önkormányzat életében, mint ahány alkalmazási területe. Ott viszont, ahol erre mód van, használata igen jelentős előnyökkel jár mind a lakosok, mind az önkormányzat számára, melyeket nem érdemes figyelmen kívül hagyni. Mindez technikailag ma már végtelenül egyszerű, lényegében csak szándék kérdése.
2024. 10. 24. 06:00
Megosztás:

Hazánkban megtérülnek a fenntarthatósági beruházások

A vártnál jobban megtérülnek a fenntarthatósági befektetések azoknál a hazai vállalatoknál, ahol komolyan veszik a kijelölt klímacélokat – mutat rá az EY több mint 500, köztük magyar fenntarthatósági vezetők (CSO-k) részvételével készült nemzetközi kutatása. Leginkább a klímavédelembe, a hulladékgazdálkodásba, a munkahelyi esélyegyenlőségbe, valamint az ellátási láncok kockázatkezelésének javításába fektetnek be itthon a cégek a fenntartható működés érdekében.
2024. 10. 24. 05:00
Megosztás:

2025-től a magyar nyugdíjasok komoly kockázattal néznek szembe

A 2025-ös év komoly kihívások elé állítja a magyar nyugdíjasokat, különösen a gazdasági bizonytalanságok és a tervezett reformok miatt.
2024. 10. 24. 04:00
Megosztás:

Több mint egy év után csak elindult az ingyenes bolti készpénzfelvétel

Az ezt lehetővé tevő törvény hatályba lépése után több mint egy évvel elindult a bolti készpénzfelvétel. Egyelőre azonban csak egy-két kisboltban van ilyen szolgáltatás, ott is gyerekbetegségekkel küzd a rendszer - írja a Bank360.hu.
2024. 10. 24. 03:00
Megosztás:

Pénzügyi horoszkóp: a héten jön a váratlan pénz! Mire figyelj, hogy ne menj el mellette?

Fedezd fel, milyen pénzügyi meglepetéseket tartogat számodra a hét második fele! Izgalmas és egyedi horoszkópunkban minden csillagjegy számára különleges történeteket gyűjtöttünk össze, melyek felfedik a szerencse titkait. Olvasd el, mikor és hogyan próbálj szerencsét, és fedezd fel, hol találhatod meg a szerencseszámaidat az életed apró jeleiben!
2024. 10. 24. 02:00
Megosztás:

Meggazdagodtál most hirtelen, ha itt vettél panel lakást!

Míg egy-két évtizeddel ezelőtt, aki csak tehette, elkerülte a panellakásokat, addig az elmúlt években jelentős érdeklődés alakult ki irántuk. Ugyanakkor a panelkínálaton belül is akadnak olyan típusok, méretek és adottságok, melyek az átlagnál gyorsabban kelnek el.
2024. 10. 24. 01:00
Megosztás: