A Pullix (PLX) lehet következő Binance (BNB)? A befektetők figyelnek egy forradalmi új hibrid tőzsdei platformra, amely osztalékot fizet

A Binance tőzsde az utóbbi időben kivételesen jól teljesített, a piaci tőkeértéke és a TVL (total value locked) egyaránt jelentős növekedést mutatott az elmúlt néhány évben. Ráadásul a Binance tőzsde honos érméje, a BNB, drasztikusan emelkedett, hogy átlépje a 320 dolláros küszöböt, azt az árszintet, amelyet eddig csak egyszer ért el 2023 közepén. Bár a Binance pozitív teljesítményét tekintve, a Pullix (PLX) egy új hibrid tőzsdei platform, melyet úgy pozícionálnak, hogy képes legyen megelőzni a Binance-t, mivel forradalmi megoldást vezet be a DeFi likviditási problémákra, valamint egy Profit Share modellt, ami hosszú távú befektetés szempontjából kiváló választássá teheti a kriptovaluták között.

A Pullix (PLX) lehet következő Binance (BNB)? A befektetők figyelnek egy forradalmi új hibrid tőzsdei platformra, amely osztalékot fizet

A Binance (BNB) átfogóan pozitív teljesítményt mutat a piaci tőkeértékben, token árban és TVL-ben (Total Value Locked) is

Bár 2023 legnagyobb részében medve hangulat uralkodott a kripto piacokon, a Binance továbbra is szilárd hírnévvel és az egyik legbefolyásosabb kriptotőzsdei platformmal rendelkezik a piacon. A Binance élete során több mint 48 milliárd dolláros piaci tőkeértéket és jelenleg 1 milliárd dolláros TVL-t halmozott fel.

Az említett számok azt jelzik, hogy a Binance piaci tőkeértéke az elmúlt néhány órában 2,60%-kal növekedett, és a kereskedési forgalom 3,46%-kal növekedett. A Binance coin ára viszont az elmúlt hónapban 5,90%-kal, és az elmúlt 7 napban több mint 6,30%-kal nőtt.

Ahogy a Binance árfolyama emelkedik, elérte, hogy nist már a 298,85 - 323,60 dollár közötti sávban kereskednek a tokennel. Jelenleg a Binance egy jó kriptovaluta befektetésnek tűnik, mivel folytathatja az emelkedést a pozitív hangulat közepette, amelyet február 7-én 303 dollárról elért jelenlegi magassáig bizonyított.

Az elmúlt két hét során jelentős voltailitások közepette a Binance bikái áttörték az ellenállási szintet. Ha a piacon továbbra is pozitív hangulat lesz, akkor konnyedén áttörheti a következő, 323,9 dollárnál húzódó ellenállási szintjét és onnan tovább roboghat felfelé az árfolyama.

A Binance értme árfolyam száguldásának csak a kritikus 334,4 dolláros ellenállás állhatja az újtát. Ezen a ponton való stabilitás fenntartása lehetővé teheti a Binance coin számára, hogy a következő hetekben akár elérje a 342 dolláros felső határt.

A Pullix (PLX) egy hibrid tőzsdei platformot mutat be egy osztalékmodellel a növekvő nyereség érdekében

A Pullix (PLX) feltörekvő erőként áll a DeFi világában, jelenleg a token előértékesítésének utolsó két szakaszában. A Web3 tájának úttörő platformjaként pozicionálva, befektetők számára korlátlan hozzáférést kínál különféle eszközökhöz, ideértve a kriptovalutákat is, méghozzá KYC eljárások nélkül.

A központosított és decentralizált tőzsdékből származó elemeket ötvözve a Pullix egy hibrid modellt állít fel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tőkeáttételi arányokkal akár 1000:1 arányú kereskedést végezzenek különféle eszközosztályokon.

A platform már több mint 5,25 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítés során, és még több bevételt tervez generálni a felhasználói számára, mivel bejelentette az osztalékmodelljétt, amely kizárólag azért hoztak létre, hogy ösztönözzék a Pullix platform felhasználóit. A projekt kevesebb mint 70 nap múlva indul, a token már most is a legjobb kriptovaluta befektetésnek számít elemzők szerint.

Ezenkívül a Pullix egy másik jövedelmező utat is kínál a passzív jövedelemre vágyóknak a likviditást biztosító rendszerén keresztül, ahol a befektetők zökkenőmentesen vehetnek részt azáltal, hogy likviditást biztosítanak az automatizált árjegyzőknek (AMM). A vonzerejét növelve a Pullix beépít egy token égetési mechanizmust is az ökoszisztémájába.

Eddig már több mint 15 000 tulajdonos befektetett a PLX-be, a projekt most a 8 szakaszú blokklánc ICO-jának 7. szakaszában áll. A token jelenleg 0,1 dolláros áron kapható és az iparági elemzők robbanásszerű, 100-szoros értékrobbanást jósolnak a hivatalos indulása során, ami megerősíti a Pullixet a legjobb kriptovaluta befektetési platformok között.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban lásd az alábbi linkeket: 

Tovább a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nyugdíj pénztár tag vagy? Akkor ennek örülni fogsz!

Húsz százalék fölötti átlagos hozam, rekord összegű befizetés és kifizetés - ez a nyugdíjpénztárak 2023-as mérlege. A reálhozam megvolt, a tagság viszont egyre csak öregszik - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 02. 27. 04:30
Megosztás:

Magyarország a horgászok országa

Magyarországon mindig is népszerű sportnak számított a horgászat. A közkedvelt szabadidősport a világjárvány óta még népszerűbb lett, ahogy sokan kaptak rá vagy tértek vissza ehhez a természetközeli kikapcsolódási formához. Mit érdemes tudni a horgászat magyarországi helyzetéről, és mire számítson, aki szeretne belevágni?
2024. 02. 27. 04:00
Megosztás:

Hogyan bonthatók fel az egyházi esküvők? Elmondjuk!

Az egyházi házasságok felbonthatóságáról szól szikkünk: a statisztikák szerint a szentségi házasságok stabilabb lábakon állnak és kisebb eséllyel futnak zátonyra.
2024. 02. 27. 03:00
Megosztás:

Vállalati adatokon tanított generatív mesterséges intelligencia: a jövő útja a cégeknek

A nyilvános adatokon tanított AI modellek esetében mára egyértelművé vált, hogy nemcsak segíteni képesek a vállalatokat, hanem használatuk számos kockázatot is jelenthet azokra nézve. Ennek elkerülése érdekében, valamint a produktivitás javítása, a költségek optimalizálása és a komplex információk megértése céljából egyre többen saját adataikat használva tanítják a generatív mesterséges intelligenciát – derül ki a Deloitte TMT Predictions 2024 kutatásából.
2024. 02. 27. 02:30
Megosztás:

Az egészséges nyugdíjas éveknek ne legyen része a megélhetési munka!

Még mindig jelentős az időskorú munkavállalók aránya Magyarországon. Hogyan lehetne elkerülni azt, hogy a nyugdíjas korúak dolgozni legyenek kénytelenek a tisztes megélhetés érdekében?
2024. 02. 27. 02:00
Megosztás:

Dobhatod ki a COVID teszteket! Nem érdemes már csináltatni többet

Csúcsokat döntöget az influenza vírus, az RSV, már előzte a COVID-ot mégis gyakran halljuk, hogy ma már nem érdemes tesztelni, mert mindegyik vírusfertőzés lefolyása ugyanolyan. Miért nem helyes ez az álláspont? Hogy kerül a képbe a Streptococcus baktérium? Miért NEM érdemes mostanság COVID-teszteket használni? Erről lesz szó az alábbi háttéranyagban.
2024. 02. 27. 01:00
Megosztás:

Így tárolható a villamos energia korszerűen, hatékonyan

Magyarország eddigi legnagyobb energiatárolóját építi meg Szolnokon a Forest-Vill Kft. a MAVIR Zrt. megbízásából.
2024. 02. 27. 00:30
Megosztás:

Az alapján amit eddig láttunk, a SMOG lehet 2024 legjobb kriptója

Továbbra is egyike a legnépszerűbb elérhető befektetési lehetőségeknek a szektorban a Smog. A listázást semmilyen előértékesítés nem előzte meg, ennek ellenére pillanatok alatt tudott 1400 százalékkal növekedni a sárkányos kriptó értéke.
2024. 02. 27. 00:01
Megosztás:

Fúzió a biztosításközvetítői piacon: a GRANTIS-hoz csatlakozik az Eurolife ‘94

Az eddig is magas színvonalú és hatékony kiszolgálás terén jelentős előrelépésekre számíthatnak a meglévő és új ügyfelek.
2024. 02. 26. 23:30
Megosztás:

Csehország segítő kezet kap

Mintegy kétbillió korona (harminckétbillió forint) támogatást kapott húszéves európai uniós tagsága alatt az uniós alapokból Csehország, míg a közös kasszába eddig 876,6 milliárd koronát fizetett be - közölte hétfőn a cseh pénzügyminisztérium, amelynek kimutatását a CTK állami hírügynökség ismertette.
2024. 02. 26. 23:00
Megosztás:

Így válassz fülbevalót gyermekednek!

Az első fülbevaló kiválasztása kislányunknak nem egyszerű feladat: számtalan típus és stílus közül választhatunk szemünk fényének. Mikor lövessük ki a fülét? Az első darab fémből legyen, vagy valami másból? Ám vannak még más szempontok is: cikkünkben segítünk eligazodni köztük!
2024. 02. 26. 22:30
Megosztás:

Mutatjuk, hol épül meg az ország legnagyobb energiatárolója

Magyarország legnagyobb energiatárolóját építi meg Szolnokon a MAVIR Zrt. megbízásából a Forest-Vill Kft. - közölte a villamosenergetikai cég hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 26. 21:30
Megosztás:

Az EU elfogadta az új rendeletet

Az Európai Unió Tanácsa elfogadta az euróban történő azonnali átutalásokat lehetővé tevő rendeletet az EU-ban és az Európai Gazdasági Térség (EGT) országaiban - közölte az uniós tanács hétfőn.
2024. 02. 26. 21:00
Megosztás:

Terhelt lakásbiztosításokat is újra lehet kötni

A lakásbiztosítási szerződés abban az esetben is újraköthető, ha jelzáloghitel vagy a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) miatt hitelbiztosítéki záradékkal terhelt - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a honlapján közzétett tájékoztatójában.
2024. 02. 26. 20:00
Megosztás:

Hogyan lehet pénzt keresni otthon a felhőbányászattal?

Az évek során egyre többen keresik az otthoni passzív jövedelem könnyű módjait, és a felhőbányászat válik rendkívül népszerű választássá. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért lehet az Inccrypto felhőbányászati platform megbízható választás azok számára, akik 2024-ben pénzt akarnak keresni az interneten.
2024. 02. 26. 19:50
Megosztás:

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.
2024. 02. 26. 19:30
Megosztás:

Vegyes zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után vegyes indexekkel, többségében csökkenéssel fejezték be a hétfői kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 26. 19:00
Megosztás:

A vegyes nemzetközi befektetői hangulatot követte a magyar tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 224,98 pontos, 0,34 százalékos csökkenéssel, 66 038,20 ponton zárt hétfőn.
2024. 02. 26. 18:30
Megosztás:

Mi is részt vettünk a Swiss Talent Fórumon

Magyarországgal együtt 25 ország 70 küldöttje vett részt idén a svájci Swiss Talent Fórumon - közölte a Magyar Innovációs Szövetség hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 26. 18:00
Megosztás:

Mekkora bátorság van az MNB-ben? Elmélkedés a magyar kamatról

Holnap dönt az MNB az alapkamatról. A piaci várakozások szerint 100 bázispont lesz a kamatcsökkentés, s ezzel az alapkamat 9 százalékra csökkenne, amivel még mindig 5,2 százalék lenne a reálkamat, a januári infláció alapján.
2024. 02. 26. 17:30
Megosztás: