A TRON (TRX) és a Binance Coin (BNB) bálnák növelik a Pullix (PLX) pozíciókat, mivel a "Jelentős a potenciál"

A TRON (TRX) jelentős bullish lendületben van, és ennek eredményeként a bálnák is előszeretettel vásárolják. Egy másik kriptopénz, amely felkeltette a figyelmet, a Binance Coin (BNB) volt, mivel sikerült átlendülnie jelentős akadályokon, és most ismét a fiygelem középpontjába került. Mindezen túl a legtöbb bálna most a Pullix (PLX) felé is elmozdul, mivel ez az új kriptopénz potenciális versenytársuk lehet, különösen azáltal, hogy már 5 millió dollárt gyűjtött össze a blokklánc ICO-jával.

A TRON (TRX) és a Binance Coin (BNB) bálnák növelik a Pullix (PLX) pozíciókat, mivel a "Jelentős a potenciál"

A TRON (TRX) 88,1%-ot ugrott - az árfolyama elérheti a $0,1933-at

A TRON (TRX) jelentős bikapiaci lendületet mutat, különösen az elmúlt év során, amikor az értéke 88,1%-kal ugrott meg. Ráadásul csak az elmúlt hónapban a TRON árfolyama jelentős emelkedési tendenciát mutatott, ahol az értéke 18%-kal nőtt.

Az előző hét során a TRON kriptopénz vásárlói aktívak voltak, és az ára tovább hízott $0,116-ról $0,1263-ra. A kriptopénz számára további pozitív növekedési jóslatok vannak, melyek szerint a TRON árfolyama 2024-ben elérheti a $0,1933-at.

A Binance Coin (BNB) ára meghaladta a 320 dollárt - 2024-ben pedig várhatóan 500 dollár fölé kúszhat

A Binance Coin (BNB) egy másik kriptopénz, amely technikai elemzést tekintve zöld színű mintázatot mutat a 30 napos, 14 napos és 7 napos grafikonokon is. Csak az előző héten a Binance Coin árfolyama jelentősen felfelé mozdult és a $298,85-ről $324,06-ra emelkedett. Emellett a kriptopénz szilárd technikai képet mutat, és a Binance Coin kriptopénz a $250-es árak fölé pozícionálható. Ezek a pozitív árfolyammozgások a bikapiaci jövő jeleit mutatják. A Binance Coin az aktuális árfolyam elemzések szerint 2024 végére el fogja érni a $507,99-es maximális értéket.

A Pullix (PLX) több mint 5 millió dollárt gyűjtött össze, és több mint 15 000 felhasználó figyelmét keltette fel

A Pullix (PLX) lendületet kap az aktuális előértékesítésében, különösen mivel közelebb van, mint valaha a startjához, és eddig már több mint 5 millió dollárt gyűjtött össze a blokkláncos ICO-jával. A DeFi projekt egyedi helyzetben van, ahol össze tudja kapcsolni a CEX-ek és a DEX-ek legjobb elemeit annak érdekében, hogy egy egységes platformot hozzon létre, ahol bárki kereskedhet bármilyen eszközzel, beleértve a kriptopénzeket is. Ennek eredményeként több mint 15 000 felhasználó már része a platformnak.

Akereskedési platformban átlagon felüli kereskedési funkciók vannak, és bárki másolhatja a legtapasztaltabb kereskedőket annak érdekében, hogy javítsa az általános kereskedési élményt és optimalizálja a hozamokat. Létezik a likviditásbiztosítás vagy a bevételmegosztási modell, ahol bárki kriptográfiai műveletet hajthat végre az AMM-ekben további tőkenyereség érdekében.

Egy token égetési rendszer is bevezetésre került, aminek köszönhetően a kínálat az idő múlásával csökkenhet, növelve ezzel a ritkaságát és a potenciális értékét. A Pullix jelenleg az előértékesítésének 7. szakaszában áll, 0,10 dolláros áron jegyezhető. Azonban a startnál az elemzők 100-szoros áremelkedést jósolnak, ami ezáltal az egyik legjobb kriptopénzzé teszi a potenciális növekedés szempontjából.

Összefoglalás

Nyilvánvaló, hogy a TRON és a Binance Coin dominálnak a árfolyam diagramokon. Mégis a legjelentősebb nyereségek a Pullix-szel érhetők el, és ennek köszönhetően az ICO-jának komoly vonzereje van. A jelenlegi piaci mozgások és az általános lendület alapján úgy jellemezhetjük, hogy 2024 egyik legforróbb projektje lesz.

További információkért a Pullix elővásárlásával kapcsolatban látogasson el az alábbi linkekre:

Látogasson el a Pullix weboldalára

Csatlakozzon a Pullix közösségeihez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Szombaton forgalomkorlátozás lesz Budapesten kerékpáros felvonulás miatt

Kerékpáros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek szombat délután Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).
2024. 04. 19. 14:00
Megosztás:

A vártnál alacsonyabb volt Japánban az infláció

A távol-keleti szigetországban a várt 2,8 százalékkal szemben 2,7 százalékra csökkent márciusban az infláció, míg a februári adat is 2,8% volt.
2024. 04. 19. 13:30
Megosztás:

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.
2024. 04. 19. 13:00
Megosztás:

A külföldi piacszerzésben kapnak segítséget a magyar vállalkozások

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) április 26-án induló XPAND programja a külföldi piacszerzésben segíti az innovatív magyar vállalkozásokat - közölte az NIÜ csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:30
Megosztás:

Az év végig kétszeresére emeli napelemei számát a Budapesti Közművek

Az év végig megkétszerezi napenergia-termelő kapacitásait a Budapesti Közművek - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:00
Megosztás:

Az illetékmentesség is a csok plusz egyik előnye lehet

A teljes visszafizetést tekintve több tízmillió forintot is megspórolhat az, aki a csok plusz támogatott hitelkonstrukciót és az ezzel járó illetékmentes ingatlanvásárlási lehetőséget választja - hívta fel a figyelmet csütörtökön kiadott elemzésében a Duna House.
2024. 04. 19. 11:30
Megosztás:

Az S&P rontotta Izrael hitelminősítését

A Standard & Poor (S&P) nemzetközi hitelminősítő AA mínuszról A pluszra rontotta Izrael hosszú távú adósbesorolását
2024. 04. 19. 11:20
Megosztás:

Az új kriptovaluta, melynek ára 0,02 dollár, a Solana és a Cardano mellé került a 2024 áprilisi kiemelt ajánlásokba

A kriptovaluta piac továbbra is vad száguldását folytatja 2024 áprilisában, ahol az olyan ismert szereplők, mint a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) erős pozíciókat töltenek be. Azonban egy új versenyző is megjelent a színen, amely az alkalmi vásárlók figyelmét is magára vonja: a DTX.
2024. 04. 19. 10:45
Megosztás:

Mínuszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján.
2024. 04. 19. 10:30
Megosztás:

Eséssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

Az európai és az amerikai határidős indexek a közel-keleti helyzet hatására negatív értéket mutatnak, így eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) is pénteken az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint. A BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 19. 10:00
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai indexek

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,53 százalékos csökkenéssel, 37 090 ponton zárt.
2024. 04. 19. 09:30
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 19. 08:30
Megosztás:

Csökkent a Danone negyedéves bevétele

A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5 százalékkal, 6,79 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben - áll a cég honlapján.
2024. 04. 19. 08:00
Megosztás:

Az OECD-ben stagnált az infláció februárban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) tartozó országokban februárban átlagosan 5,7 százalék volt a fogyasztói árak éves növekedése ugyanúgy, mint januárban.
2024. 04. 19. 07:30
Megosztás:

Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport

Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport, amely tavaly az egy évvel korábbi rekordév magas bázisához képest is csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte az árbevételét. Közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra, amelyből többek között több mint 1000 négyzetméter hasznos összterületű, négyszintes, modernebb és kényelmesebb szociális blokk épült Szadán, közel egymilliárd forint értékben üzembe helyezte automata raktárát, 45 új üzletet nyitott Európa-szerte és megvalósult óbudai régi irodaháza teljes felújítása is. A turbulens környezet ellenére a társaság pénzügyi helyzete tovább javult 2023-ban, miután az EBITDA-mutatója több mint 3,5 százalékkal 10,47 milliárd forintra nőtt.
2024. 04. 19. 06:30
Megosztás:

Már ragaszkodnak az otthoni munkavégzéshez a munkavállalók

Az otthonról dolgozó munkavállalók harmada teljesen a lakóhelyéről látja el feladatait, míg a második leggyakoribb opció a heti három nap home office – derült ki az Erste felméréséből. A koronavírus-járvány alatt még kötelező rossznak tekintett otthoni munkavégzés lehetősége ma már a bank kérdőívét kitöltők 93 százaléka szerint alapvető vagy nagyon fontos. A legtöbben azért szeretik a home office-t, mert rugalmas, valamint időt és pénzt is megspórolnak azzal, hogy otthonról dolgoznak.
2024. 04. 19. 06:00
Megosztás:

Hiába javult sokat a magyar termékenységi ráta, ez is kevés lehet

Habár európai összevetésben a magyar születési ráta különösen 2011-től 2022-ig felettébb kedvezően alakult, mégis fenyeget a társadalom elöregedésének veszélye. Ennek egyik oka a Bankmonitor szakértői szerint az, hogy a szülőképes korú nők száma (a Ratkó-unokák kiöregedésével) mostanra jelentősen csökkent. Ha pedig eleve kevés nő tud szülni, akkor a magas születési ráta is alacsony születésszámokhoz vezethet.
2024. 04. 19. 05:30
Megosztás:

Benzines és dízelautóra telik a magyaroknak, elektromosra nem

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint továbbra is a belső égésű motorok viszik a prímet, amely elsődleges oka a kedvezőbb árak terén keresendő. Az elmúlt 1 évben viszont az elektromos autók népszerűsége növekedett, és időközben mind hirdetésszám, mind telefonos érdeklődések tekintetében maguk mögött hagyták a hibrideket.
2024. 04. 19. 05:00
Megosztás:

Mivel magyarázható a munkaerőpiaci átrendeződés?

Miközben több mint 70 ezer állás betöltetlen ma Magyarországon, csaknem 100 ezer külföldi munkavállaló dolgozik az országban és több mint 200 ezer ember inaktív. Az elvándorlás és a külföldi munkavállalás évtizedes jelenség és a magyar gazdaságra egyértelműen negatív hatással van. Miért megyünk mi magyarok külföldre és miért jönnek hozzánk Ázsiából dolgozni?
2024. 04. 19. 04:30
Megosztás:

Mérséklődött a fluktuáció, de nem hoz megkönnyebbülést

Országos szinten számottevően csökkent a munkavállalói fluktuáció, 28 százalékra mérséklődött tavaly, az egy évvel korábbi 33 százalékról. Azonban a vállalatok nem lélegezhetnek fel, mert ez az érték még mindig kétszerese az elfogadhatónak. A csökkenés pedig nem a munkaerőpiaci feszültségek enyhülésének köszönhető, hanem a múlt év gazdasági nehézségeinek és a munkaerőpiac átrendeződésének a következménye – állapítja meg a HR-Evolution idei országos fluktuációkutatása.
2024. 04. 19. 04:00
Megosztás: