Az 5 legjobb kriptovaluta, amelyek várhatóan lehagyják a Dogecoint — 100-szoros megtérülést jósolnak 2025-re

A kriptovaluta piac gyorsan változik, és új érmék kerülnek a figyelem középpontjába. Egyes digitális valuták erőteljes növekedési jeleket mutatnak, és 2025-re túlszárnyalhatják a népszerű nevek teljesítményét. Az előrejelzések szerint hatalmas megtérülést hozhatnak a befektetőknek. Ez a cikk öt ígéretes érmét mutat be, amelyek lenyűgöző növekedés előtt állnak, felkeltve az érdeklődést jövőbeli potenciáljuk iránt.

Az 5 legjobb kriptovaluta, amelyek várhatóan lehagyják a Dogecoint — 100-szoros megtérülést jósolnak 2025-re

DOGEN: A meghatározó mémtoken a valódi Alfaságot élők számára, akik Mindig Nyernek

Képzeld el, hogy egy áloméletet élsz — luxusautók, pénzkötegek és nők, akik után mindenki megfordul. Ez a DOGEN életstílus!

Ha olyan típusú férfi vagy, aki mindig a következő szintre akar lépni, ismerkedj meg a DOGEN-nel. Ez a memetoken a valódi alfáknak szól, akik mindig győznek.

HODL, mint egy Bestia, és Uralkodj a Piacon 

Dogen kriptovaluta vásárlás

Ez a cucc hamarosan berobban! 700%-os emelkedésről beszélünk még a presale vége előtt — és ez csak a kezdet. A DOGEN felkészül a memetokenekre jellemző ezerszeres nyereségekre, amelyek ebben a szezonban híressé váltak. Szállj be korán, és nézd meg, ahogy mások próbálnak felzárkózni, miközben te már a csúcson vagy!

Lemaradtál a WIF, Popcat vagy Ponke lehetőségeiről? 

A DOGEN az új alfa a Solana blokkláncon, olyan nagyágyúkkal fut együtt, mint a BONK, WIF és Popcat — mindegyik 1000%-os nyereséget hozott valamikor.

Kaspa, Toncoin és SUI kriptovaluta vásárlás kezdőknek is, KAS SUI TON kriptovaluta árfolyam előrejelzés

Most a DOGEN még a radar alatt repül, de hamarosan új rekordokat fog felállítani ebben a bikapiaci ciklusban. Nem akarod kihagyni ezt a lehetőséget.

Megvan benned a DOGEN szellem? Remek, mert épp egy airdropot tartanak! Csak annyit kell tenned, hogy villogsz a közösségi médiában, gyűjtöd a tokeneket a presale alatt, és elkezded építeni a DOGEN hadseregedet a referral linked segítségével. Minden toborzott után megszerzed az aranypontjaik 20%-át a tokenvásárlásokból.

Szóval mire vársz?

Szerezz DOGEN-t, és hódítsd meg a kriptovilágot! 

Kaspa: Egy Egyedülálló Kriptovaluta Áttekintése

A Kaspa egy olyan kriptovaluta, amely proof-of-work (PoW) és a GHOSTDAG protokollt használ. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy több blokk egyidejűleg jöjjön létre konfliktus nélkül, így egy blockDAG-ot alkotva a hagyományos blokklánc helyett. Ez a megközelítés növeli a hálózat biztonságát és hatékonyságát, lehetővé téve a gyors blokképzést, a cél egy blokk másodpercenként, a jövőbeli tervek pedig a sebesség növelésére irányulnak.

A Kaspa jellemzői közé tartozik a Reachability, amely segít a DAG szerkezetének megértésében, és a blokkadatok metszése az adatok hatékony kezelése érdekében. Ezenkívül tervben van az SPV-bizonyítékok és az alhálózatok támogatása, amelyek lehetővé tehetik a fejlett megoldások, például a layer 2 integrálását. A Kaspa úttörő megoldásokat vizsgál a blokklánc-technológia terén.

Toncoin: A The Open Network Kriptovalutájának Bemutatása

A Toncoin (TON) a The Open Network (TON) decentralizált blokklánc platform digitális valutája. Eredetileg a Telegram fejlesztette ki Telegram Open Network néven a 'Gram' tokennel, de a projektet a Telegram 2020 májusában leállította egy SEC bírósági végzés miatt. A hálózat fejlesztését később a TON Alapítvány és a közösség résztvevői vették át.

A Toncoin proof-of-stake modellt használ, amely javítja a hálózat skálázhatóságát és megbízhatóságát. A cél gyors és biztonságos fizetések biztosítása alacsony díjakkal, valamint egy kiterjedt ökoszisztéma kiépítése, amely decentralizált tárolást, szolgáltatásokat, DNS-t, anonim hálózatokat és hatékony fizetésfeldolgozást foglal magában. A Toncoin árfolyam-előrejelzései szerint 2030-ig változatos növekedési lehetőségekkel számolhatunk.

Sui: Felhasználó-központú Layer-1 Blokklánc Platform

A Sui egy layer-1 blokklánc platform, amely a globális elterjedés igényeit kívánja kielégíteni. Úgy tervezték, hogy biztonságos és skálázható legyen a fejlesztők számára. A platform egy egyedi, objektumközpontú adatmodellt és a Move programozási nyelvet használja a blokklánc hatékonyságának javítása érdekében.

A Sui célja a felhasználói élmény javítása azáltal, hogy megszünteti a blokklánc interakciókkal kapcsolatos gyakori akadályokat. Bevezet olyan funkciókat, mint a zkLogin, szponzorált tranzakciók és programozható tranzakciós blokkok, hogy a Web3 alkalmazások hozzáférhetőbbé váljanak. Ezek az innovációk arra törekednek, hogy a felhasználók számára barátságosabbá tegyék a blokklánc technológiát.

Aptos Blokklánc Technológia Áttekintése

Az Aptos egy új layer-1 blokklánc, amelyet a skálázhatóság, a biztonság és a fejleszthetőség figyelembevételével terveztek. Az Aptos Labs fejlesztette, amelyet a Diem, a Meta kezdeményezés alapvető hozzájárulói hoztak létre. Az Aptos célja a magas tranzakciós díjak és a zsúfoltság csökkentése, amelyek az Ethereumhoz hasonló blokkláncoknál jelentkeztek a Proof-of-Stake átállás előtt.

A platform Proof-of-Stake konszenzusmechanizmust és a Move programozási nyelvet használja az okosszerződésekhez, különös hangsúlyt fektetve a biztonságra és a rugalmasságra. Számos Web3 alkalmazást támogat, amelyek vonzóak lehetnek a fejlesztők számára, akik megbízható blokklánc megoldásokat keresnek. Az Aptos célja, hogy hatékonyan kezeljen számos tranzakciót, és ezzel vonzó lehetőséggé váljon a fejlődő blokklánc piacon.

Következtetés

Míg a KAS, TON, SUI és APT ígéretesek, rövid távú potenciáljuk korlátozott. Ezzel szemben a DOGEN azoknak szól, akik kiválóságra törekszenek, jelentős növekedésre számítva, erős közösségi támogatással. A sikerre tervezett DOGEN valós előnyöket kínál, és célja, hogy vezesse a piacot ebben az altcoin szezonban, megtestesítve a luxust és a magas megtérülést a tulajdonosai számára.

Weboldal:

https://dogen.meme/

Twitter: https://x.com/dogenmeme

Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Október 8-tól forgalmi változások lesznek a Gyermekvasúton

Karbantartás miatt október 8-tól hétköznapokon forgalmi változások lesznek a Gyermekvasúton - tudatta a Mávinform vasárnap a vasúttársaság honlapján.
2024. 10. 06. 16:00
Megosztás:

Szakképzési oktatók adatalapú előrejelzéssel segítik a sikeres szakmaszerzést

Az Esélyteremtő Program (ETP) olyan pályázati lehetőséget kínál a szakképzésben oktatók számára, amelynek célja a korai iskolaelhagyás megelőzése és a diákok sikeres szakmaszerzésének elősegítése. Ezt támogatja a KRÉTA előrejelző rendszere, ami a diákok tanulmányi eredményei és egyéb adatai alapján figyelmezteti a szülőket és a tanárokat a korai iskolaelhagyás kockázatára – közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) vasárnap az MTI-vel.
2024. 10. 06. 14:00
Megosztás:

Lendületesen növekszik Vietnám gazdasági teljesítménye

Lendületesen nőtt a harmadik negyedévben Vietnám bruttó hazai terméke (GDP) és szeptemberi ipari termelése az országot szeptember elején sújtó tájfun ellenére is a statisztikai hivatal jelentése alapján.
2024. 10. 06. 13:00
Megosztás:

Az Egyesült Államok délkeleti részén folytatódott az árvíz utáni kárfelmérés

Az Egyesült Államok délkeleti államaiban szombaton folytatódott az árvíz utáni kárfelmérés, megkezdődött a helyreállítás, miközben tovább kutatnak az áldozatok után.
2024. 10. 06. 12:00
Megosztás:

Egy nagy Shiba Inu (SHIB) befektető milliókat fektet FXGuys-ba (FXG) – Ez lesz a következő nagy áttörés?

A kriptovaluták világában a megfelelő időzítés és előrelátás óriási nyereségekhez vezethet. Egy korai Shiba Inu (SHIB) befektető, aki a mémérme meteorszerű emelkedése során milliókat keresett, nemrégiben áthelyezte a figyelmét – és nyeresége jelentős részét – az FXGuys (FXG) projektbe.
2024. 10. 06. 11:00
Megosztás:

Donald Trump több tízezer támogatója előtt tartott beszédet

A Pennsylvania állam nyugati részén fekvő kisvárosban a becslések szerint több mint 50 ezer támogatója gyűlt össze.
2024. 10. 06. 09:00
Megosztás:

Komoly kihívások előtt a magyar kereskedelmi szektor - Az omnichannel alapvető igény lett

A digitális fejlődés, a globális piac gyors ütemű növekedése és a megváltozott fogyasztói szokások új kihívásokat és lehetőségeket teremtenek mind a gyártók, mind a kereskedők számára. Ez kiemelten igaz a hazai kereskedelem résztvevőire, akik sokszor érzik magukat kiszorulni a fokozódó versenyben. Hogyan javítható a versenyképesség, mi lehet a jó stratégia? Erre keresi a választ az első hazai Omnichannel Scale 2024 kutatás, amely átfogó képet nyújt arról, hogyan képesek a kereskedők megragadni a lehetőségeket, miközben szembenéznek az omnichannel stratégia bevezetésével járó kihívásokkal.
2024. 10. 06. 08:00
Megosztás:

Tokajban történelmi léptékű fejlesztés zajlik

Tokajban történelmi léptékű fejlesztés zajlik, teljesen megújul a belváros - mondta a családokért felelős államtitkár szombaton Tokajban, a Szüreti Napok ünnepélyes megnyitóján.
2024. 10. 06. 07:00
Megosztás:

Országos Mentőszolgálat: Elindult az új ügyeleti rendszer

Az új ügyeleti rendszer 2024. október 1-jén elindult és jól működik Budapesten is.
2024. 10. 06. 06:00
Megosztás:

Új vezetőkkel készül nemzetközi terjeszkedésre a Biggeorge Property

Nemzetközi expanziós terveinek megvalósításához kiváló piaci szakemberekkel erősíti csapatát a Biggeorge Property - közölte a társaság szombaton az MTI-vel.
2024. 10. 06. 05:00
Megosztás:

Csökkent az első három negyedévben a német autógyártás

Az év első kilenc hónapjában csökkent a Németországban gyártott és forgalomba helyezett személygépkocsik száma a német autóipar szakmai képviseleti szerve a VDA (Verband der Automobilindustrie e.V.) jelentése alapján. Átlagon felüli mértékben csökkentek az elektromos autók eladásai.
2024. 10. 06. 03:00
Megosztás:

Jöhet a bruttósított magyar nyugdíjrendszer! De ki jár jól ezzel?

A jól ismert nyugdíjszakértő Dr. Farkas András az ATV egyik korábbi adásában a nyugdíjak bruttósításának témáját mutatta be. Mit takar ez pontosan? Kiknek lenne előnyös, és kik számára jelentene veszteséget a nyugdíjak bruttósításának bevezetése?
2024. 10. 06. 02:00
Megosztás:

A BAK mellett még váratlan pénzeső hull 4 csillagjegyre a jövő héten, csak tudd, mire figyelj

Ne feledd, a szerencse változó, de a lehetőségek megragadása a te kezedben van! Sok sikert és anyagi gyarapodást kívánunk ezzel a friss pénzügyi horoszkóppal a jövő hétre!
2024. 10. 06. 01:00
Megosztás:

Új hónap, új esélyek – 3 kripto ICO, amit nem hagyhatsz ki októberben

A negyedik negyedév általában jól alakul a kriptovaluta piacon, és egyelőre úgy tűnik, hogy ez idén sem lesz másként. Az előértékesítések különösen pörögnek, ráadásul a hozamot is megsokszorozhatják.
2024. 10. 06. 00:01
Megosztás:

Elemzők szerint a Shiba Inu (SHIB) nem fogja elérni az 1 dollárt, a Dogecoin (DOGE) felülmúlja a Ripple-t (XRP), és az ETFSwap (ETFS) áttöri a 15 dolláros szintet

A kriptoelemzők ezen a héten kiemelkedő előrejelzései közé tartozik, hogy a SHIB nem éri el az 1 dolláros szintet, míg a Dogecoin (DOGE) felülmúlja a Ripple-t (XRP). Eközben az újonnan megjelent ETFSwap (ETFS) várhatóan áttöri a 15 dolláros határt, ezzel a legkeresettebb tokenné válva a kriptopiacon.
2024. 10. 05. 23:00
Megosztás:

Vajon a Ripple jogi küzdelmei 10-szeres nyereséget hoznak? A CYBRO még nagyobb potenciállal rendelkező riválisként emelkedik fel

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) és a Ripple Labs közötti folyamatban lévő jogi csata továbbra is árnyékot vet az XRP, a Ripple hálózat natív tokenjének jövőjére.
2024. 10. 05. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:
2024. 10. 05. 21:05
Megosztás:

Volánbusz: így lehet majd fizetni a buszokon a jövőben

Várhatóan az ősz végig lezárul a POS-terminálok telepítése a Volánbusz járművein, így hamarosan már az összes helyközi járatukon lehet majd fizetni bankkártyával vagy okoseszközzel - közölte a vállalat szombaton az MTI-vel.
2024. 10. 05. 20:00
Megosztás:

A bálnák dupláznak erre a 4 mémcoinra – Ne maradj le az 5000%-os nyereségről!

Jelentős befektetők növelik pozícióikat bizonyos mémkriptovalutákban. Ez a lépés arra utal, hogy ezek a digitális érmék figyelemre méltó növekedést érhetnek el. Érdekel, hogy mely tokenek keltették fel a nagy szereplők figyelmét? Ez a cikk bemutatja azt a négy mémcoint, amelyek lenyűgöző növekedés előtt állnak, és elmagyarázza, miért lehetnek a következő nagy lehetőségek a kriptopiacon.
2024. 10. 05. 19:15
Megosztás:

Dogecoin, PEPE vagy RCO Finance: Melyik altcoin hozhat 50 000 dollárt 500 dollárból?

A szakértők nemrégiben a Dogecoin, a PEPE és az RCO Finance tokeneket emelték ki, mint potenciálisan magas hozamú befektetéseket. Azonban ami minden alkalommal bosszantja a befektetőket, amikor ezeket az altcoinokat mérlegelik, az a bizonytalanság, hogy vajon melyikük képes egy szerény 500 dolláros befektetést 50 000 dollárrá alakítani az év vége előtt.
2024. 10. 05. 18:00
Megosztás: