Az 5 legjobb mémcoin, amelyeket nem szabad kihagynod ebben a piaci visszaesésben

A jelenlegi kriptopiaci visszaesés számos lehetőséget kínál a profitszerzésre. A mémcoinok éppen a kriptovilág középpontjában állnak. Ma az öt legígéretesebb mémcoinról fogunk beszélni: KangaMoon (KANG), Dogecoin (DOGE), Pepe (PEPE), Shiba Inu (SHIB) és Bonk (BONK). Nézzük meg, miért ők a legjobb mémcoinok, amelyeket érdemes most vásárolni.

Az 5 legjobb mémcoin, amelyeket nem szabad kihagynod ebben a piaci visszaesésben

A legjobb mémcoinok a piaci visszaesés idején

- KangaMoon (KANG): Egyedi mémcoin valódi hasznossággal.

- Dogecoin (DOGE): Az első valaha létrehozott mémcoin.

- Pepe (PEPE): Egy mémcoin, amely ellenáll a piaci ingadozásoknak.

- Shiba Inu (SHIB): Az egyik legnagyobb mémcoin.

- Bonk (BONK): Egy gyorsan népszerűvé váló mémcoin.

Közelebbi pillantás a legjobb mémcoinokra

KangaMoon (KANG)

A KangaMoon (KANG) az előértékesítési teljesítményével vált a mémcoinok piacának kiemelkedő tényezőjévé. Ez az előértékesítési szenzáció már 290%-os ROI-t biztosított a korai vásárlóknak ebben a piaci visszaesésben. Továbbá már több mint 6 millió dollárt gyűjtött össze, és úton van afelé, hogy elérje a 7 millió dollárt még 2024 májusa előtt.

A mémcoinok 99%-ától eltérően, a KANG kiemelkedik valódi hasznosságával. Ez lesz a fő fizetőeszköz a KangaMoon hamarosan megjelenő Játssz-a-Győzelemért (P2E) játékában. Ezzel a mémcoinnal játékon belüli tárgyakat vásárolhat, és karaktereit fejlesztheti. A KangaMoon továbbá exkluzív kihívásokat kínál minden KANG birtokosnak extra tokenekért/jutalmakért.

Egy másik izgalmas jellemző a KangaMoonban, hogy közösségének igyekszik visszajuttatni, erre összpontosít. Például a KangaMoon most ingyenes KANG tokent biztosít a legaktívabb közösségi tagjainak. Ezért több mint 20 000 regisztrált közösségi tag kedveli és osztja meg a KangaMoon közösségi média bejegyzéseit.

Egy KANG jelenleg csak 0,0196 dollárba kerül, mivel az előértékesítés 5. szakaszában van. Azonban a szakértők rámutatnak, hogy kapcsolata van a P2E játékpiaccal, amelynek értéke várhatóan eléri a 885 millió dollárt 2028-ra. Ilyen kapcsolatokkal rendelkezve, hosszú távú növekedési potenciálja kiváló. Így előrejelzik, hogy a piacra lépése után egy Tier-1 CEX listázásakor a mémcoin értéke akár százszorosára is nőhet 2024 második negyedévében.

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin (DOGE) a második helyet foglalja el a piaci visszaesés idején vásárolható legjobb mémcoinok között. Az elmúlt év során a Dogecoin ára 0,079 dollárról 0,14 dollárra emelkedett - ez 75%-os ugrás. Ebben az időszakban a Dogecoin piaci kapitalizációja 11,10 milliárd dollárról 20,36 milliárd dollárra nőtt.

Jelenleg a Dogecoin kriptovaluta az 100 és 200 napos EMÁK felett kereskedik. Továbbá, 12 technikai mutató zöld jelzést ad. Emiatt a szakértők bullish Dogecoin ár-előrejelzést tettek. Ők 0,21 dolláros árnövekedést jósolnak a Dogecoin számára a 2024-es második negyedév vége előtt.

mémcoinok

Pepe (PEPE)

Ezután említést kell tennünk a Pepe (PEPE)-ről. Ez a mémcoin az idők során folyamatosan mutatta stabilitását, ami jó jel a volatilis piacokon. A PEPE ára az elmúlt héten egyedül 0,0000064 dollárról 0,0000069 dollárra emelkedett. Ebben az időszakban a Pepe piaci kapitalizációja 2,71 milliárd dollárról 2,93 milliárd dollárra ugrott.

Jelenleg a Pepe coin szintén az 21 és 50 napos EMÁK felett kereskedik. Továbbá, 19 technikai mutató ad zöld jelzést a Pepe számára. Ennek eredményeképpen kiemelkedő piaci elemzők 0,000022 dolláros áremelkedést jósolnak a Pepe számára a 2024-es második negyedév végéig. Ez teszi a Pepét az egyik következő ugrásra kész mémcoinná.

Shiba Inu (SHIB)

Az utolsó előtti helyen, a Shiba Inu (SHIB) szintén a mémcoin titánok közé tartozik. A Dogecoin diadala után a Shiba Inu erős versenyzővé vált a többi mémcoin között. Az elmúlt 12 hónap során a Shiba Inu ára 0,000010 dollárról 0,000023 dollárra nőtt. Ezzel egyidőben a Shiba Inu piaci kapitalizációja 5,96 milliárd dollárról 13,80 milliárd dollárra szárnyalt.

A technikai elemzés szempontjából ez a trend a Shiba Inu coin esetében folytatódhat. Például a SHIB az 100 és 200 napos EMÁK felett kereskedik. A szakértők mindezeket a tényezőket figyelembe véve készítik el a Shiba Inu ár-előrejelzéseiket. Ők egy lehetséges növekedést jósolnak 0,000039 dollárig a 2024-es második negyedév vége előtt.

Bonk (BONK)

Végül, meg kell említenünk a Bonk (BONK)-ot is, egy mémcoint, amely zöldben kereskedik, miközben a piac pirosban van. A CoinMarketCap adatai szerint a BONK ára egy héten belül 0,000020 dollárról 0,000024 dollárra ugrott. Ebben az időszakban a Bonk piaci kapitalizációja 1,35 milliárd dollárról 1,57 milliárd dollárra ugrott.

A technikai elemzés alapján ennek a mémcoinnak a jövője fényesnek tűnik. Különösen fontos, hogy a Bonk az 21 és 50 napos EMÁK felett kereskedik. Továbbá, több mint 22 technikai mutató a vételi zónában van a Bonk coin számára. Így a piaci elemzők előrejelzik, hogy a Bonk értéke növekedni fog 0,000038 dollárig a 2024-es második negyedév vége előtt.

Mi az a mémcoin?

A mémcoinok az internetes mémekből és vicces ötletekből születnek, amelyek könnyed hangulatot visznek a kriptovaluta piacra. Gyakran a hype által hajtottak és nagyon volatilisek. Azonban gyakran kiemelkednek közülük néhányan. Kiváló példa erre a KangaMoon, ahol szórakoztató és innovatív módon közelítik meg.

Melyik mémcoin fog hamarosan felrobbanni?

2024 számos új mémcoint fog termelni, azonban nehéz megjósolni, melyik fog felrobbanni. A KangaMoon kiemelkedik közülük, mivel valódi hasznosságot hoz a mémcoin térbe. Ráadásul alacsony, mindössze 19,6 millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy sokkal kevesebb új tőkére van szüksége az árfolyamának megugrásához.

Végső gondolatok a legjobb mémcoinokba való befektetésről

Amikor a piac visszaesik, a tapasztalt kereskedők ezt lehetőségnek látják az alulértékelt kriptókban rejlő pénz megszerzésére. Hogy jó helyzetben legyen, amikor minden újra emelkedni kezd, adja hozzá ezeket az öt mémcoint a pénztárcájához most. Ha érdekli a KangaMoon, az egyik legjobb új mémcoin, iratkozzon fel az előértékesítésére az alábbi linkeken keresztül, és szerezzen 10% bónuszt.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A Sealana ICO-ja eddig 1,366,148.52 dollárt gyűjtött össze, és szerencséjére a SOL mém érmék iránti kíváncsiság sem apad. Sokak szerint a Sealana lesz a Solana mém érmék következő tündöklő csillaga, és egyszerűen túl jó lehetőség ahhoz, hogy szem elől téveszd.
2024. 05. 19. 00:01
Megosztás:

A jövő zöldenergiáinak találkozóhelye lehetne Magyarország

A jövő a zöldenergiáé Lantos Csaba energiaügyi miniszter szerint, ezért a legkorszerűbb nyugati és keleti technológiák találkozóhelyévé teszik Magyarországot - írta a hirado.hu pénteken.
2024. 05. 18. 23:00
Megosztás:

Franciaországban stagnált a munkanélküliség az első negyedévben

Franciaországban az elemzők által várt csökkenés helyett stagnált a munkanélküliség az idei első negyedévben.
2024. 05. 18. 22:00
Megosztás:

Csökkent a Baidu negyedéves nyeresége

Hat százalékkal csökkent a Baidu kínai multinacionális technológiai vállalat bevétele az idei első negyedévben, amikor a korrigált nyeresége a vártnál kedvezőbben alakult.
2024. 05. 18. 21:00
Megosztás:

Márciusban stagnált a munkanélküliség az OECD-országokban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) országaiban átlagosan 4,9 százalék volt a munkanélküliség márciusban nem végleges adatok szerint, ami megegyezett a februárival - áll a párizsi székhelyű szervezet honlapján.
2024. 05. 18. 20:00
Megosztás:

Kínában élénkült a kiskereskedelem és az ipari termelés áprilisban

Kínában vegyes áprilisi makrogazdasági adatok láttak napvilágot pénteken: lassult a kiskereskedelmi forgalom, gyorsult az ipari termelés növekedése és esett a munkanélküliség.
2024. 05. 18. 19:00
Megosztás:

Korszerűsítések indulnak Medgyesegyházán

Két pályázaton csaknem 150 millió forintot nyert el a Békés vármegyei Medgyesegyháza, amelyből a helyi idősek klubját és az orvosi rendelőt korszerűsítik - közölte az önkormányzat közleményben az MTI-vel.
2024. 05. 18. 18:00
Megosztás:

Négy településen is turisztikai fejlesztések indulnak Komárom-Esztergom vármegyében

Félmilliárd forint értékű turisztikai fejlesztések kezdődnek Komárom-Esztergom vármegyében, négy Duna menti településen, Lábatlanon, Péliföldszentkereszten, Piliscséven és Tokodon - közölte a vármegyei közgyűlés elnöke az MTI-vel
2024. 05. 18. 17:00
Megosztás:

A tíz legjobb újító közé akarunk kerülni néhány éven belül Európában

A tudásszolgáltató rendszerek egybehangolása is azt a kormányzati célt szolgálja, hogy Magyarország 2030-ra Európa 10 legjobb innovátora közé kerüljön - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 16:00
Megosztás:

Elkötelezettek vagyunk hazánk védelme iránt is

A kormánynak költségvetési oldalon is fontos az ország védelme, ezért elkötelezett a védelmi kiadások emelése iránt a NATO elvárásainak megfelelő mértékben - mondta a Pénzügyminisztérium (PM) makrogazdasági és európai ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének konferenciáján.
2024. 05. 18. 15:00
Megosztás:

A tavalyi évben megnőtt a Bosch cégcsoport árbevétele Magyarországon

A Bosch cégcsoport 2023-ban kétbillió-kétszázhétmilliárd forint árbevételt ért el Magyarországon, beleértve a nem konszolidált vállalatok árbevételét, és a saját vállalatok közötti kereskedelmet is, a tavalyi bevétel szinte megegyezik az előző évivel - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 14:00
Megosztás:

Az EU több mint ötvennégy védelmi ipari kezdeményezést támogat

Az Európai Bizottság az Európai Védelmi Alap (EFA) keretében 1,031 milliárd euró (mintegy 412,4 milliárd forint) uniós finanszírozást hagyott jóvá 54 védelmi célú kutatási és fejlesztési kezdeményezés támogatására - tájékoztatott az uniós testület csütörtökön.
2024. 05. 18. 13:00
Megosztás:

Penészes táplákékkiegészítőt vontak ki a forgalomból

Penészgombák és Bacillus cereus spórás baktérium jelenléte miatt kivonta a forgalomból a Dragon Superfoods Bio In Shape Mix 200 grammos táplálékkiegészítő port a forgalmazója, a Culinaris Retail Kft. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 12:00
Megosztás:

Észszerű döntés itt tartani a járműipari termelést

A hazai járműipar sikere világos üzenet a gyártóknak és a befektetőknek, hogy gazdaságilag racionális döntés a termelést Magyarországon tartani - mondta Joó István kormánybiztos, a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség vezérigazgatója a szervezet járműipari konferenciáján csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 11:00
Megosztás:

Tovább gyarapodott az önkéntes pénztárak vagyona

Az idén is folytatódott az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) nyugdíj- és egészségpénztárainak vagyongyarapodása, az összesített megtakarítás 2024. első negyedévében már meghaladta a 2000 milliárd forintot, ami egy év alatt több mint 440 milliárd forintos, azaz közel 28 százalékos növekedést jelent. Az összesített taglétszám 2,1 millióra emelkedett - közölte az szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 10:00
Megosztás:

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében, a fiktív eladások hátterét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy másik tagállam adóhatóságától kért információkkal göngyölítette fel.
2024. 05. 18. 09:00
Megosztás:

Több építkezést kezdtek meg áprilisban az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban a kiadott építési engedélyek száma csökkent, míg a megkezdett lakóingatlan-építések száma nőtt áprilisban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtöki jelentése alapján.
2024. 05. 18. 08:00
Megosztás:

Kulcsfontosságú trendek, amelyeket figyelni kell a Cardano és a Polygon MATIC esetében, a KangaMoon célkeresztjében 7 millió dollár áll

A következő két hétben várhatóan átalakul a kriptopiac: a jelenlegi medvepiaci korrekcióból bikapiaci trendek alakulhatnak ki, ami reményt ad a befektetőknek a veszteségek visszanyerésére. Azonban ezen események előtt a Cardano és a Polygon tulajdonosainak figyelniük kell kulcsfontosságú trendekre, amelyek végül meghatározhatják, hogy melyik irányba mozdulnak a vezető kriptovaluták. Eközben a KangaMoon (KANG) gyorsabban halad a vártnál, és a következő hetekben célja a 7 millió dollár összegyűjtése az előértékesítés során.
2024. 05. 18. 07:00
Megosztás:

Nem érte meg befektetni a Dow Jones indexbe az elmúlt 25 évben

Történelmi jelentőségű nap volt a tegnapi. A Dow Jones Industrial Average index története során először járt a lélektaninak tekinthető 40.000 pont fölött. Annak idején a 10.000 pontot majdnem pontosan 25 éve, 1999 március 29-én érte el az index.
2024. 05. 18. 06:00
Megosztás:

Fontos hazánkban a fogyasztás és a hitelpiac helyreállítása

A fogyasztás és a hitelpiac helyreállítását, a beruházási aktivitás újraindítását, a munkaerőpiaci aktivitás növelését és a költségvetési hiány fokozatos csökkentését sorolta a legfontosabb gazdaságpolitikai célok közé a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságstratégiáért, pénzügyi forrásokért és makrogazdasági elemzésért felelős államtitkára a Figyelő Top 200 - Észak-Magyarország napilap csütörtöki gazdaságfejlesztési konferenciáján Miskolcon.
2024. 05. 18. 05:00
Megosztás: