Az elemzők megnevezték a legjobb kriptó befektetéseket a Bitcoin ETF engedélyezése előtt

A kripto piac jelenleg jelentős változást él át, ahol az alternatív érmék, mint például a Cardano (ADA), Solana (SOL) és mások, erős bikapiaci lendületet mutatnak. Ez a trend különösen érdekes, mivel a Bitcoin ára konszolidálódik, azt sugallva, hogy lehetőség van egy alternatív kriptopénz-szezonra, ahol az alternatív kriptopénzek előtérbe kerülnek.

Az elemzők megnevezték a legjobb kriptó befektetéseket a Bitcoin ETF engedélyezése előtt

A sok alternatív kriptopénz közelmúltbeli teljesítménye növekvő érdeklődést és sokszínűséget jelez a kriptotérben, kihívva ezzel a Bitcoin hagyományos dominanciáját. Kiemelkedő érmék, mint az Aptos (APT), Sui (SUI), Dogecoin (DOGE) és Scapesmania, jelentős figyelmet kapnak.

Olvassa el, miért lehetnek ezek a digitális pénznemek az Ön első választásai a várt Bitcoin ETF engedélyezése előtt.

Összefoglalás

- ScapesMania: Egy ígéretes új belépő, ismert az innovatív megközelítéséről és erős előzetes értékesítési sikeréről.

- Solana (SOL): Kiválóan helyreállt és növekszik a DeFi és NFT platformjaiban.

- Cardano (ADA): Komoly növekedést mutat, amit jelentős összérték-növekedés támogatja.

- Aptos (APT): Megszegi a piaci trendeket nyereségekkel egy jelentős token feloldás után.

- Sui (SUI): Fenntarthatóságra összpontosít, partnerséget kötve a károsanyag kibocsátás kezelésére.

- Dogecoin (DOGE): Belép a 'Greed' zónába, ami fokozott érdeklődést, de potenciális volatilitást is jelent.

ScapesMania: Egy Ragyogó Csillag a Kripto Univerzumban

A jelenlegi piaci körülmények között a ScapesMania vonzó lehetőségként tűnik fel a korai befektetők számára. Ez az úttörő projekt kizárólag a tömeg/kereskedelmi szektorból szerezett több mint 1,850,000 dollárt, naponta folyamatosan biztosítva 26,000-146,000 dollár támogatást. A ScapesMania nyomul a tier-1 kripto média platformokon, és elismerést kap elismert kripto infuenszerektől is.

A ScapesMania Legfontosabb Jellemzői

A ScapesMania nem egy átlagos kripto eszköz; ez egy élénk játékos ökoszisztéma, amely mind a laza játékosok, mind a kriptó-magabiztos közönség érdeklődését kielégíti. Mint játékosnak, nincs szükség a kriptó bonyolultságával való foglalkozásra a lenyűgöző játékélményhez. Másrészről, a token tulajdonosok részesülhetnek az ökoszisztéma teljesítményének jutalmaiból, és alakíthatják annak jövőjét anélkül, hogy részt vennének a játékban.

A ScapesMania mögött álló csapat prioritásként kezeli a transzparenciát, és nyitott társadalmi média profilokat tart fenn. A projekt átesett az iparág vezető biztonsági rangsoroló cégeinek ellenőrzésén, amely megerősíti a korai befektetők bizalmát.

A ScapesMania már most ismert az első osztályú követési weboldalakon, és tárgyalások folynak annak érdekében, hogy prominens tőzsdéken listázzák.

presale

Elővásárlási Lehetőségek

Az elővásárlási kampány korai szakaszában a ScapesMania ára 0.004568 dollár. A listázási ár 0.01 dollár érménként, így az első támogatók akár 2.3-szoros hozamot is elérhetnek.

Továbbá, a ScapesMania csatlakozása kincsesládát nyit meg a bónuszoknak, akár 127%-ig, valamint exkluzív lehetőségeket, mint például a token visszavásárlás és égetés, és a tétel.

A mai 70%-os kedvezménnyel a ScapesMania tokenek igazi ajándéknak számítanak. Ahogy a különböző értékesítési szakaszok kibontakoznak, az ár nőni fog, és a presale lezárásakor elérheti az érménkénti 0.01 dollárt. Most lehet az ideális idő csatlakozni a ScapesMania tulajdonosainak köréhez.

>>> Csatlakozzon az Elővásárláshoz Kedvezménnyel a Hivatalos Oldalon <<<

Szerződjön meg nagyobb nyereséget a ScapesMania 10%-os bónuszával! Használja a TZN319 kódot a kijelentkezésnél egy különleges szövegdobozban, hogy még jobb ajánlatot kapjon egy kriptopénzre, amely irigységessé teheti a teljes kripto közösséget. Cselekedjen gyorsan - az ajánlat csak korlátozott időre érvényes.

Solana (SOL): A gyógyulás hullámainak hátán

SOLUSD Solana árfolyam grafikon

A Solana (SOL) bemutatott egy jelentős felépülést, a Teljes Érték Zárolt (TVL) pedig elérte a 930 millió dollárt, 80%-os növekedéssel az előző hónaphoz képest, elérve a 2022 novemberi szinthez képest a legmagasabb szintjét. Ez a növekedés tanúbizonysága a DeFi és NFT platformjaiban tapasztalható magasabb aktivitásnak.

A Solana (SOL) ára profitált ezekből a fejleményekből, pozitív tendenciát mutatva a piacon. A növekvő TVL és az ökoszisztéma aktív részvétele hozzájárultak az investálók és kereskedők optimistább kilátásaihoz.

A Solana (SOL) jövője mind lehetőségeket, mind kihívásokat tartogat. A növekvő TVL és az aktív ökoszisztéma részvétele ígéretes jelek a jövőre nézve. Azonban a szélesebb piaci körülmények és más blokklánc platformoktól származó verseny befolyásolhatja trajektóriáját. A kulcs az lesz, hogy fenntartsa lendületét a DeFi és NFT szektorokban, miközben navigál a dinamikus kripto piacon.

Cardano (ADA): Elnyomva az Erővel

ADAUSD price chart Cardano árfolyam grafikon

A Cardano (ADA) jelentős emelkedést tapasztalt, az ára rövid idő alatt jelentősen nőtt. Ez a felfelé ívelő trend része a kripto piac tágabb bikapiaci trendjének. A Cardano blokkláncon zárolt teljes érték megszakította a 430 millió dollárt, jelentős növekedés az év elején mért 50 millió dollárhoz képest.

A Cardano (ADA) ára tükrözi ezt a pozitív piaci hangulatot, számottevő érték-növekedéssel. Ez az árnövekedés sok Cardano (ADA) tulajdonosnak előnyt hozott, sokaknak jelentős nyereséget eredményezve.

A Cardano (ADA) jövője ígéretesnek tűnik, tekintettel az előző teljesítményére és a kripto piac bikapiaci trendjére. Azonban meg kell küzdenie a növekedés fenntartásának kihívásaival és a piaci volatilitás kezelésével. Azok a kulcsfontosságú tényezők lesznek, amelyeket figyelni kell, azok folyamatos elfogadása és a szélesebb piaci dinamika.

Aptos (APT): Várakozásokat Felülmúlva

APTUSD Aptos árfolyam grafikon

Az Aptos (APT) a tipikus piaci trendekkel ellentétben majdnem 14%-os növekedést mutatott be egy jelentős token feloldás után, amely 200 millió dollár értékű APT érme feloldását eredményezte, ami az áramló kínálat 8,9%-át teszi ki.

Az Aptos (APT) ára tükrözte ezt a pozitív hangulatot, számottevő nyereséget hozva a token feloldás után. Ez a trend ellentétes a növekvő eszközkínálatra adott általános piaci válasszal, hangsúlyozva az Aptos (APT) egyedi pozícióját a piacon.

A jövő szempontjából az Aptos (APT) az pozitív lendület fenntartásának kihívásával néz szembe egy ingatag piacban. A projekt képessége, hogy továbbra is vonzza a befektetők érdeklődését a forgó kínálatának növekedése ellenére, pozitív jel. Azonban navigálnia kell a piaci ingadozásokat és fenntartania egyedi vonzerejét a növekedés fenntartásához.

Sui (SUI): Fenntartható Blokklánc Megoldások Előfutára

SUIUSD SUI árfolyam grafikon

A Sui (SUI), egy következő generációs Layer 1 blokklánc, nemrégiben bejelentett egy partnerséget, amely a szénkibocsátás kezelésére és fenntarthatósági célok elérésére irányul. Ez a lépés illeszkedik a blokklánc projektek körében növekvő trendhez, amelyek az környezeti, társadalmi és kormányzati (ESG) célokra összpontosítanak.

A projekt fenntarthatóságra összpontosító szemlélete és egyedi technológiai megközelítése pozitívan befolyásolhatja piaci pozícióját.

A Sui (SUI) jövője ígéretesnek tűnik, különösen fenntarthatóságára összpontosítva, ami egyre inkább prioritás a blokklánc területén. A kihívás a Sui (SUI) számára az lesz, hogy hatékonyan használja fel technológiáját, hogy jelentős hatást érjen el az ESG területen, miközben fenntartja piaci relevanciáját.

Dogecoin (DOGE): A 'Mániás' Zónában Való Navigáció

DOGEUSD Dogecoin árfolyam grafikon

A Dogecoin (DOGE) 8,32%-os emelkedést produkált, belépve a "Mániás" zónába. Ez a befektetők fokozott érdeklődését és optimizmusát jelzi, ugyanakkor óvatosságra int, mivel ez előzte meg egy korábbi piaci korrekciót is.

A Dogecoin (DOGE) ára jelentősen nőtt, az általánosan bikapiaci hangulattal a kripto piacon összhangban. Ugyanakkor ez aggodalmakat is kelt a lehetséges korrekciók miatt, ahogyan azt a piaci hangulat elemzések is mutatják.

A Dogecoin (DOGE) jövője szorosan összefügg a piaci hangulattal és a szélesebb kripto trendekkel. Habár a jelenlegi 'Mániás' zóna erős befektetői érdeklődést sugall, ugyanakkor figyelmeztet a lehetséges volatilitásra is. A Dogecoin (DOGE) számára a kihívás az lesz, hogy fenntartsa növekedését, miközben navigál a meme coin piac sajátos előre nem láthatóságában.

Összefoglalás

A kripto piac egy kulcsfontosságú pillanatban van, Cardano (ADA), Solana (SOL), Aptos (APT), Sui (SUI), Dogecoin (DOGE) és Scapesmania típusú altcoinok jelentős részpiacokat faragnak ki. Mindegyik kriptopénz egyedi erősségeket hoz magával, különböző kihívásokkal néz szembe, és érdemes lehet őket figyelembe venni a Bitcoin ETF jóváhagyása előtt.

Ha kiszámíthatóbb növekedést keresel, nézd meg közelebbről a ScapesMania ajánlatát. Amint a előértékesítés (presale) befejeződik, a jegyzési ár 0,1 dollár lesz érménként, utalva a korai elfogadók számára ígéretes hozamok lehetőségére. Mivel az idő sürget, mindazoknak, akik szeretnék kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekedniük.

Site: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twiter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

 

-----

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás:

Közel 1,5 éve nem lehet ilyen olcsón személyi hitelt igényelni

Mindenki a lakáshitelek kamatcsökkenéséről beszél, közben szépen lassan, de a személyi kölcsönök is egyre olcsóbbá váltak. Július 23-tól a legolcsóbb személyi hitel kamata újra 11% alá csökkent, közel 1,5 éve nem lehet ilyen kedvező kondíciók mellett fedezetlen hitelt felvenni.
2024. 07. 26. 06:00
Megosztás: