Az elemzők megnevezték a legjobb kriptó befektetéseket a Bitcoin ETF engedélyezése előtt

A kripto piac jelenleg jelentős változást él át, ahol az alternatív érmék, mint például a Cardano (ADA), Solana (SOL) és mások, erős bikapiaci lendületet mutatnak. Ez a trend különösen érdekes, mivel a Bitcoin ára konszolidálódik, azt sugallva, hogy lehetőség van egy alternatív kriptopénz-szezonra, ahol az alternatív kriptopénzek előtérbe kerülnek.

Az elemzők megnevezték a legjobb kriptó befektetéseket a Bitcoin ETF engedélyezése előtt

A sok alternatív kriptopénz közelmúltbeli teljesítménye növekvő érdeklődést és sokszínűséget jelez a kriptotérben, kihívva ezzel a Bitcoin hagyományos dominanciáját. Kiemelkedő érmék, mint az Aptos (APT), Sui (SUI), Dogecoin (DOGE) és Scapesmania, jelentős figyelmet kapnak.

Olvassa el, miért lehetnek ezek a digitális pénznemek az Ön első választásai a várt Bitcoin ETF engedélyezése előtt.

Összefoglalás

- ScapesMania: Egy ígéretes új belépő, ismert az innovatív megközelítéséről és erős előzetes értékesítési sikeréről.

- Solana (SOL): Kiválóan helyreállt és növekszik a DeFi és NFT platformjaiban.

- Cardano (ADA): Komoly növekedést mutat, amit jelentős összérték-növekedés támogatja.

- Aptos (APT): Megszegi a piaci trendeket nyereségekkel egy jelentős token feloldás után.

- Sui (SUI): Fenntarthatóságra összpontosít, partnerséget kötve a károsanyag kibocsátás kezelésére.

- Dogecoin (DOGE): Belép a 'Greed' zónába, ami fokozott érdeklődést, de potenciális volatilitást is jelent.

ScapesMania: Egy Ragyogó Csillag a Kripto Univerzumban

A jelenlegi piaci körülmények között a ScapesMania vonzó lehetőségként tűnik fel a korai befektetők számára. Ez az úttörő projekt kizárólag a tömeg/kereskedelmi szektorból szerezett több mint 1,850,000 dollárt, naponta folyamatosan biztosítva 26,000-146,000 dollár támogatást. A ScapesMania nyomul a tier-1 kripto média platformokon, és elismerést kap elismert kripto infuenszerektől is.

A ScapesMania Legfontosabb Jellemzői

A ScapesMania nem egy átlagos kripto eszköz; ez egy élénk játékos ökoszisztéma, amely mind a laza játékosok, mind a kriptó-magabiztos közönség érdeklődését kielégíti. Mint játékosnak, nincs szükség a kriptó bonyolultságával való foglalkozásra a lenyűgöző játékélményhez. Másrészről, a token tulajdonosok részesülhetnek az ökoszisztéma teljesítményének jutalmaiból, és alakíthatják annak jövőjét anélkül, hogy részt vennének a játékban.

A ScapesMania mögött álló csapat prioritásként kezeli a transzparenciát, és nyitott társadalmi média profilokat tart fenn. A projekt átesett az iparág vezető biztonsági rangsoroló cégeinek ellenőrzésén, amely megerősíti a korai befektetők bizalmát.

A ScapesMania már most ismert az első osztályú követési weboldalakon, és tárgyalások folynak annak érdekében, hogy prominens tőzsdéken listázzák.

presale

Elővásárlási Lehetőségek

Az elővásárlási kampány korai szakaszában a ScapesMania ára 0.004568 dollár. A listázási ár 0.01 dollár érménként, így az első támogatók akár 2.3-szoros hozamot is elérhetnek.

Továbbá, a ScapesMania csatlakozása kincsesládát nyit meg a bónuszoknak, akár 127%-ig, valamint exkluzív lehetőségeket, mint például a token visszavásárlás és égetés, és a tétel.

A mai 70%-os kedvezménnyel a ScapesMania tokenek igazi ajándéknak számítanak. Ahogy a különböző értékesítési szakaszok kibontakoznak, az ár nőni fog, és a presale lezárásakor elérheti az érménkénti 0.01 dollárt. Most lehet az ideális idő csatlakozni a ScapesMania tulajdonosainak köréhez.

>>> Csatlakozzon az Elővásárláshoz Kedvezménnyel a Hivatalos Oldalon <<<

Szerződjön meg nagyobb nyereséget a ScapesMania 10%-os bónuszával! Használja a TZN319 kódot a kijelentkezésnél egy különleges szövegdobozban, hogy még jobb ajánlatot kapjon egy kriptopénzre, amely irigységessé teheti a teljes kripto közösséget. Cselekedjen gyorsan - az ajánlat csak korlátozott időre érvényes.

Solana (SOL): A gyógyulás hullámainak hátán

SOLUSD Solana árfolyam grafikon

A Solana (SOL) bemutatott egy jelentős felépülést, a Teljes Érték Zárolt (TVL) pedig elérte a 930 millió dollárt, 80%-os növekedéssel az előző hónaphoz képest, elérve a 2022 novemberi szinthez képest a legmagasabb szintjét. Ez a növekedés tanúbizonysága a DeFi és NFT platformjaiban tapasztalható magasabb aktivitásnak.

A Solana (SOL) ára profitált ezekből a fejleményekből, pozitív tendenciát mutatva a piacon. A növekvő TVL és az ökoszisztéma aktív részvétele hozzájárultak az investálók és kereskedők optimistább kilátásaihoz.

A Solana (SOL) jövője mind lehetőségeket, mind kihívásokat tartogat. A növekvő TVL és az aktív ökoszisztéma részvétele ígéretes jelek a jövőre nézve. Azonban a szélesebb piaci körülmények és más blokklánc platformoktól származó verseny befolyásolhatja trajektóriáját. A kulcs az lesz, hogy fenntartsa lendületét a DeFi és NFT szektorokban, miközben navigál a dinamikus kripto piacon.

Cardano (ADA): Elnyomva az Erővel

ADAUSD price chart Cardano árfolyam grafikon

A Cardano (ADA) jelentős emelkedést tapasztalt, az ára rövid idő alatt jelentősen nőtt. Ez a felfelé ívelő trend része a kripto piac tágabb bikapiaci trendjének. A Cardano blokkláncon zárolt teljes érték megszakította a 430 millió dollárt, jelentős növekedés az év elején mért 50 millió dollárhoz képest.

A Cardano (ADA) ára tükrözi ezt a pozitív piaci hangulatot, számottevő érték-növekedéssel. Ez az árnövekedés sok Cardano (ADA) tulajdonosnak előnyt hozott, sokaknak jelentős nyereséget eredményezve.

A Cardano (ADA) jövője ígéretesnek tűnik, tekintettel az előző teljesítményére és a kripto piac bikapiaci trendjére. Azonban meg kell küzdenie a növekedés fenntartásának kihívásaival és a piaci volatilitás kezelésével. Azok a kulcsfontosságú tényezők lesznek, amelyeket figyelni kell, azok folyamatos elfogadása és a szélesebb piaci dinamika.

Aptos (APT): Várakozásokat Felülmúlva

APTUSD Aptos árfolyam grafikon

Az Aptos (APT) a tipikus piaci trendekkel ellentétben majdnem 14%-os növekedést mutatott be egy jelentős token feloldás után, amely 200 millió dollár értékű APT érme feloldását eredményezte, ami az áramló kínálat 8,9%-át teszi ki.

Az Aptos (APT) ára tükrözte ezt a pozitív hangulatot, számottevő nyereséget hozva a token feloldás után. Ez a trend ellentétes a növekvő eszközkínálatra adott általános piaci válasszal, hangsúlyozva az Aptos (APT) egyedi pozícióját a piacon.

A jövő szempontjából az Aptos (APT) az pozitív lendület fenntartásának kihívásával néz szembe egy ingatag piacban. A projekt képessége, hogy továbbra is vonzza a befektetők érdeklődését a forgó kínálatának növekedése ellenére, pozitív jel. Azonban navigálnia kell a piaci ingadozásokat és fenntartania egyedi vonzerejét a növekedés fenntartásához.

Sui (SUI): Fenntartható Blokklánc Megoldások Előfutára

SUIUSD SUI árfolyam grafikon

A Sui (SUI), egy következő generációs Layer 1 blokklánc, nemrégiben bejelentett egy partnerséget, amely a szénkibocsátás kezelésére és fenntarthatósági célok elérésére irányul. Ez a lépés illeszkedik a blokklánc projektek körében növekvő trendhez, amelyek az környezeti, társadalmi és kormányzati (ESG) célokra összpontosítanak.

A projekt fenntarthatóságra összpontosító szemlélete és egyedi technológiai megközelítése pozitívan befolyásolhatja piaci pozícióját.

A Sui (SUI) jövője ígéretesnek tűnik, különösen fenntarthatóságára összpontosítva, ami egyre inkább prioritás a blokklánc területén. A kihívás a Sui (SUI) számára az lesz, hogy hatékonyan használja fel technológiáját, hogy jelentős hatást érjen el az ESG területen, miközben fenntartja piaci relevanciáját.

Dogecoin (DOGE): A 'Mániás' Zónában Való Navigáció

DOGEUSD Dogecoin árfolyam grafikon

A Dogecoin (DOGE) 8,32%-os emelkedést produkált, belépve a "Mániás" zónába. Ez a befektetők fokozott érdeklődését és optimizmusát jelzi, ugyanakkor óvatosságra int, mivel ez előzte meg egy korábbi piaci korrekciót is.

A Dogecoin (DOGE) ára jelentősen nőtt, az általánosan bikapiaci hangulattal a kripto piacon összhangban. Ugyanakkor ez aggodalmakat is kelt a lehetséges korrekciók miatt, ahogyan azt a piaci hangulat elemzések is mutatják.

A Dogecoin (DOGE) jövője szorosan összefügg a piaci hangulattal és a szélesebb kripto trendekkel. Habár a jelenlegi 'Mániás' zóna erős befektetői érdeklődést sugall, ugyanakkor figyelmeztet a lehetséges volatilitásra is. A Dogecoin (DOGE) számára a kihívás az lesz, hogy fenntartsa növekedését, miközben navigál a meme coin piac sajátos előre nem láthatóságában.

Összefoglalás

A kripto piac egy kulcsfontosságú pillanatban van, Cardano (ADA), Solana (SOL), Aptos (APT), Sui (SUI), Dogecoin (DOGE) és Scapesmania típusú altcoinok jelentős részpiacokat faragnak ki. Mindegyik kriptopénz egyedi erősségeket hoz magával, különböző kihívásokkal néz szembe, és érdemes lehet őket figyelembe venni a Bitcoin ETF jóváhagyása előtt.

Ha kiszámíthatóbb növekedést keresel, nézd meg közelebbről a ScapesMania ajánlatát. Amint a előértékesítés (presale) befejeződik, a jegyzési ár 0,1 dollár lesz érménként, utalva a korai elfogadók számára ígéretes hozamok lehetőségére. Mivel az idő sürget, mindazoknak, akik szeretnék kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekedniük.

Site: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twiter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

 

-----

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kaszát ragadtak a spanyolok is

Az Európai Bizottság madridi irodája elé vonultak hétfőn a spanyol gazdák, 180 fokos fordulatot követelve a közösségi agrárpolitikában.
2024. 02. 27. 12:30
Megosztás:

Szűkült tavaly az építőipar

Az építőiparban a működő vállalkozások száma tavaly meghaladta a 66 ezret, és mindössze 0,3 százalékkal volt kevesebb az előző évinél - közölte az Opten hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 27. 12:00
Megosztás:

Épül-szépül Nagykörű

Lombkoronaház és -sétány épült a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Nagykörűben több mint 646 millió forintból - közölte a település polgármestere az MTI-vel.
2024. 02. 27. 11:30
Megosztás:

Többet költünk a mesterséges intelligenciára

A Deloitte előrejelzése szerint a generatív mesterséges intelligenciára vonatkozó vállalati kiadások 30 százalékkal emelkednek az idén a 2023-as 16 milliárd dolláros becsült értékről.
2024. 02. 27. 11:00
Megosztás:

Kedvezett az előző év a REGIO számára

A REGIO Játékkereskedelmi Kft. 21,421 milliárd forint forgalmat bonyolított le tavaly a 110 milliárd forintra tehető teljes játékpiacon.
2024. 02. 27. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel indítottak a vezető európai tőzsdék

Pluszban kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 02. 27. 10:00
Megosztás:

A Manta Network (MANTA) partnerkapcsolatot kötött a Beoble-lel, a Pyth Network (PYTH) szövetséget kötött a Yolo Games-szel, a KangaMoon (KANG) pedig 50%-kal emelkedett

Ahogy forrósodik a hangulat a kriptó-térben, számos kriptóhálózat és ökoszisztéma jelentős stratégiai szövetségeket köt. Ilyen szövetség például most a Manta Network (MANTA) együttműködése a Beoble-lel a közösségi élmény fokozása érdekében. További érdekes fejlemény, hogy a Pyth Network (PYTH) is integrálódott a Yolo Games-szel a pontosabb piaci előrejelzésekért. Közben a KangaMoon (KANG) történelmi pillanatokra készül a globális meme-coin szektort felborítva. Egyedi jellemzőivel a KangaMoon útja a csúcs felé indult.
2024. 02. 27. 09:45
Megosztás:

Folytatódhat a bizonytalan mozgás a tőzsdén

Folytatódhat a bizonytalan mozgás a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 02. 27. 09:30
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben kedden reggel a hétfő kora esti szintekhez képest a bankközi devizapiacon.
2024. 02. 27. 09:00
Megosztás:

A Helium (HNT) 179,4%-kal emelkedik, a Flare (FLR) 22,5%-kal nő, a Meme Moguls (MGLS) pedig 90%-os ROI-t ad, és akár 100x-es kriptó lehetsára nő

A Helium (HNT) 179,4%-os árfolyamnövekedést mutat idén (YTD), ami jelentős érdeklődést váltott ki azok körében, akik diverzifikálni szeretnék portfoliójukat. Ráadásul a Flare (FLR) kriptó is mutatott egy hatalmas, 80,6%-os emelkedést az elmúlt 30 napban egyedül, ami óriási ugrásnak számít. Mindeközben a Meme Moguls (MGLS) 100-szoros ROI-t ígér, mivel a projekt hamarosan elindul, hiszen az előértékesítésének hatodik szakaszánál tart. Ma áttekintjük mindegyik projektet, hogy lássuk, milyen potenciál van benük, és megvizsgáljuk, hogy melyik kriptovaluta nyújthatja a legjelentősebb ROI-t.
2024. 02. 27. 08:45
Megosztás:

Vegyesen mozogtak az indexek az ázsiai tőzsdéken

Vegyesen mozogtak az indexek az ázsiai tőzsdéken kedden.
2024. 02. 27. 08:30
Megosztás:

Egy Solana (SOL) milliomos, aki elsők között fektetett Render (RNDR) tokenbe, most ezt jósolja a következő 100x-os kriptónak

Egy Solana (SOL) milliomos, aki híres a korábbi okos befektetéséről a Render (RNDR) érmébe, most egy új token, a Pullix (PLX) felé fordította figyelmét. Fontos megjegyezni, hogy ez az új token a sikeres előértékesítés utolsó fázisában van, így a korai befektetők kedvezményesen juthatnak hozzá a tokenekhez a következő hónapban esedékes nyilvános start előtt. Nézzük meg, miért lehet, hogy ez a milliomos valami nagy dolgot vár a Pullix (PLX) esetében.
2024. 02. 27. 08:17
Megosztás:

Saját áramot használ a Magyar Suzuki

A Suzuki esztergomi gyárában saját napelemparkot adtak át, a közel 800 millió forintos beruházás a vállalat éves energiaszükségletének 6-7 százalékát fedezi - közölte a cég kommunikációs vezetője hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 27. 08:00
Megosztás:

A Hungary Helps Program Csádban tevékenykedik

A Hungary Helps Csádban nyújtott segítségéről beszélt Azbej Tristan, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára az M1 aktuális csatornán hétfő reggel.
2024. 02. 27. 07:30
Megosztás:

Újra átadta a Budapesti Értéktőzsde a rangos Kochmeister díjat

Az egyesült államokbeli CFA Institute és a Befektetési Szakértők Magyarországi Egyesülete (CFA Society Hungary) ismét megrendezte hagyományos, egyetemisták körében meghirdetett, angol nyelvű részvényelemzési versenyét. A több mint két évtizedes múltra visszatekintő vetélkedő keretében az első két helyezett a Budapesti Értéktőzsde patinás elismerésével, a 2004 óta átadásra kerülő Kochmeister-díjjal gazdagodott, valamint a győztes csapat kvalifikálta magát a március hónapban megrendezendő régiós elődöntőre, melyet siker esetén a régiós középdöntő követheti. Emellett a BÉT az első két helyezettet összesen 500 000 forint pénzjutalommal díjazta.
2024. 02. 27. 06:30
Megosztás:

Az emelkedő fizetések tehetik megfizethetőbbé a folyamatosan dráguló albérleteket

Ahogy a lakáspiaci forgalmat, az albérletpiacot is befolyásolja a fizetések, ezen belül a reálbérek alakulása. Az fővárosi kerületekre, Budapest egészére és a vármegyeszékhelyeknek helyet adó járásokra vonatkozó fizetési adatok és lakbérek aránya alapján nagyon komoly különbségek vannak az országban - derül ki az ingatlan.com saját adatain és a KSH kereseti statisztikáin alapuló készült friss elemzéséből, amely több mint 14 ezer kiadó lakóingatlan-hirdetés bérleti díját vette figyelembe.
2024. 02. 27. 06:00
Megosztás:

Babaváró hitel-boom lesz 2024-ben

Nagyot mentett az életkori szigorítás miatt előrehozott igénylések száma a babaváró 2023-as piacán. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint ugyanakkor 2024. eleje 3 okból is egész biztosan a legnépszerűbb családtámogatási termékről fog szólni.
2024. 02. 27. 05:30
Megosztás:

Lakásbiztosítási kampány: kulcsszerepben a független alkuszok

Hivatalosan pénteken veszi kezdetét az első lakásbiztosítási kampány, melynek keretében gyakorlatilag minden lakástulajdonos felülvizsgálhatja jelenlegi lakásbiztosítását. A koncentrált figyelem hatására akár több százezer lakásbiztosítást is lecserélhetnek az ügyfelek. A kampányban kiemelt szerep jut a független alkuszoknak: az eddig jellemző 20 százalék helyett márciusban a lakásbiztosítási szerződések akár 50 százalékát is a biztosítások összehasonlítását lehetővé tevő közvetítőkön keresztül kötik majd – jelzi előre a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ).
2024. 02. 27. 05:00
Megosztás:

Nyugdíj pénztár tag vagy? Akkor ennek örülni fogsz!

Húsz százalék fölötti átlagos hozam, rekord összegű befizetés és kifizetés - ez a nyugdíjpénztárak 2023-as mérlege. A reálhozam megvolt, a tagság viszont egyre csak öregszik - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 02. 27. 04:30
Megosztás:

Hogyan bonthatók fel az egyházi esküvők? Elmondjuk!

Az egyházi házasságok felbonthatóságáról szól szikkünk: a statisztikák szerint a szentségi házasságok stabilabb lábakon állnak és kisebb eséllyel futnak zátonyra.
2024. 02. 27. 03:00
Megosztás: