Az ETFSwap (ETFS) előértékesítés vezeti a kriptopiac fellendülését, mivel bálnák 2 millió dollár fölé tolták

Ahogy a kriptoszektor kilábal a súlyos visszaeséséből, egy reménysugár jelent meg egy Ethereum-alapú projekt formájában.

Az ETFSwap (ETFS) előértékesítés vezeti a kriptopiac fellendülését, mivel bálnák 2 millió dollár fölé tolták

Az Ethereum blokkláncra épített ETFSwap (ETFS) platform a megfelelő pillanatban érkezett, és vonzó előnyöket ígér a befektetőknek. Ez felkeltette a kriptobefektetők és nagyhalak figyelmét egyaránt. Most a nagyhalak kihasználják a lendületet, és gyorsan vásárolják az ETFSwap (ETFS) előértékesítését, így az érték már meghaladta a rendkívüli 2 millió dollárt.

ETFSwap előértékesítés átlépi a 2 millió dolláros határt, ahogy a nagyhalak felvásárolják az ETFS tokent.

Az ETFSwap (ETFS) előértékesítése, amely nemrég átlépte a 2 millió dolláros határt, forró téma a kriptoközösségben a magas hozam potenciálja miatt. A nemrég elért mérföldkő annak köszönhető, hogy a kriptobálnák beléptek a platformra, mert úgy vélik, hogy az bikás tendencia előtt áll. Az előértékesítés alatt álló ETFS token ára mindössze 0,01831 dollár, ami még több nagyhalat vonz, akik jelentős nyereségre vágynak. A következő előértékesítési ár 0,03846 dollárra fog emelkedni, ami még vonzóbbá teszi a jelenlegi lehetőséget.

Az előértékesítés gyorsasága miatt a jelenlegi fázis kevesebb mint egy hét alatt elkelhet, és elérheti a következő meghatározott előértékesítési árat. Amikor ez megtörténik, a jelenlegi befektetők elképesztő 110%-os nyereséget könyvelhetnek el befektetéseiken. Ennek eredményeként most nagyon fontos, hogy ezen az áron vásárolják meg az előértékesítést.

Az ETFSwap (ETFS) projekt sikere innovatív funkcióinak és intenzív küldetésének köszönhető, amely a decentralizált pénzügyi (DeFi) szektor forradalmasítását célozza. Ezek a funkciók, beleértve az ETF szűrőt és követőt, a 24/7 elérhetőséget, a KYC-mentességet és a bőséges tőkeáttételt, többek között felkeltették a nagyhalak és rajongók érdeklődését.

ETFSwap kriptó token előértékesítés

ETFSwap (ETFS): Egy innovatív platform a DeFi forradalmasítására

Az ETFSwap (ETFS) egy Ethereum-alapú platform, amely a decentralizált pénzügyi (DeFi) iparág forradalmasítását célozza, lehetővé téve a befektetők számára, hogy kriptovalutákba és intézményi tőzsdén kereskedett alapokba (ETF-ek) fektessenek be anélkül, hogy központosított intézmények beavatkoznának. Ezt úgy éri el, hogy áthidalja a hagyományos pénzügyi (TradFi) piacok és a decentralizált pénzügyi (DeFi) protokollok közötti szakadékot. Ennek eredményeként az intézményi ETF-ek tokenizálódnak, lehetővé téve, hogy zökkenőmentesen birtokolják és kereskedjenek velük az innovatív platformon.

A tokenizációs platform képes integrálni a blokklánc technológiát a tőzsdén kereskedett alapokkal (ETF-ek), mert MiCa-kompatibilis szabályozott befektetési bankokkal dolgozik együtt, hogy értékpapírokkal és kriptokereskedéssel foglalkozzon. Emellett kihasználja a blokklánc technológia lehetőségeit, hogy a befektetők számára decentralizált elemeket biztosítson, amelyek javítják a kereskedési tevékenységet. Ezek az elemek közé tartozik a konszenzus, az adatok megváltoztathatatlansága, a valós idejű adatok, a peer-to-peer, a 24/7 elérhetőség és a rugalmasság, többek között.

A kereskedés jutalmazó az ETFSwap (ETFS) platformon a piacképző és örökös határidős szolgáltatásaival. Ezek az eszközök lehetővé teszik a befektetők számára, hogy folyamatosan hosszú és rövid távú opciókkal kereskedjenek lejárati dátum nélkül. Emellett választhatják, hogy felerősítik kereskedéseiket a jobb hozam érdekében, bőséges 10x tőkeáttétellel.

A platform egy fejlett, mesterséges intelligenciával támogatott ETF szűrővel és egy ETF követővel van felépítve. A mesterséges intelligencia segít a befektetőknek a legmegfelelőbb ETF-ek kiválasztásában az adatelemzés, mintafelismerés, piaci hangulatok és trendek alapján. Így a mesterséges intelligencia ajánlásaival többet nyerhetnek.

Az ETFSwap (ETFS) előnye más decentralizált pénzügyi (DeFi) platformokkal szemben az, hogy valóban nem igényel Know Your Customer (KYC) azonosítást ahhoz, hogy a befektetők hozzáférjenek a platformhoz. A platform eléréséhez és az ökoszisztéma teljes potenciáljának feloldásához mindössze egy fiókot kell létrehozniuk és ETFS tokent tartaniuk.

Emellett a befektetőknek nem kell aggódniuk az eszközeik biztonsága miatt, mivel az ETFSwap (ETFS) platformot a CyberScope, egy óriási kriptobiztonsági cég, biztonságosnak minősítette.

Ezek és számos más egyedi funkció helyezte az ETFSwap (ETFS) platformot a legjobb altcoin pozícióba, ahogy a kriptopiac kilábal a medvés időszakából.

Összegzés

Ahogy a kriptovilág kezdi kiheverni a legutóbbi visszaesését, az ETFSwap (ETFS) előértékesítés ígéretes befektetési lehetőségként jelenik meg. A platform csúcstechnológiai funkciói és előnyei, valamint a néhány héten belül garantált 110%-os megtérülési potenciál miatt vonzó lehetőség a nagyhalak számára. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy jelentős hozamokat érjen el.

További információk az ETFS előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítés oldalára

Csatlakozzon az ETFSwap közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A nyugdíjasok több WC-papírt fogyasztanak - mi ennek az oka?

A háztartási cikkek fogyasztása sokféle tényezőtől függ, és a WC-papír sem kivétel ez alól. Érdekes megfigyelés, hogy a nyugdíjas korosztály gyakran több WC-papírt használ, mint a fiatalabb generációk. Ennek több oka is lehet, amelyek biológiai, életmódbeli és szokásbeli tényezőkre vezethetők vissza.
2024. 07. 23. 01:30
Megosztás:

Zavarnak a legyek? Így tartsd távol őket egy egyszerű módszerrel!

A nyár beköszöntével nemcsak a jó idő és a hosszú nappalok érkeznek meg, hanem sajnos a legyek is. Ezek az apró, de annál idegesítőbb rovarok mindenhol ott vannak: az ételben, az italban, a konyhapulton és még az arcunk körül is zümmögnek. Nem csak zavaróak, de számos betegséget is terjeszthetnek, így érdemes hatékonyan védekezni ellenük. Szerencsére léteznek egyszerű, olcsó és természetes módszerek, amelyek segítségével távol tarthatjuk őket otthonunktól. Mutatjuk hogyan!
2024. 07. 23. 01:00
Megosztás:

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás:

A legjobb hazai értékpapírok között az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei

A legjobb besorolású hazai értékpapírok közé kerültek az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei a Moody’s Ratings hétfőn ismertetett értékelése alapján. A globális hitelminősítő a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH Csoporthoz tartozó hitelintézet jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 22. 17:00
Megosztás:

A kínai jegybank csökkentette az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank történelmi mélypontra, 3,35 százalékra csökkentette az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) az eddigi 3,45 százalékról hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsonyra vitte le az ötéves lejáratú hitel kamatát, 3,95 százalékról, 3,85 százalékra.
2024. 07. 22. 16:00
Megosztás:

Nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest - közölte a Trenkwalder és a Moore Hungary hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 15:00
Megosztás:

Felelősségteljesen lebonyolított, látványos és különleges olimpiát terveznek a házigazdák

Látványos, különleges, de egyben felelősségteljesen lebonyolított olimpiára készülnek a párizsi szervezők.
2024. 07. 22. 14:00
Megosztás:

Az iBanFirst legdinamikusabban fejlődő európai piaca lettünk

Az iBanFirst, a deviza- és nemzetközi fizetések vezető globális szolgáltatója 150 százalékos növekedést ért el Magyarországon tranzakciós volumenben 2024. első félévében az előző év azonos időszakához képest, a kimenő fizetések értéke 793 millió euróra nőtt - közölte a vállalat az MTI érdeklődésére.
2024. 07. 22. 13:00
Megosztás:

Elérhetővé vált az önellenőrzés az eÁfa kapcsán

A NAV által biztosított eÁfa rendszer fejlesztésének következő fontos mérföldköve a bevallások önellenőrzésére, javítására, vagy helyesbítésére vonatkozó operáció elérhetővé tétele, amely az előzetes tervekkel összhangban július elejére véglegesedtek és a hónap eleje óta az eÁfa rendszerben önellenőrzési bevallások is beadhatók. Az önellenőrzésre természetesen mind a webes, mind pedig a gépi kapcsolatú ún. M2M eÁfa rendszerben egyaránt van lehetőség.
2024. 07. 22. 12:00
Megosztás:

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 07. 22. 11:00
Megosztás:

Drága bolti smoothie-k helyett otthoni turmix!

Egy könnyed smoothie vagy turmix tökéletes reggeli lehet egy sietős reggelen, ráadásul még egészséges is. A gond csupán annyi, hogy a bolti (főleg a bio) változatok meglehetősen borsos árúak, így nem mindenki engedheti meg magának ezeket, pláne nem rendszeresen.
2024. 07. 22. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,44 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,52 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,49 százalékkal erősödött a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 22. 10:00
Megosztás:

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemző szerint

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 41,24 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 72 940,89 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.
2024. 07. 22. 09:00
Megosztás: