Az Everlodge (ELDG) elindítja a token airdropját, a VeChain (VET) jelentős növekedésben, míg a Near Protocol (NEAR) lendületet kap

A kriptopiacon zajló tevékenységek méhkasában ez a cikk elemzi a piaci trendeket az iparág legjobb kriptopénzei kapcsán. Az első helyen az Everlodge (ELDG) áll, amely 25% -át a saját tokenjeinek egy airdropban osztotta szét. Ez alig néhány héttel azután történt, hogy befejeződött az ELDG tokenek előértékesítési fázisa. Közben a VeChain (VET) exponenciális árnövekedést mutatott az elmúlt hónapban. Hasonlóan, a Near Protocol (NEAR) bullish lendületet gyűjtött az első medvetrend szakadását követően. Maradj velünk és elmondjuk mi, miért történik.

Az Everlodge (ELDG) elindítja a token airdropját, a VeChain (VET) jelentős növekedésben, míg a Near Protocol (NEAR) lendületet kap

Az Everlodge (ELDG) tokenek airdropját végezte, miközben küzd egy Tier-1 tőzsdére való bejutásárt

Az Everlodge (ELDG) elindította token airdropját a presale befektetők pénztárcáiba. Miután már befejeződött az előértékesítési folyamat, az ELDG token gyorsan listázásra került az Uniswap tőzsdén. Az Everlodge további lépést tervez tenni annak érdekében, hogy a tokeneket az év során egy főáramű, Tier-1 kategóriájú tőzsdére is belistázza. Közben, miután látták az ELDG token potenciálját, rekordmennyiségű befektető csatlakozott a Near Protocol és a VeChain felől is.

Kiemelkedő több mint 190%-os megtérülést hozott az korai befektetőknek az ELDG token eddig. Folytatásképpen, a szakértők az ELDG potenciális 350%-os értéknövekedését jósolják az év során. Ennek megfelelően, most tökéletes lehetőség lehet a legjobb kriptotoken megvásárlása. Ahogy a tudatos befektetők tudják, az Everlodge és ehhez hasonló projektek korai befektetése jelentős nyereségeket hozhat.

Az Everlodge, mint platform, egy ingatlanbefektetési piactér, ahol a befektetők luxusingatlanok tulajdonosaivá válhatnak megfizethető áron, profit érdekében. Ennek eléréséhez az Everlodge valós ingatlanokat fog NFT-ként kibocsátani, amelyeket a befektetők már 100 dollártól vásárolhatnak. Ahogy ezeknek az ingatlanoknak az értéke nő, úgy fog nőni az NFT-k értéke is.

Ezeket az NFT-ket megvásárló befektetők tulajdonjogot szereznek azoknak az ingatlanokban, amelyeket az NFT-k képviselnek. A befektetők részesednek a saját tulajdonrészből származó bevételekből is. Az Everlodge platformon más előnyök is vannak, mint például ingyenes éjszakai tartózkodások az Everlodge által birtokolt apartmanokban, kedvezmények és még sok más. Az ingatlanpiac értéke több mint 280 billió dollár, az Everlodge pedig egy kaput nyit ennek a billió dolláros iparágnak.

Bullish február a VeChain (VET) számára, hiszen a token jelentős árrobbanást produkál

A VeChain (VET) az egyik legjelentősebb emelkedési trendjét éli most át történelmében. Hogy számokkal is alátámasszuk, a VeChain árfolyama hatalmas, 62%-os emelkedést mutatott februárban, miután leküzdötte a januári medvepiaci hangulatát. Ennek eredményeként a piaci statisztikák szerint a token ára április 2022 óta a legmagasabb csúcsán van, ezáltal a legjobb kriptotokenek egyike a Q1-ben történő vásárlásra.

Ugyanakkor a VeChain kereskedési volumene ingadozó, tekintve, hogy az utolsó héten átlagosan 50%-kal csökkent. Habár nem egyértelmű, mi indította el a VeChain áremelkedését, a kripto elemzők úgy vélik, hogy a token valószínűleg fenntartja bullish jellegét a következő hetekben.

Feltámadóban a Near Protocol (NEAR) az elhúzódó medve trend után

Miután január legnagyobb részében medve trendben volt, a Near Protocol (NEAR) most újra éledezés jeleit mutatja. A piaci adatok szerint a Near Protocol az elmúlt héten több mint 7%-ot nyert.

Közben a Near Protocol árfolyama még mindig távol van attól, hogy elérje az év elejei árfolyamcsúcsát, amelyet 2023. december 27-én, 4,3 dolláron tapasztaltunk. A bullish trend beindulásával, a Near Protocol útja egy hosszabb távú rally felé vezethet. Az elemzők szerint a token árfolyama elérheti a 4 dollárt még a 2024-es első negyedévének vége előtt.

További információkért az Everlodge (ELDG) kapcsán kérjük, látogasson el a weboldalukra.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az OTP részvény célárfolyamát megemelték

Az Erste 20.500 forintra emelete meg az OTP célárfolyamát és továbbra is felhalmozásra ajánlja a részvényt a ma közzétett angol nyelvű elemzésében. A céláremelésben számos tényező játszik szerepet.
2024. 04. 15. 21:00
Megosztás:

Februárban emelkedett az euróövezet ipari termelése

Februárban az elemzői várakozásoknak megfelelő mértékben nőtt az euróövezet ipari termelése havi összevetésben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat honlapjára hétfőn felkerült adatok szerint.
2024. 04. 15. 20:30
Megosztás:

Idén is meghirdetik a hungarikum-pályázatokat

Az idén 445 millió forint értékben hirdet hungarikum-pályázatokat az agrártárca, a felhívások célja az identitás megerősítése - mondta V. Németh Zsolt magyar életmód és nemzeti értékeink védelméért felelős miniszterelnöki biztos hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 15. 20:00
Megosztás:

A Samsung megelőzte az Apple-t

A Samsung dél-koreai cég lett a világ legnagyobb okostelefon-kiszállítója az első negyedévben, miután a tavalyi utolsó három hónapban még az amerikai Apple állt az élen - derül ki az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat honlapjára hétfőn feltett jelentéséből.
2024. 04. 15. 19:30
Megosztás:

Márciusban tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon

A befektetési alapokban kezelt vagyon 2,9 százalékkal, 445 milliárd forinttal nőtt márciusban, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 15 624 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban - közölte a Bamosz hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 15. 19:00
Megosztás:

A jó nemzetközi hangulatban emelkedett a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 118,79 pontos, 0,18 százalékos emelkedéssel, 67 407,86 ponton zárt hétfőn.
2024. 04. 15. 18:30
Megosztás:

Pluszban zártak az európai tőzsdék

Vegyes kezdés után London kivételével indexemelkedéssel fejezték be a hétfői kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 04. 15. 18:00
Megosztás:

Kevesebb járművet értékesített az AutoWallis az első negyedévben

Az AutoWallis 11 603 gépjárművet adott el az első negyedévben, 15,9 százalékkal kevesebbet, mint egy évvel korábban; a nagykereskedelmi volumen csökkent, a kiskereskedelmi értékesítések azonban emelkedtek; az év egészében érdemi bővülésre számít a cég mindkét üzletágban - közölte a cégcsoport a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.
2024. 04. 15. 17:30
Megosztás:

Már lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra

Hétfőtől lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra. A program az Európai szociális alap plusz társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósul meg - jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 04. 15. 17:00
Megosztás:

Harmadik alkalommal rendezik meg a Konica Minolta Live Show-t

Harmadik alkalommal szervezi meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Konica Minolta IoT Live Show-t 2024. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban, a programot az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként tartják - közölték a szervezők az MTI-vel.
2024. 04. 15. 16:30
Megosztás:

Megkezdte hetedik szezonját a jégkármérséklő rendszer

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hétfőn beüzemelte az országos jégkármérséklő rendszert (JÉGER), amely ezzel megkezdte hetedik védekezési szezonját - jelentette az MTI-hez eljuttatott közleményében a kamara.
2024. 04. 15. 16:00
Megosztás:

Erősödött az ingatlanpiac márciusban

Tovább erősödött az ingatlanpiac márciusban, így az első negyedévben összesen 30 154 tranzakcióval, a tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai piac, amely 52 százalékos növekedést mutat - közölte a Duna House szombaton.
2024. 04. 15. 15:30
Megosztás:

Újabb pályázat indul napelemekre

A Napenergia Plusz program folytatása mellett még az idén pályázatot írnak ki azok számára, akik a korábbi elszámolás mellett telepítettek napelemet, ám kiestek a tízéves szaldós időszakból - jelentette be az energiaügyi miniszter a Mandinernek adott interjúban.
2024. 04. 15. 15:00
Megosztás:

Komoly célunk a magyar-német kapcsolatok erősítése

Nagy Márton és a Nemzetgazdasági Minisztérium delegációja Németországba utazik - tájékoztatta a szaktárca közleményben az MTI-t vasárnap.
2024. 04. 15. 14:30
Megosztás:

Lazulnak az adózók adminisztrációs terhei

Uniós szinten is példaértékű változásokat hajtott végre az adóadminisztráció csökkentése terén Magyarország az elmúlt években, ezt folytatta a kormányzat az Eseményalapú Adatszolgáltatási Platform (EMAP) projekttel, amelynek célja a vállalkozások foglalkoztatással összefüggő adminisztrációs terheinek csökkentése - mondta Izer Norbert az MTI-nek.
2024. 04. 15. 14:00
Megosztás:

Te mi alapján választasz gyógyhatású készítményt?

Persze itt most nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy a panaszoknak megfelelő terméket keresel-e, hanem azt, hogy ha két-három változat közül választhatsz, akkor mi alapján fogod meghozni a végső döntést.
2024. 04. 15. 13:30
Megosztás:

Fontos fejlesztés zárult le Zalaegerszegen

Csaknem 1,9 milliárd forint értékű önkormányzati fejlesztések valósultak meg az elmúlt években Zalaegerszegen, a Gébárti-tónál - tájékoztatta a városháza az MTI-t.
2024. 04. 15. 13:00
Megosztás:

Miért hasznos a pólya? Ismerd meg az alapvető babakelengye-tartozékot!

A régmúltban természetes volt a pólya használata, de vajon napjainkban is ugyanolyan hasznos? Milyen funkciókat lát el, miért van rá szükség? Ebben az írásunkban ezt a témakört fejtjük ki, hogy segítsünk eligazodni.
2024. 04. 15. 12:30
Megosztás:

Megkezdődött a gazdák támogatásainak kifizetése

Megkezdődött az átütemezett terület- és állatalapú támogatások kifizetése. Csaknem 48 ezer termelőhöz, 11 jogcímen több mint 55,6 milliárd forint támogatás érkezett meg ezen a héten a Magyar Államkincstártól a rendkívüli átütemezésnek köszönhetően - közölte az Agrárminisztérium (AM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 12:00
Megosztás:

Az okosotthon áll az idei pécsi Pollack Expo középpontjában

A smart home, azaz az okosotthon témája köré szerveződik a Pécsi Tudományegyetem (PTE) mérnökkarának legkiemelkedőbb szakmai rendezvénye, a 17. Pollack Expo április 18-án és 19-én Pécsen - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.
2024. 04. 15. 11:30
Megosztás: